Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, my spadli na hlavicku dvakrat. Poprve jsme jeli hned, podruhe jsem to telefonicky konzultovala s doktorkou. Celou noc jsem nezavrela oci, rano vypil mleko a jak si hral, tak se na me pak otocil a byl poblinkany. Na nic jsem necekala a hned jsem jela na urazovku, udelali rentgen a vse ok. Doktor mi tam rikal, ze je vzdycky lepsi prijet nez cekat u tak malych deti.
Maly mi takhle spadl z postele kdyz po ni skakal, na cele mu vyskocily cervene flicky, vypadal jak kdyby mel velkou vyrazku, trosku se mu to celicko promacklo, ale zase hned vratilo a potom, co prestal jecet, zacal usinat, jeli jsme na chirurgii, cekali jsme 2,5 hodiny nez nas vzali, v cekarne jsou kamery a sestra vidi kolik lidi tam ceka a ikdyz by mely mit deti prednost, nas nechali s 15ti mesicnim cekat, doktor nas pak sjel ocima od hlavy az k pate, zeptal se zda je to nase prvni dite a pote se smal, no na rtg nas na mou zadost poslal, cekali jsme dalsi hodinu, a pak dalsi hodinu se snimkem nez nas doktor zase vezme, nastesti mu nic nebylo… Ale ten pristup katastrofa, nedivim se, ze nektere matky otaleji s odjezdem, kdyz tam z vas delaji deb.la
.jely sme, ted cekame na tramvaj domu, rychlou mi neposlali-ze to neni tak vazny když je při vedomi, jeste jednou ublinkla, tak jsme hned jely..rtg. A neurolog vse je prý dobré, kdyby se mi neco nezdálo mam prijet.. Omlouvam se za to jak pisu, jsem na mobilu a cvakam jak to nejrychleji umim, jela bych i kdyby uz neublinkla
jak jsem to dopsala zacla jsem zase hledat oblečení. Dve hodiny jsme si tam pobyly, no..diky prispevku o cétéčku, už jsem zase neklidna ![]()
@magicalee píše: .jely sme, ted cekame na tramvaj domu, rychlou mi neposlali-ze to neni tak vazny když je při vedomi, jeste jednou ublinkla, tak jsme hned jely..rtg. A neurolog vse je prý dobré, kdyby se mi neco nezdálo mam prijet.. Omlouvam se za to jak pisu, jsem na mobilu a cvakam jak to nejrychleji umim, jela bych i kdyby uz neublinklajak jsem to dopsala zacla jsem zase hledat oblečení. Dve hodiny jsme si tam pobyly, no..diky prispevku o cétéčku, už jsem zase neklidna
Kvuli cemu jsi neklidna?
Ze mi neudelaji- jsem zmatena ale asi mag. Rezonanci, tu nekdo psal
ale rozhodne jsem klidnejsi, ja po ceste tam, byla uplne vyklepana, i doma. Chvilku jsem nevedela co mam delat, proto i ten prispevek, kdyby to napsal nekdo jiny, hned bych psala at jede..byli tam dnes i fajn dr a sestry..jo jsem klidnejsi
dekuju
@K-Black píše:
@magicalee proč jsi neklidná? malou prohlédli a ty se máš uklidnit
@valkil píše:
Jako na pohotovosti stejně z toho RTG prd zjistí a na CT ji nikdo nedoporučí. Ale i tak bych jela. A to jsem po 3 dětech docela vyklidněná!
To je to proč jsem neklidná ![]()
Nebud, nema priznaky, aby to bylo k CT. Prece jen, dite ma nezraly, vyvijejici se mozek a delat CT( davka jako 150 rtg plic) jen tak, neni na miste. Otres mozku nema stejne zadny obraz ani na rtg ani na CT a na nic vaznejsiho to momentalne nevypada.
@mroe píše:
Nebud, nema priznaky, aby to bylo k CT. Prece jen, dite ma nezraly, vyvijejici se mozek a delat CT( davka jako 150 rtg plic) jen tak, neni na miste. Otres mozku nema stejne zadny obraz ani na rtg ani na CT a na nic vaznejsiho to momentalne nevypada.
Jé, tak to se hoď do klidu
. K CT musí být opravdu závažný důvod, je to opravdu neporovnatelné záření s rentgenem ![]()
Tak to jsme minimálně dvě hysterky