Opakované potraty

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5073
26.8.14 21:37

@Jindřiš No já budu každopádně držet palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.8.14 21:49

@Linda RICCIONE ahoj, ty se mas hlasit na hematologii hned jak otehotnis? Me rekli, ze mam prijit ve 12tt (jenze tak daleko jsem se nikdy nedostala) :cert: Mam trombofilii a taky si mam pichat miniheparin. Kazdopadne preji hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.8.14 21:58

@Linda RICCIONE ahojky, taky mám ty mutace - mám dvě a slabé protilátky proti vajíčku - všechny testy hotové a našli jen tohle. Píchala jsem si už při dvou těhotenstvích a bohužel… Posledně to vypadalo hodně nadějně, byla hlavička a tělíčko, to jsem nikdy neměla, ale bohužel mola.. Jestli by byla hlavička a tělo bez moly netuším :roll: :zed:
Moc a moc Ti držím palce, ať se zadaří, u nás všechny těhu byli na první pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.14 16:27

@Heli91

Az ve 12 tt??? To je podle me pozde! Pokud mas ty mutace tak co nejdriv! Ja mam jit na hematologii hned jak budu mit pozitivni test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
31.8.14 00:04

@Linda RICCIONE tak to jsou teda dobraci… V zari se budu objednavat k pani Ulcove-Gallove na imunologii, tak se rovnou poptam. A vy se snazite jak dlouho? My dva roky a ctyri neuspechy. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.8.14 12:18

@Heli91 mě prof. U-Gallová nasadila fraxoš při zjištění // až to 16 tt. Je dobře, že k ní půjdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.14 23:26

@Heli91

My dva roky a 3 neuspechy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.8.14 23:32

My 4 roky a 4 neuspěchy :?

Holky příště nám to vyjde :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.9.14 11:56

Ahoj,
pred tydnem jsem prodelala 3 potrat, tentokrat v 18tydnu. A nejak nevim jak dal, mate nekdo nejakou radu, jak se s timto stavem poprat.
Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
3.9.14 21:55

@Ginuš a ten je na co? Co presne to v tele dela? Nebo myslis Fraxiparin?? (Ted nevim jak se to pise)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.9.14 10:33

@Heli91 jojo myslím Fraxiparín na ředění krve.
@spanelka1 to mě moc mrzí a jak se s tím srovnat nevím, je to těžké, ale zkus si říkat, že to tak mělo být a že to příště vyjde. Máš nějaká vyšetření? Genetiku, imuno, endokrinologii? Pokud ne, tak trvej na vyšetření. Drž se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
4.9.14 10:43

Ahoj holky :mavam:
Je to už nějakou dobu, co jsem si sem do diskuse také chodila vylít srdíčko a byla smutná…Celkem třikrát jsme přišli o miminko, prodělali spoustu vyšetření a pak nějakou dobu trvala léčba, v těhotenství samá kontrola, vyšetření, denně polykání spousta léků a píchání injekcí, ale teď mi tu spinká skoro půlroční syn Matyášek a já si říkám, že to všechno, co jsme podstoupili stálo za to a jsem nesmírně šťastná!!!
Tímto bych vás všechny, co se potýkáte s neúspěchem buď počít či donosit to své vytoužené miminko podpořit a snad vás tyto řádky povzbudí a dodají trochu pozitivní energie do dalšího boje. Vím, když člověk tak strašně moc chce a ono to nejde, zažijí se těžké chvilky, pocity beznaděje, vzteku, plno slziček. Ale věřte, že i vy se jednou dočkáte svého drobečka. Nevzdávejte se a bojujte za to!!!
Zdravím vás všechny! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.9.14 11:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.9.14 12:34

@Mber diky za povzbuzeni, snad dopadneme taky tak a dockame se vrisklouna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
4.9.14 20:41

Zdravim holky,
Taky vas chci trochu povzbudit. Taky jsem do teto diskuse kdysi prispivala. Taky mam za sebou tri potraty a ted tady vedle me spinka muj milovany za par dni sedmi mesicni syn.
Drzim vam vsem moc palce at se i vam brzy ukaze ta prava cesta k vasemu miminku.
Drzte se. Preju hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty