Omezila jsem nezdravé jídlo, ale chybí mi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
29.4.16 21:57

Pečivo by se vysazovat při dietě nemělo. Sice tím hodně shodíš, ale jakmile začneš jíst „normálně“, poletí zas jojo zpět. U tmavého pečiva klidně zůstaň, jen si hlídej poměr pšeničné mouky v pečivu, protože něco je jen obarvené bílé pečivo. :palec:

Pokud chceš hubnout, tak spíše doporučuji ne dietu, ale změnu životního stylu a samozřejmě pohyb. Ale je to na delší povídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.4.16 07:13
@KackaDoup píše: :lol: jakoze cpi se cim chces, alehlavne posiluj? to opravdu nefunguje.

Tak takhle jsem to fakt nemyslela. :roll: Je nad slunce jasne, ze zdrava vyziva je zaklad, ale na zpevneni bricha to chce hlavne posilovat.
Mimochodem procti si diskuzi. Nejsem jedina, kdo napsal, ze pro zpevnovani bricha, zmena stravy az tak nehraje roli, ze to chce hlavne cvicit. Ze reagujes jen na me.

Jinak teda kdyz uz jsi to tak napsala, ja treba jim co chci jim dost a to i dost sladkeho a to cviceni mi staci. Uz jsem to i tady psala. Takze to asi u nekoho funguje. ;-) na kazdeho totiz funguje neco jineho, jak jsem jiz psala. Nekdo musi cvicit a jeste jist zdrave a musi se fakt snazit aby byl stihly, nekdo naopak nemusi delat nic a muze snist co chce. Nekomu staci mene pohybu, nekomu vice. Me treba staci mene pohybu k tomu, abych vypadala dobre a zaroven se mohla v podstate „cpat“ tim, na co mam chut. :pankac: ;-) a teda aspon k tomu brichu. Ja beham na Elipticalu a delam par squotu. Coz je Cca 4-5× tydne pul hodky cviceni.. to je vse co delam. Na bricho necvicim vubec, jim na co prijdu a mam bricho pevne a i při zatnuti, nepatrne videt pekac buchet…mi rekni, jak je to mozne?? :think: ano, bricho jsem mela odjakziva pekne a pevne aniz bych s nim musela neco delat. A to i po porodu. :nevim: zkratka nekdo to ma s tou stravou a cvicenim lehci nekdo tezsi. S tim nic neudelas. Takže vlastně ano! Když bude zakladatelka ten tip, kterému stačí málo a jsou vidět výsledky, klidně může v podstatě jíst co chce, ale hlavně posilovat. ;-) třeba jako já vit.. :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 10:29
@AndreaS92 píše:
@novakova.t jen dodatek celozrnné pečivo není při dietě vhodné :) obecně bych pečivo vynechala ;)

Naopak - je velmi vhodné narozdíl od bílých rohlíků a obyčejného chleba. Ale musí to být opravdu celozrnné pečivo, nejlépe žitné. Tělo potřebuje i tyto živiny a hubnutí bez nich je nezdravé. Stačí se podívat na jeden dva díly hubnutí s dr. Cajthamlovou. Já jsem ho při hubnutí jedla k snídani a někdy i k svačině nebo večeři a se cvičením a vyváženou stravou jsem zhubla za dva měsíce 10 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
30.4.16 11:45
@Cuddy píše:
Tak zdrave jist bys mela tak nejak z principu, ale nerekla bych, ze bys nemohla jednou za cas tu svickovou, tu clovek nevari kazdy den. A cviceni je pro telo take potreba bez ohledu na hubnuti. Na kolik chces vlastne hubnout? Tva vaha je dost v pohode.

Moc ne, treba 64,63kg spis brisko no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 12:27

@Adrasteia cajhamlova mevubec uz nevzrusuje…chleba je uplne k nicemu…nema nic co nenajdes v zelenine…Cajhlamova byla nedavno jako kredenc, takze to nezvlada ani sama.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
30.4.16 12:46
@fashion_victim83 píše:
@Miarr pečivo je dobre omezit, protoze tak člověk pozná, ze ho fakt nepotrebuje.Ja jim uz jen zitny chleb a to treba jen dvakrát do týdne. Uplne jsem si odvykla, stacilo si přemístí Život bez pšenice a moučny mozek a tak nejak me přešla chut na většinu pečiva skoro sama od sebe.

ja nejim uz rok a kousek vuuubec :mrgreen: a ne nepotrebuje ;)

• Citovat
  • Upravit
466
30.4.16 12:55

@fashion_victim83 Nemyslím si, že je dobré pečivo úplně vysadit. A nemysli si, taky jsem to dělala. Byla jsem bez pečiva úplně půl roku, ale když si vybíráš kvalitní pečivo a nebo si ho pečeš doma, tak je pečivo zdravé.

A máš pravdu, genetika je svině. Mám kámošku taky co jde 2× týdně do posilky a má pekáč a jí pizzy, čokolády atp a já přiberu jen se na ně podívám, s váhou bojuju, cvičím (teda cvičila, před těhu) denně 1-2h a třeba teď vidím v těhu jak mám šílené rozestupy i tak. Je to nefér, ale co se dá dělat. :lol: Proto neodsuzuju tlustší holky, že to mají ze žraní, protože vidím, že kolikrát hubené holky jedí milionkrát hůř. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.4.16 13:56

Nezkousela jste nektera Macingovou? A jinak plne souhlasim, Cajthamlova opravdu nevypada tak, aby me o necem presvedcila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 14:20
@KackaDoup píše:
@Adrasteia cajhamlova mevubec uz nevzrusuje…chleba je uplne k nicemu…nema nic co nenajdes v zelenine…Cajhlamova byla nedavno jako kredenc, takze to nezvlada ani sama.

Nesouhlasím, celozrnné pečivo je důležité, shodnou se na tom prakticky všichni odborníci na výživu. Cajthamlová jednu dobu trochu přibrala a uvedla, že se jí kvůli práci nedařilo dodržovat stravování tak, jak by chtěla. Potom ale zase zhubla. Já jsem si stravování podle ní vyzkoušela sama na sobě - zhubla jsem, neměla jsem hlad, cítila jsem se výborně, plná energie a nebyla jsem skoro nemocná. Její způsob stravování pomohl dosud všem, pokud dodržovali, co měli.
Každá máme jiný názor, nevadí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 14:24
@fashion_victim83 píše:
@Adrasteia cajthamlova i havlicek jedou podle klasické pyramidy, kdy dole je chleba, musli, vločky, apod. A tuky jsou pro ne zlo. Nicmene i to je pro člověka, ktery ji strašně posun vpřed. Kazdopadne jejich těla pro me nejsou dostatečnou vizitkou…

Tak i potravinová pyramida považuje za nejdůležitější zeleninu. ;) Navíc oni sestavují jídelníček každému na míru podle odborného vyšetření a to je pro mě největší důkaz profesionality. Ještě nikdy nikomu nedoporučili ta samá jídla v tom samém množství.
Jejich těla nesleduju -a hlavně jejich těla neznamenají nutně, že to tak nefunguje, ale pouze to, že to v danou chvíli oni sami z nějakého důvodu nedodrželi. ;) Já jejich způsob stravování neobhajuju jen tak naslepo. Zhubla jsem podle jejich programu dohromady s pohybem opravdu hodně - nejdřív deset a pak dalším šest kilo. Mělo to dlouhodobý efekt a to i v případě, že jsem po zhubnutí tu a tam zhřešila. :D Navíc jsem měla spoustu energie a cítila jsem se jako nikdy předtím, což se o některých dietách říct nedá - člověk sice zhubne, ale nezdravě a tělo je pak oslabené. Navíc jejich jídelníček je opravdu rozumný a chutná mi.

Příspěvek upraven 30.04.16 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 14:30
@fashion_victim83 píše:
@Adrasteia cajthamlova i havlicek jedou podle klasické pyramidy, kdy dole je chleba, musli, vločky, apod. A tuky jsou pro ne zlo. Nicmene i to je pro člověka, ktery ji strašně posun vpřed. Kazdopadne jejich těla pro me nejsou dostatečnou vizitkou…
:potlesk: :palec: naprosty souhlas…melou zazite veci, ktere nefunuji.Tuk problem neni, tedy spravy tuk… :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
3767
30.4.16 14:31
@fashion_victim83 píše:
@Adrasteia ale zhubne každy, kdo začne dodržovat zásady správného stravování a je jedno jestli ma jídelníček od Stobu, Havlíčka nebo sebe, proste se nesmi podvyzivovat, jist prázdné kalorie atd.

Jenže hodně lidí si prostě jídelníček sestavit neumí. Nechci říct, že jídelníček od někoho jiného je špatný, ale měl by být sestavený na míru každému člověku. Navíc spousta lidí hubne podle nesmyslných diet, když záměrně něco vynechává a živí se třeba jen zeleninou, nebo jen bílkovinami. Tělo má mít ode všeho něco (tím samozřejmě nemyslím hranolky a tatarku.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
30.4.16 14:34
@KackaDoup píše: :potlesk: :palec: naprosty souhlas…melou zazite veci, ktere nefunuji.Tuk problem neni, tedy spravy tuk… :kytka:

Bohužel tvůj příspěvek svědčí o naprosté neznalosti jejich doporučovaného jídelníčku. Sama doktorka Cajthamlová v mnoha dílech promlouvá o důležitosti správných tuků - např. doporučuje olivový, sezamový, lněný olej nebo třeba kozí máslo apod. Naopak kritizuje lidem ty špatné tuky. Nejdřív si o tom něco zjisti a pusť si nějaký díl, než začneš psát něco, co není pravda.
Navíc jsem ti jasně psala, že jsem podle nich hubla - a s naprosto skvělým dlouhodobým efektem. Takže za mě jsou :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
30.4.16 14:37
@fashion_victim83 píše:
@Miarr v podstatě mas pravdu, sem tam dělám bananovy chleba, seminkovy paleo, ale fakt je to zvyk.Pro nekoho zdravé pečivo neni-ma alergii na lepek nebo jine obtíže, ja po vyřazeni pečiva přestala mít migrény-možná náhoda, spis ne.Za me pečivo nutné neni, dnešní chleba se tomu před padesati nepodoba ani náhodou a ty mensi pneumatiky jsou pravě z peciva, ať uz z nadymani, ucpanych střev, mensi intoleranci na lepek atd.

hlavne prpostnych strev…neneni to nahoda…prestalajsi zivit zle bakterie… :mrgreen: me odchazi astma…

• Citovat
  • Upravit
285
30.4.16 14:37
@Adrasteia píše:
Nesouhlasím, celozrnné pečivo je důležité, shodnou se na tom prakticky všichni odborníci na výživu. Cajthamlová jednu dobu trochu přibrala a uvedla, že se jí kvůli práci nedařilo dodržovat stravování tak, jak by chtěla. Potom ale zase zhubla. Já jsem si stravování podle ní vyzkoušela sama na sobě - zhubla jsem, neměla jsem hlad, cítila jsem se výborně, plná energie a nebyla jsem skoro nemocná. Její způsob stravování pomohl dosud všem, pokud dodržovali, co měli.
Každá máme jiný názor, nevadí. ;)

Promin, ale tobe nepripada trochu trapne, ze nekdo, kdo tocil porad o stravovani a chodil lidem kontrolovat do prace, zda maji krabicky z domu pripravene, prohlasi, ze se mu kvuli praci nedarilo dodrzovat stravovani jak by chtel..? Kazdeho za to perovala, kdyz se ten porad tocil, bylo ji jedno kde pracuje.. Jedine obdobi, kdy k necemu vypadala bylo, kdyz trenovala na Star Dance.
Ale jinak, neznevazuju to, jestli ti jeji rady pomohly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková