Pád z postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Daisy Veronica
3.7.14 22:07

@bobr123 Sorry, ale pokud mi spadne dítě na zem, tak sedět u PC a zjišťovat názory ostatních, bude to poslední, co udělám ;)

• Citovat
  • Upravit
4560
3.7.14 22:07

@Daisy Veronica Teď už malý dávno spí, tak mám čas pro sebe. Zajisté že ho nenechám po pádu ležet na zemi a neběžím rychle k počítači se ptát jiných maminek, co mám dělat. Moje první reakce, pochopitelně byla, okamžitě jet do nemocnice. Ale jak jsem psala, manžel a rodina mě nakonec uklidnili, že když nezvrací a chová se normálně, tak stačí ho jen pozorovat. Samozřejmě, že u šestitýdenního miminka to také nechápu.

Příspěvek upraven 03.07.14 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
3.7.14 22:10

@Aspera Určitě si to přečtu, moc děkuji. Promiň, odbočím. Mohu se zeptat, proč nick Aspera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
3.7.14 22:11

Náš prcek (8m) spadl na plovoučku, měl bouly na hlavě ale nic jiného to naštěstí nebylo. Nikam jsem nejela, stresovala jsem taky. Pádu ještě bude a to mnohem horších až pak poznáme jaké pády stojí za ten stres ;). Pokud se ti zdá v pořádku tak jen 24hodin hlídej. Jinak asi za týden spadl znovu, naštěstí mezi postýlku a postel se tak pěkně postavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
3.7.14 22:12

@Daisy Veronica
Kazdy jsme nejaky. Asi chtela neci zkusenost, doma ji rekli at nejezdi, tak se treba zakl. chtela jen vic uklidni, co ja vim. Ale tyhle radoby moralni vykriky o zodpovednosti ja proste nemam rada. Stalo se, stalo.

Edit: preklep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
3.7.14 22:15

@Senayle hrála jsem kdysi nějakou hru a tohle jsme vymysleli se spolužákem jako zkrácený latinský název mářinky vonné.

@bobr123 @Ivčis přesně, tyhle pády z postele jsou potom jako jedny ty lehčí. Když mi nabral malého cizí pes a ten to vzal hlavou o beton bylo hůř. Už teď se děsím pádů dcery, blíží se kritickému období. A malý padá dál, nedávno ze schodů, naštěstí to hlavou o schod nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
3.7.14 22:20

@Aspera Jezdila jsem totiž do hotelu v Turecku, který se taky jmenoval Aspera a myslím, že i ten měl jako logo nějakou květinu. Tak mě napadlo, jestli s tím není taky nějaká spojitost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
3.7.14 22:20

@Aspera Jo tak scuky se psem jsou děsný. Bratranec když mu byli asi dva si rozsekl obočí. Běžel a narazil se přímo na roh postele :roll:. No co budu povídat krve jako z pr*sete a malej 6 stehů v obočí. Můj prcek ještě nechodí a ani na to moc nespěchám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
3.7.14 22:22

@Aspera @bobr123 @Ivčis Jsem si říkala, mě se to stát přeci nemůže a je to tady!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
3.7.14 22:28

Mě taky malá spadla ze sedačky na koberec s vysokým vlasem. No začala jsem brečet víc než ona a vyšilovat, že musím do nemocnice. Mamka mi taky řekla at nešílím, že ji mám uklidnit a hlídat, a že miminka jsou prý gumové a pokud nespadne z větší výšky než měří ono samo, tak to nemusí být žádná hrůza. No nikam jsme tehdy nejeli, jen jsem ji hlídala a bylo to ok. Naštěstí.

*malá chybka

Příspěvek upraven 03.07.14 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
3.7.14 22:28

@Senayle Klííííd, takových pádů ještě bude :roll: Neboj, sleduj ho, kdyby ti něco připadalo podezřelé (jako třeba kdyby zvracel) tak si zajeď k dr., ale jinak je to zbytečné :hug: Takových pádů už jsme zažili, to neuhlídáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.14 22:30

@Senayle
NEboj, pokud se normálně napapal, normálně si hrál, tak si myslím bude v pohodě:)
Důležité prý je, sledovat po dva dny(?) zorničky. Jestli se nijak nerozchází, nejsou v každém oku jinak veliké atd. Samozřejmě minimální odchylka je normální, spíš se jedná do očí bijící rozdíly:)
Když syn spadl nám, hodně mě povzbudila a malinko rozesmála hláška, co napsala @Bábrdl.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4560
3.7.14 22:31

@brulinka Taky jsem začala brečet a rvát autosedačku ze skříně, že musíme OKAMŽITĚ jet. Manžel se mě snažil uklidnit. Byla jsem v hrozný hysterii. Pak když jsem mluvila s mamkou, tak mi přesně taky řekla, že jsou děti gumové. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daisy Veronica
3.7.14 22:33

@Senayle Jasný, chápu tě. Do mě rodina taky kolikrát u starší dcery hučela, ať nikam nejezdím, pokud nezvrací a tak dále. Nikdy jsem je ale neposlechla. Stačí se jednou zmýlit.. asi bych o tohle téma ani nezavadila, kdybych kolem sebe neměla pár lidí, co o svý děti přišli nebo málem přišli. Namrkla jsem hned na ten první příspěvek a to mě teda dostalo. Každopádně…buďte zdraví :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30315
3.7.14 22:33

@Senayle tak podle něj to není, tohle byl můj výmysl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák