Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Daisy Veronica Teď už malý dávno spí, tak mám čas pro sebe. Zajisté že ho nenechám po pádu ležet na zemi a neběžím rychle k počítači se ptát jiných maminek, co mám dělat. Moje první reakce, pochopitelně byla, okamžitě jet do nemocnice. Ale jak jsem psala, manžel a rodina mě nakonec uklidnili, že když nezvrací a chová se normálně, tak stačí ho jen pozorovat. Samozřejmě, že u šestitýdenního miminka to také nechápu.
Příspěvek upraven 03.07.14 v 22:25
@Aspera Určitě si to přečtu, moc děkuji. Promiň, odbočím. Mohu se zeptat, proč nick Aspera?
Náš prcek (8m) spadl na plovoučku, měl bouly na hlavě ale nic jiného to naštěstí nebylo. Nikam jsem nejela, stresovala jsem taky. Pádu ještě bude a to mnohem horších až pak poznáme jaké pády stojí za ten stres
. Pokud se ti zdá v pořádku tak jen 24hodin hlídej. Jinak asi za týden spadl znovu, naštěstí mezi postýlku a postel se tak pěkně postavil.
@Daisy Veronica
Kazdy jsme nejaky. Asi chtela neci zkusenost, doma ji rekli at nejezdi, tak se treba zakl. chtela jen vic uklidni, co ja vim. Ale tyhle radoby moralni vykriky o zodpovednosti ja proste nemam rada. Stalo se, stalo.
Edit: preklep.
@Senayle hrála jsem kdysi nějakou hru a tohle jsme vymysleli se spolužákem jako zkrácený latinský název mářinky vonné.
@bobr123 @Ivčis přesně, tyhle pády z postele jsou potom jako jedny ty lehčí. Když mi nabral malého cizí pes a ten to vzal hlavou o beton bylo hůř. Už teď se děsím pádů dcery, blíží se kritickému období. A malý padá dál, nedávno ze schodů, naštěstí to hlavou o schod nevzal.
@Aspera Jezdila jsem totiž do hotelu v Turecku, který se taky jmenoval Aspera a myslím, že i ten měl jako logo nějakou květinu. Tak mě napadlo, jestli s tím není taky nějaká spojitost. ![]()
@Aspera Jo tak scuky se psem jsou děsný. Bratranec když mu byli asi dva si rozsekl obočí. Běžel a narazil se přímo na roh postele
. No co budu povídat krve jako z pr*sete a malej 6 stehů v obočí. Můj prcek ještě nechodí a ani na to moc nespěchám ![]()
Mě taky malá spadla ze sedačky na koberec s vysokým vlasem. No začala jsem brečet víc než ona a vyšilovat, že musím do nemocnice. Mamka mi taky řekla at nešílím, že ji mám uklidnit a hlídat, a že miminka jsou prý gumové a pokud nespadne z větší výšky než měří ono samo, tak to nemusí být žádná hrůza. No nikam jsme tehdy nejeli, jen jsem ji hlídala a bylo to ok. Naštěstí.
*malá chybka
Příspěvek upraven 03.07.14 v 22:45
@Senayle Klííííd, takových pádů ještě bude
Neboj, sleduj ho, kdyby ti něco připadalo podezřelé (jako třeba kdyby zvracel) tak si zajeď k dr., ale jinak je to zbytečné
Takových pádů už jsme zažili, to neuhlídáš ![]()
@Senayle
NEboj, pokud se normálně napapal, normálně si hrál, tak si myslím bude v pohodě:)
Důležité prý je, sledovat po dva dny(?) zorničky. Jestli se nijak nerozchází, nejsou v každém oku jinak veliké atd. Samozřejmě minimální odchylka je normální, spíš se jedná do očí bijící rozdíly:)
Když syn spadl nám, hodně mě povzbudila a malinko rozesmála hláška, co napsala @Bábrdl.:)
@brulinka Taky jsem začala brečet a rvát autosedačku ze skříně, že musíme OKAMŽITĚ jet. Manžel se mě snažil uklidnit. Byla jsem v hrozný hysterii. Pak když jsem mluvila s mamkou, tak mi přesně taky řekla, že jsou děti gumové. ![]()
@Senayle Jasný, chápu tě. Do mě rodina taky kolikrát u starší dcery hučela, ať nikam nejezdím, pokud nezvrací a tak dále. Nikdy jsem je ale neposlechla. Stačí se jednou zmýlit.. asi bych o tohle téma ani nezavadila, kdybych kolem sebe neměla pár lidí, co o svý děti přišli nebo málem přišli. Namrkla jsem hned na ten první příspěvek a to mě teda dostalo. Každopádně…buďte zdraví ![]()
@bobr123 Sorry, ale pokud mi spadne dítě na zem, tak sedět u PC a zjišťovat názory ostatních, bude to poslední, co udělám