Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WhiteCrow píše: Více
Hele, poluci jsem netrpěl ani v pubertě a ani teď, ale že jsi dělám srandu jsi poznala naprosto přesně.
![]()
@Venetia píše: Více
Normálně to probrat předem - hele, jestli budeš chtít během pochodu pohovořit, musíme zastavit. ![]()
@zmrzlik píše: Více
To není moc dokonalý popis.
… A já myslel, že do Jiljí.
![]()
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Jak to napsat natvrdo, aniž bych byl vulgární ![]()
Ve vedlejší diskuzi tu máš několik letitých paniců. Žádný z nich neměl sex, natož vztah, ale určitě každý z nich na těch procházkách nachodil stovky kilometrů.
Samozřejmě, že chtějí ženu více poznat, protože očekávají nějakou formu vztahu a pravděpodobně i se sexem. Pokud chce vztah, tak asi ne se ženou, která po půlhodině „valení klínů do hlavy“ s ním odvrávorá na pánské záchodky.
Co dál určitě nechce.
Nechat se tahat za nos jen proto, že ženě to lichotí, ale o vztah s ním nestojí.
Být náhradním řešení na procházky než se objeví někdo lepší.
Nechat se manipulovat od zlatokopky amatérky, která se rozhodla vdát.
Je úplně jedno kolik je těch kilometrů, jestli je to třetí nebo patnáctá schůzka.
Ale jakmile vycítí, že z toho vztah nebude je potřeba to ukončit. Rozhodně nemůže spoléhat na to, že mu to ona na rovinu řekne. ![]()
@Josef_t píše: Více
A tobě přijde nějak divný, když se ženská hned nevyspí s týpkem, kterého ani pořádně nezná a vidí ho prvně? To je strašný jak si ty baby o sobě myslí co?
30 km je tedy i testem fyzické odolnosti a zdraví ![]()
Nešlo by to prokázat potvrzením od lékaře, že daný jedinec je zdráv. ![]()
@jege píše: VíceŽe ty jseš z toho kmene, kde milenci nesmí čůrat bez fyzické asisistence toho druhého?
Ne, mám běžně doma pro každý případ, akorát že expirace skončila před víc než 10 lety. ![]()
@Josef_t píše: Více
S cárem papíru s razítkem, si moc nepopovídáš.
Ne všechny ženy chtějí chlapa oškubat a využít ![]()