Otěhotnění po MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
798
6.2.13 21:04

@Hanča Domča samozřejmě to příznak být může, ale taky nemusí…vím, že je to těžký, ale vydrž až půjde udělat test…moc moc moc držím pěsti, aby to bylo ono ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 22:11
@ajous76 píše:
@Hanča Domča samozřejmě to příznak být může, ale taky nemusí…vím, že je to těžký, ale vydrž až půjde udělat test…moc moc moc držím pěsti, aby to bylo ono ;)

dobrá ješt vydržíme a pak se uvidí :o) aspoň by Domča měla sourozence :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
6.2.13 22:23

@Hanča Domča až budeš vědět tak napiš jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 09:40

@ajous76 Jojo ráda se pochlubím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.2.13 19:13

Ahoj holky, děkuji za odpovědi. Bohůžel zatím to na mimi nevypadá. A tak jsem se chtěla zeptat, jelikož když se přítel do mě udělá, tak sperma ve mě vydrží max 5 minut a pak jde ven.( a já to jdu vyčůrat). Myslíte že to má nějaký vliv? Děkuji:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
21.2.13 19:29

@Miruska S já jsem vždycky zůstala ležet s nohama nahoře a podloženým zadkem a umýt jsem se šla třeba až za dvě hoďky nebo až ráno, dala jsem si vždycky papírový kapesníček mezi nohy a vydržela až do rána, aby ty potvůrky ocasatý měli dost času na oplodnění :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.2.13 19:34

Ajous76: No tak to já taky zkusím, no tak to koukám, že to naše snažení bylo do teď asi úplně zbytečné:(..=D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
21.2.13 19:36

@Miruska S nic si z toho nedělej já jsem si všechny rady taky vyčetla až skoro s křížkem po funuse, ale hlavní je, aby se to už konečně povedlo ;) nevěš hlavu ono to vyjde neboooooj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.2.13 19:39

Ajous76: No my se snažíme teprve od začátku ledna( do té doby to bylo, že pokud to vyjde budeme rádi, pokud ne, nic se neděje.) A můžu říct, že to čekání je nekonečný… Ale budu pamatovat, nohy nahoru=D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
21.2.13 20:25

@Miruska S my jsme zkoušeli rok a půl a to čekání jestli jo nebo ne bylo ubíjející no a vidíš a te´d už jen čekáme až se nám to naše sluníčko narodí;) tak přeju ať to co nejdřív vyjde a nemusíš se moc dlouho trápit :) pak napiš až se to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.2.13 20:36

Rok a půl? No tak to věřím, my se snažíme necelé dva měsíce a jsem z toho už na prášky..=D Určo se pochlubím, snad to bude co nejdříve.. ted by měli přijít i plodné dny, tak snad už poslední=D A jinak gratuluji, a přeji hodně štěstí:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
22.2.13 16:44

@Miruska S jupíí plodné dny tak s chutí do toho vždy´t je to tááááák příjemné :)a držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
11.3.13 17:06
@Veruška22 píše:
neměřila jsem ani tepltotu, ani jsem nevěděla kdy mám ovu. Dokonce jsem spoléhala na to jak se někdo řídí hlenem že při ovulaci mění barvu i konzistenci a to jsem měla v polovině cyklu, ale ovu byla skutečně těsně po ms

hm, to by možná vysvětlilo můj případ. Těhotná asi nejsem, ale souložili jsme těsně po ms, asi 7DC, a 11DC jsem byla u doktora, jestli ovuluju správně. A nic se nedělo. Takže možná už proběhla ovu. Je to první měsíc po vysazeí HA, tak jsem z toho zmatená. 16DC jdu znovu prubnout ovu, tak jsem zvědavá. To by bylo dobré, abych otěhotněla hned. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
11.3.13 18:06

@Randgrid pokud uz ovulace byla, tak by to snad doktor poznal, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
11.3.13 18:19

@Lucake řekl mi, že žádné hormonální změny nevidí, no poznat by to asi měl.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí