Orkan Sabine

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6872
10.2.20 07:58
@Katy 7 píše:
Mám taky strach o děti, takže je dnes nechám doma. Nechci, aby mi při jízdě do školy spadl strom na auto a že jich při menším větru minule na silnici popadalo :?
Mám z větru respekt. Už večer jsme napustili vanu, aby jsme při výpadku proudu měli čím splachovat záchod. :lol:Taky nemůžu spát, jak se vítr opírá do oken.
:think: :think: co má elektrika společného se splachováním?? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
10.2.20 08:02
@kve-tinka píše: :think: :think: co má elektrika společného se splachováním?? :mrgreen:

když nejde elektrika tak ti vodu do nádrže nic nenačerpá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56158
10.2.20 08:02
@kve-tinka píše: :think: :think: co má elektrika společného se splachováním?? :mrgreen:

cerpadlo ti nenatahne vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
10.2.20 08:03
@hanka.br. píše:
Samozřejmě, naplánovaly ho dnes v noci a dobře věděly, že přijde hurikán. Fakt nejsou normální.

a nejsou to ty, co přebíhaly ten přejezd s dětma nedávno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (to byl pokus o vtip ) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39033
10.2.20 08:06

Tak já hlásím, že na jižní Moravě je bezvětří. Asi ticho před bouří :think: To nám tu minulý týden ficelo daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
10.2.20 08:09

Na jihozápadě Čech to už fouká od tří od rána tak a řekla bych, že se to stupňuje. Když jsem vedla dcerku do MŠ bylo fakt nezvyklé teplo, kéž by teda nic jiného nepřišlo, ale nevypadá to tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
10.2.20 08:11

@ka2ka @jkra a tak to slyším prvně :think: v životě jsem při dlouhodobém výpadku neřešila vodu na záchodě, napsala jsem manželovi a ten taky neví. 8o Edit: a proč by to člověk dělala dopředu?? :think: a další edit: chápu, že v RD, my panelákoví to neřešíme

Příspěvek upraven 10.02.20 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
10.2.20 08:12

Brno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
10.2.20 08:12
@AvajBr píše:
Tak já hlásím, že na jižní Moravě je bezvětří. Asi ticho před bouří :think: To nám tu minulý týden ficelo daleko víc.

Tak psali, že Moravu to moc nezasáhne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
10.2.20 08:15
@kve-tinka píše:
@ka2ka @jkra a tak to slyším prvně :think: v životě jsem při dlouhodobém výpadku neřešila vodu na záchodě, napsala jsem manželovi a ten taky neví. 8o Edit: a proč by to člověk dělala dopředu?? :think:Příspěvek upraven 10.02.20 v 08:12

Taky nám splachovadlo natéká normálně tlakem vody, žádné čerpadlo tam nemáme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453

Tak u nas jeste pred pul hodkou krasne teplo, jasno, bezvetri. pred chvili se prihnala smrst, strasny lijak a vichr. sune se to postupne, jsme stredni cechy 50 km od prahy na brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
@kve-tinka píše:
@ka2ka @jkra a tak to slyším prvně :think: v životě jsem při dlouhodobém výpadku neřešila vodu na záchodě, napsala jsem manželovi a ten taky neví. 8o Edit: a proč by to člověk dělala dopředu?? :think:Příspěvek upraven 10.02.20 v 08:12

co člověk dělá do předu? napouští vanu? no když nejde elektrika tak nám nenateče ani voda do bojleru, takže když jí vyplácáme nemáme vodu a nenapustíme vanu na splachování, elektrika honí i čerpadlo na splachování takže když spláchneme a vyčerpáme nádrž už voda nenateče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
10.2.20 08:17

@ka2ka Ale to máte vodu ze studny, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56158
10.2.20 08:18
@ivašot. píše:
Taky nám splachovadlo natéká normálně tlakem vody, žádné čerpadlo tam nemáme :nevim:

me bez elektriny nenatece. taky mi bez elektriny nefunguje odpadni sachta do kanalizace, s timto mam dkouholete zkusenosti:).
Cert vem kotel, zima nevadi, ale bez elektriny se da v dome byt cca 2 dny, nez se naplni sachta. pak se musi odcerpat rucne. Krasa tlakove kanalizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
10.2.20 08:18

Tak Klatovsko vítr, déšť, kroupy a začíná bouřka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová