Pád z postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1878
10.2.18 19:31

To záleží, kdo a co mu udělal. Do registru úrazů se hlásí jen ty s hospitalizací, kterých je asi 30.000 za rok. „Běžný“ úraz nebo zmlácení se podle mě nikam nehlásí, protože to je v ČR naprosto běžná každodenní rutina. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.18 19:40

Raději anonymně, já jsem dceri vykloubila ruku, opravdu nechtěně, byla to hra, pretahovaly jsme se. Sestra mi na pohotovosti říkala, že to bývá dost často, že je to hypermobilita kloubů, takže nesmíme dceru houpat za ruce a podobně, aby se ji to zase nevyhodilo. Nikdo nikam nic nehlásil, já jsem s ní na té pohotovosti brečela (ona neplakala, byla statečná), jak malá holka, že jsem strašná máma, co ubližuje vlastnímu dítěti. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1878
10.2.18 19:48
@Anonymní píše:
Raději anonymně, já jsem dceri vykloubila ruku, opravdu nechtěně, byla to hra, pretahovaly jsme se. Sestra mi na pohotovosti říkala, že to bývá dost často, že je to hypermobilita kloubů, takže nesmíme dceru houpat za ruce a podobně, aby se ji to zase nevyhodilo. Nikdo nikam nic nehlásil, já jsem s ní na té pohotovosti brečela (ona neplakala, byla statečná), jak malá holka, že jsem strašná máma, co ubližuje vlastnímu dítěti. :zed:

No super, tak ještě další příběhy, jak nějaké slonbidlo zraní dítě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.2.18 20:03
@Anonymní píše:
Dobrý den, oživuji diskuzi.
Máte někdo zkušenost s tím, že by z pohotovosti hlásili pád dítěte na sociálku?
Raději anonymě.
Děkuji :kytka:

klasický pád ne. Ale pokud na těle dítěte shledal lékař něco, co nevypadlo, že by bylo od pádu, tak ano. Případně bylo-li dítě špinavé, zanedbané, tak také ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.18 20:03

@Jirka765 no hlavu bych si za to urvala, ale byla to naprosto nevinná hra, ktera dceru bavila a rozhodně jsme tak neblbli poprvé ;) prostě špatný pohyb a bylo to. Od té doby si dávám sakra velký pozor abych na ni špatně nesáhla nebo aby ona někde s někým neblbla a nevyhodilo si to. Úmyslně bych ji nikdy neublížila ;)

• Citovat
  • Upravit
1878
10.2.18 20:15
@Hadumi píše:
klasický pád ne. Ale pokud na těle dítěte shledal lékař něco, co nevypadlo, že by bylo od pádu, tak ano. Případně bylo-li dítě špinavé, zanedbané, tak také ano.

Jj, musíte to pořádně zamaskovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
10.2.18 21:10

Myslím si že pád by na sociálku nehlásili jen kdyby zjistili že je dítě fyzicky trestané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.18 10:48

Pád z postele

AHOJ holky ve čtvrtek mi malá ve 3 ráno spadla z postele protože už od pondělí měla vysoké horečky a ještě do toho moucnivku tak jsem prostě v noci nějak vytuhla :,( a pak jsem rána a řev a malá na podlaze. Máme plovoucí podlahu. A postel vysokou tak 70cm. Včera jsme jely na chirurgii tak ji pohlidl poslal na rentgen a řekl že vše je ok a jely jsme domu. Ale malá se v noci pořád budí a brečí (to už před pádem když měla horečky) a je taková spava. Já se strašně bojím že bude mít krvácení do mozku jaké jsou příznaky prosím vás? Zornicky ji hlídám a koutroluju snad každou hodinu. Volám na ni zda mě vnima. A vše je ok ale já mám prostě šílenej strach… Dneska už začala i líp papat. Dala jsem ji jogurt napapala se a dala jsem ji do postýlky aby si hrála a přijdu a malá se pozvracela ne moc ale pozvracela se… :,( všem moc děkuji za komentáře :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.18 10:50
@Anonymní píše:
AHOJ holky ve čtvrtek mi malá ve 3 ráno spadla z postele protože už od pondělí měla vysoké horečky a ještě do toho moucnivku tak jsem prostě v noci nějak vytuhla :,( a pak jsem rána a řev a malá na podlaze. Máme plovoucí podlahu. A postel vysokou tak 70cm. Včera jsme jely na chirurgii tak ji pohlidl poslal na rentgen a řekl že vše je ok a jely jsme domu. Ale malá se v noci pořád budí a brečí (to už před pádem když měla horečky) a je taková spava. Já se strašně bojím že bude mít krvácení do mozku jaké jsou příznaky prosím vás? Zornicky ji hlídám a koutroluju snad každou hodinu. Volám na ni zda mě vnima. A vše je ok ale já mám prostě šílenej strach… Dneska už začala i líp papat. Dala jsem ji jogurt napapala se a dala jsem ji do postýlky aby si hrála a přijdu a malá se pozvracela ne moc ale pozvracela se… :,( všem moc děkuji za komentáře :srdce:

Malá má půl roku

• Citovat
  • Upravit
4398
25.8.18 10:53

Proc si vas nenechali na pozorovani? Ma urcite neuzavrenou fontanelu, kdyby udelali utz mozku, bylo by to vhodnejsi. Ty deti jsou takove plactivejsi i po tom padu. Tezko rict , co muze byt nemoc a co nasledek padu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.8.18 11:14

nerostou jí spíš zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
25.8.18 11:15

Jestli se Ti něco nezdá tak s ni určitě ještě zajeď. Syn když měl horečku tak mi po mléčných vyrobkach zvracel vždycky, takže bohužel bych taky nepoznala jestli to je následkem padu a nebo nemoci. Pred necelim mesicem jsme měli také nehodu,syn dva roky spadl tak nešikovně,ze u toho vzal přímo hranu stolečku,jeli jsme k dr a ta rikala,ze u takhle malých deti se to vetsinou projevi hned(přijeli jsme o dvě hodiny dyl),ale taky poradila az ho určitě pozorujeme a kdyby neco tak at ho ještě přivezeme,takze jestli se Ti dcerka nezná určitě s ni pro jistotu zajeď i Ty budeš klidnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.18 12:15

@e008 následek po pádu nemá žádný modřín boule nic… Spíš mě znepokojuje že tak tak spava. Přítel mě uklidňuje že to bude dobrý že měla 4 dny vysoké horečky že to prostě dopsava… Snad to bude dobrý v pondělí jdeme na kontrolu k obvodní tak řeknu aby se na ni ještě podívala. Ale zase se snažím uklidit tím že už je to docela dlouhá doba že by se třeba to krvaneci do mozku už nějak ukázalo reaguje na mě dobře směje se a zornicky jsou taky v pořádku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.18 12:16
@Anonymní píše:
@e008 následek po pádu nemá žádný modřín boule nic… Spíš mě znepokojuje že tak tak spava. Přítel mě uklidňuje že to bude dobrý že měla 4 dny vysoké horečky že to prostě dopsava… Snad to bude dobrý v pondělí jdeme na kontrolu k obvodní tak řeknu aby se na ni ještě podívala. Ale zase se snažím uklidit tím že už je to docela dlouhá doba že by se třeba to krvaneci do mozku už nějak ukázalo reaguje na mě dobře směje se a zornicky jsou taky v pořádku :nevim:

Omlouvám se za ty chyby telefon si dělá co chce… 1 :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.18 12:20
@iiiv píše:
nerostou jí spíš zuby?

To nevím má moucnivku takže si do pusinky nenechá sáhnout

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...