Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Gabulle píše:
Maly mi takhle spadl z postele kdyz po ni skakal, na cele mu vyskocily cervene flicky, vypadal jak kdyby mel velkou vyrazku, trosku se mu to celicko promacklo, ale zase hned vratilo a potom, co prestal jecet, zacal usinat, jeli jsme na chirurgii, cekali jsme 2,5 hodiny nez nas vzali, v cekarne jsou kamery a sestra vidi kolik lidi tam ceka a ikdyz by mely mit deti prednost, nas nechali s 15ti mesicnim cekat, doktor nas pak sjel ocima od hlavy az k pate, zeptal se zda je to nase prvni dite a pote se smal, no na rtg nas na mou zadost poslal, cekali jsme dalsi hodinu, a pak dalsi hodinu se snimkem nez nas doktor zase vezme, nastesti mu nic nebylo… Ale ten pristup katastrofa, nedivim se, ze nektere matky otaleji s odjezdem, kdyz tam z vas delaji deb.la
Ahoj, vidim, ze jsi z Napajedel, tak to jste asi jeli do Zlina. Ja tam mam s urazovkou dobrou zkusenost. Byli jsme tam s malym dvakrat a i presplnou cekarnu, nas vzali do 5 minut od prichodu a i s rentgenem jsme byli hotovi do ctvrt hodiny. Asi zalezi, jaky je tam doktor.
@magicalee Tak co, dítko dobré
?
Mladík mi také hodil před chvílí krásnou dozadovku z Tatrovky, naštěstí na puzzle
.
@Poison Ivy píše:
@magicalee Tak co, dítko dobré?Mladík mi také hodil před chvílí krásnou dozadovku z Tatrovky, naštěstí na puzzle
.
Dobré je dítko, tancuje na písničku plyšbandu… už jí znám nazpaměť
, ty puzzle máme taky, myslíš ty molitanové? akorát se na ně při pádu nikdy netrefí ![]()
@magicalee píše:
Dobré je dítko, tancuje na písničku plyšbandu… už jí znám nazpaměť![]()
, ty puzzle máme taky, myslíš ty molitanové? akorát se na ně při pádu nikdy netrefí
Tak super
.
Jojo, ty pěnovky, naštěstí to hodil vyjímečně přímo tam ![]()
@Poison Ivy píše:
Tak super.Jojo, ty pěnovky, naštěstí to hodil vyjímečně přímo tam
ty puzzle nejsou špatná věc, dokud je nezačne rozebírat a nnerozhází je po celém bytě, my mame jen malý kobereček v hracím koutku tak to skvěle nahradí, ale jak říkám dokud to nenacházím až na chodbě, a v posteli ![]()
Ahoj holky,
jsem hrozně vystreslá. Můj šestiměsíční chlapeček mi dnes večer v půl šesté spadl z postele. Absolutně to nechápu. Byl veprostřed postele a nožičkami ke mě. Já myla na zemi a připravovala jsem tam malému deku s hračkami a najednou mi tak jako sjel po zádech a hlavičkou spadl na koberec. Neplakal moc a jakmile jsem ho vzala do náruče, bylo po pláči, pak si hrál, smál se, papal, spinkal a teď už taky spí. Jenže já chtěla hned jet do nemocnice, ale manžel a moje rodina, mi řekli ať nešílím, že to nic nebude.Na hlavičce má trochu červený flek. Možná se odřel hlavičku o koberec. Postel máme docela vysokou okolo 53 cm. Jsem pořád z toho hrozně v nervu, tak bych na věc ráda znala názor i někoho jiného. ![]()
Pokud ti sjel po zádech, pád nebyl přímý.
Když se bude chovat normálně, tak bych se také nestresovala:) Mě (tedy spíše manželovi) spadl syn asi ve třech měsících a přímo a nakonec byl v pořádku:)
@Senayle píše:
Ahoj holky,
jsem hrozně vystreslá. Můj šestiměsíční chlapeček mi dnes večer v půl šesté spadl z postele. Absolutně to nechápu. Byl veprostřed postele a nožičkami ke mě. Já myla na zemi a připravovala jsem tam malému deku s hračkami a najednou mi tak jako sjel po zádech a hlavičkou spadl na koberec. Neplakal moc a jakmile jsem ho vzala do náruče, bylo po pláči, pak si hrál, smál se, papal, spinkal a teď už taky spí. Jenže já chtěla hned jet do nemocnice, ale manžel a moje rodina, mi řekli ať nešílím, že to nic nebude.Na hlavičce má trochu červený flek. Možná se odřel hlavičku o koberec. Postel máme docela vysokou okolo 53 cm. Jsem pořád z toho hrozně v nervu, tak bych na věc ráda znala názor i někoho jiného.
Maminky se dělí na ty, co jim dítě spadlo a ty, co jim teprve spadne.
Všechny děti někdy spadly.
@Lejaa Vyloženě nesjel, ale myslím, že ty moje záda ten pád trochu zpomalila. Cítím se hrozně. Neschopně a neklidně… ![]()
@Bábrdl Taky jsem prý spadla mému taťkovi v podobným věku a z větší výšky a byla jsem v pohodě, ale i tak je mi z toho úzko. Děkuji za milá slova. ![]()
Je nutné sedět u počítače a ptát se cizích žen na to, zda by jely nebo nejely? Nestačím zírat, jak jsou některý maminky nezodpovědný! Kurňa radši stokrát jedu a zaplatím pos*anejch 90,– na pohotovosti, než aby bylo zle, neeeee???
A to staré prvotní téma založené přímo zakladatelkou - šestitýdenní miminko - no tak to nechápu už vůbec!!! Až tady zase někomu spadne miminko, kojenec, batole, tak nečumte do PC a jednejte. Ťukat něco do klávesnice by pro tu chvíli nemělo být na prvním místě už jen proto, že tady nejsou ty pravé rádkyně.
@Bábrdl píše:
Maminky se dělí na ty, co jim dítě spadlo a ty, co jim teprve spadne.Všechny děti někdy spadly.
To je bezva hlaska, pouziju, mohu-li. A rozhodne souhlasim. Nas atlet zuchnul v 9 mesicich ze 60 cm postele, pekne na hlavu. A tyden na to si to zopakoval.
@Daisy Veronica
No hlavne, ze tady jsou prechytrale moralistky.
@Senayle stalo se mi u syna něco podobného. Taky jsem nikam nejela, jen jsem ho sledovala. Přečti si zásady na profilu https://www.emimino.cz/…/pudloslava/
Nemyslím si, že by se s každým pádem mělo letět na pohotovost. Nejde o těch 90Kč a peněz za cestu, ale o ten stres dítěte, když ho budou doktoři zkoumat, hnát na vyšetření atd. Spadne ještě mockrát a nejde lítat pokaždé k doktorovi.
Už jsem v klidu, veceří a pujdem do postele, ja teda asi moc nepospim budu zase kontrolovat kazdej nádech, ale uz mi je líp, dík holky všem, fakt sem byla na sra-ky