Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jaajunkaa vítej, to mě mrzí. taky mám za sebou dva potraty a na ty genetický testy jdeme v úterý. Povím ti pak na co se ptala a tak ![]()
Holky já mám napečeno, slebeno a nazdobíno. Normálně blbnu, potřebuju se nějak zaměstnat ![]()
@uf-ounek ahojky..to budeš hodná, já jdu dnes na kyretáž..A příští týden k dr na ko..Jak dlouho dlouho si čekala na objednání na genetiku??
@jaajunkaa málo, samotnou mě to překvapilo. Objednali mě do 14 dnů. Odkud jsi?
@jaajunkaa
Já jsem z Prahy a čekala jsem v létě 2 měsíce:( Ale asi záleží, kam na genetiku půjdeš-já byla v Podolí, a tam je to na dlouhé lokte…
@uf-ounek jsem z Prahy..Tak uvidím kam mi doporučí moje dr abych se objednala, doufám, že to bude co nejdřív, nevydržela bych čekat
@jaajunkaa
Tak si rovnou vyběhej i tu imunitu, ať máš výsledky v jednom-pokud jsi měla potraty rané, vypadá to spíše na problém tam. Kdyby byl problém v genetice, byly by MA podle mě později
@sofie1974 řeknu si doktorce ať mě pošle ta kam je to možné..Včera mi říkala, že až přijdu na ko tak se dohodneme na vyšetřeních a co dál…Chtěla bych na genetiku, imunologii a asi i tu hematologii..A za tu genetiku se něco platí? nebo to je hrazené?
@jaajunkaa všechno by mělo bejt hrazený…a na všechny tři se určitě objednej, i kdyby dr tvrdil něco jinýho…a já doporučuju dr. malíčkovou, i když jsem u ní ještě nebyla
@Izzz a dr Malíčková je kdo? u ní se vyšetřuje co? Moje je celekm pečlivá, tak věřím že mě na všechny vyšetření pošle
@jaajunkaa imunoložka, alergoložka…já byla v podolí, ale léčba by byla tak na rok…s malíčkovou možná taky, ale ona podle mě řeší tu opravdickou příčinu. Mě bylo řečeno - zvýšená imunita, takže prednison…ona prozkoumá, proč je zvýšená, co jí zvyšuje konkrétně a léčba bude přesně šitá na míru…doufám, možná mi taky narve prednison a nazdar
@jaajunkaa
za nic se neplatí, ještě jestli máš dobrou štítku-ale gyndař ti asi udělá hormonální profil, tam se na to tuším přijde, kdyby byl nějaký problém
Uf-ounek, tak včera jsem naplnila poslední cukroví a nemám co dělat.. hmm.. asi se vrhnu na úklid, ale to se mi moc nechce, vaření mě teda baví víc.
Kdo chce péct něco jednoduchýho, ať zkusí ty ořechový pusinky, za málo práce velký efekt
No a kdo by se rád patlal s něčím sofistikovaným, tak můžu taky posloužit, mám tu totiž cukroví, co jsem se s ním babrala asi 4 dny, ovšem taky to stojí za to.
No nic, jdu uklízet, ať jsem nějak produktivní a spálim trochu kalorie (dneska jsem sežrala asi 10 těch pusinek, těm prostě nešlo odolat.. achjo)
@JaLa taky už mám cukroví hotové a dneska jsem se vrhla na uklízení. Potřebuju se nějak zaměstnat nebo zblbnu. Příští víkend chci udělat ještě nějaké nepečené dobroty a pak už budou konečně vánoce. Vánoce miluju a taky se budeme moct znovu začít snažit. Doktorka mi doporučila aspoň jěden cyklus odpočívat a mě to ubíjí.
Jinak já dělala takový to klasický cukroví - perníčky, linecký, išelský, miňonky…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.