Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Linda RICCIONE ahoj, ty se mas hlasit na hematologii hned jak otehotnis? Me rekli, ze mam prijit ve 12tt (jenze tak daleko jsem se nikdy nedostala)
Mam trombofilii a taky si mam pichat miniheparin. Kazdopadne preji hodne stesti ![]()
@Linda RICCIONE ahojky, taky mám ty mutace - mám dvě a slabé protilátky proti vajíčku - všechny testy hotové a našli jen tohle. Píchala jsem si už při dvou těhotenstvích a bohužel… Posledně to vypadalo hodně nadějně, byla hlavička a tělíčko, to jsem nikdy neměla, ale bohužel mola.. Jestli by byla hlavička a tělo bez moly netuším
![]()
Moc a moc Ti držím palce, ať se zadaří, u nás všechny těhu byli na první pokus
Az ve 12 tt??? To je podle me pozde! Pokud mas ty mutace tak co nejdriv! Ja mam jit na hematologii hned jak budu mit pozitivni test ![]()
@Linda RICCIONE tak to jsou teda dobraci… V zari se budu objednavat k pani Ulcove-Gallove na imunologii, tak se rovnou poptam. A vy se snazite jak dlouho? My dva roky a ctyri neuspechy. ![]()
@Heli91 mě prof. U-Gallová nasadila fraxoš při zjištění // až to 16 tt. Je dobře, že k ní půjdeš
Ahoj,
pred tydnem jsem prodelala 3 potrat, tentokrat v 18tydnu. A nejak nevim jak dal, mate nekdo nejakou radu, jak se s timto stavem poprat.
Moc dekuji
@Ginuš a ten je na co? Co presne to v tele dela? Nebo myslis Fraxiparin?? (Ted nevim jak se to pise)
@Heli91 jojo myslím Fraxiparín na ředění krve.
@spanelka1 to mě moc mrzí a jak se s tím srovnat nevím, je to těžké, ale zkus si říkat, že to tak mělo být a že to příště vyjde. Máš nějaká vyšetření? Genetiku, imuno, endokrinologii? Pokud ne, tak trvej na vyšetření. Drž se…
Ahoj holky ![]()
Je to už nějakou dobu, co jsem si sem do diskuse také chodila vylít srdíčko a byla smutná…Celkem třikrát jsme přišli o miminko, prodělali spoustu vyšetření a pak nějakou dobu trvala léčba, v těhotenství samá kontrola, vyšetření, denně polykání spousta léků a píchání injekcí, ale teď mi tu spinká skoro půlroční syn Matyášek a já si říkám, že to všechno, co jsme podstoupili stálo za to a jsem nesmírně šťastná!!!
Tímto bych vás všechny, co se potýkáte s neúspěchem buď počít či donosit to své vytoužené miminko podpořit a snad vás tyto řádky povzbudí a dodají trochu pozitivní energie do dalšího boje. Vím, když člověk tak strašně moc chce a ono to nejde, zažijí se těžké chvilky, pocity beznaděje, vzteku, plno slziček. Ale věřte, že i vy se jednou dočkáte svého drobečka. Nevzdávejte se a bojujte za to!!!
Zdravím vás všechny! ![]()
@Mber diky za povzbuzeni, snad dopadneme taky tak a dockame se vrisklouna ![]()
Zdravim holky,
Taky vas chci trochu povzbudit. Taky jsem do teto diskuse kdysi prispivala. Taky mam za sebou tri potraty a ted tady vedle me spinka muj milovany za par dni sedmi mesicni syn.
Drzim vam vsem moc palce at se i vam brzy ukaze ta prava cesta k vasemu miminku.
Drzte se. Preju hodne sil.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.