Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucake Já mám občas nějaký pupínek na obličeji, ale to mívám vždy jednou za měsíc. Jisté je, že nějaké hormonální změny probíhají, ale otázka je, které.
BT neustále 37,1 nebo 37,2.. Tak uvidíme, jestli uvidíme.
Lesklé oči mám, ale klasika, všimla jsem si toho jakmile jsem si to někde přečetla, nálada občas pod psa
ale to může být přichazející ms.
Pobolívá mě hlava a bradavky mám citlivé, jak kdy bolavé. A ty kozy vážení.
![]()
Já tak nějak tuším, že by se mohlo jednat o ms, ale nevím no, těhu jsem nikdy nebyla, tak těžko říct. Omývám to pořád dokola, že? ![]()
@Randgrid taky nepoznam jestli to je PMS nebo lepsi zpravy
budes testovat?
@Lucake já to nevydržela a prubla to dneska ráno. Samozřejmě nic. To jen pro klid duše a zvědavost. Já totiž neumím mít doma test a nezkusit to, nesmím ho koupit. Ale pokud by se podařilo, tak je ještě asi nemožné zjistit že je to pozitivní. A včera jsme to pojistili zase.
Asi hold budu muset vydržet alespoň do pondělí, úterý. Pokud mě ms nepředběhne. ![]()
@Randgrid ja jsem si slibila, ze tentokrat to vydrzim do toho patku ![]()
@Lucake já si četla příspěvky v jiné diskuzi a některé dle testu ovulovaly až 21dc. Můj doktor očekával učebnicově cca 14 po ms. Jinde jsem četla že ovu se počítá 14 zpět od očekávané ms. Jinde jsem posunula délku cyklu na 30 dní místo 28 a vycházelo mi, že ovulka byla okolo středy minulého týdne.
což by mi sedělo. I doktor říkal, že se tam něco chystá, ale nic neviděl. Tak nevím, ale vážně přemýšlím spíš nad koupí ovulačního testu než nad těhu. ![]()
@Randgrid ja mam po ovu do MS 14-15 dni, ale hodne holek ma 10-12 dni, to poznas merenim, nekdo ma i kratsi. Ovu test se prodrazi, kdyz nevis priblizne, kdy to cekat. Nekdo ovuluje brzo, nekdo pozde, norma je pry 11-14 DC, ale kdo je dneska normalni ![]()
@Lucake když tento měsíc proběhne ms, ten další budu měřit celý cyklus bt a koupím pár ovu testů. pokud to neklapne i ten další tak už budu podle teploty vědět, kdy udělat ovu test a snad to půjde líp, pokud teda nepůjdu na laparoskopii. To na to vlítnem po laparce co to půjde. ![]()
@Randgrid spravne, bude dobre pripraveno
ale snad nebudes muset. Chce to aspon ten mesic, pak uz je to jednodussi. Ja ovuluju 11-13DC, takze 9DC delam prvni test a pak delam dokud nestoupne teplota, pro jistotu
@Lucake jj, tu teplotu si měřím, bohužel ne celý cyklus. Ale na to jsem si asi musela přijít.
Můj manžel si myslí, že to bude hned. Naštěstí jsem si uzavřela životko ještě před těhu, pokud totiž otěhotním s cystou určitě budu na nemocenské a to životko mi to bude ještě doplácet. I příp. operace, což mě taky čeká.
Pokud ro mimi za ně nevyřeší.
@Lucake nevíš o nějakých stránkách, kde se dá dávat bt do grafů? Našla jsem jen odkazy na německé, ale tím se mi brouzdat nechce.
@Randgrid ja používám fertility friend, je to anglicky ale používají to i holky co ang moc nezvladají. Pak je womenzone ale pro me je to moc matoucí-proti FF. FF ma i aplikaci do telefonu