Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jela bych. Kor jestli jsi vazana na mhd..bala bych se to nechat na noc…
@magicalee mě chceš nas…? jeď! chápu že to máš komplikovaný, ale jeď! Aspoň pro uklidnění, malou pořádně zachumlej, fakt to fouká.
Souhlas s vyse uvedenym..usinani je presne to, co dite po padu delat nema. zavolej si na 155 popis, ze ti ublinkla a usina a oni ti poslou rychlou, ne?
Mám zkušenost s otřesem mozku u syna. Projevilo se to až v noci, odpoledne nás z pohotovosti poslali domů. V noci začal šavlovat jako amina. Ublinknutí může/nemusí bejt k tomu, usínání v kočárku - je otázka, jestli by ti tam nezačala usínat i bez pádu. Já bych osobně ještě počkala.
@valkil píše:
Jako na pohotovosti stejně z toho RTG prd zjistí a na CT ji nikdo nedoporučí. Ale i tak bych jela. A to jsem po 3 dětech docela vyklidněná!
holka když sebou švihla na kole tak ji CT udělali hned
a to měla helmu.
Mně dokonce doktor na pohotovosti kdysi sprdnul, jestli si myslím, že takhle vypadá dítě po otřesu mozku, ale že jestli to teda CHCI, tak nás tam pošle.. Opravdu moc příjemný pan doktor.
@valkil Mě z RTG otřes mozku zjistili. A CT je jenom vymakanější rentgen.
Edit. Respektive mi ho po RTG potvrdili. Měla jsem i další příznaky (bolest a točení hlavy).
Jela bych, řídím se instrukcemi, které má na profilu Pudloslava
@Etcetera78 píše:
Jela bych, řídím se instrukcemi, které má na profilu Pudloslava
jak na profilu, kde to najdu?
@K-Black píše:
jak na profilu, kde to najdu?
Najeď na profil Pudloslava, tam to přímo dole má
. Používám to.
Tak co - jela jsi?
@Poison Ivy píše:
Najeď na profil Pudloslava, tam to přímo dole má. Používám to.Tak co - jela jsi?
to ji mám vlézt na profil? to se bojím, aby si nemyslela že šmíruju
ale jdu, tohle mě zajímá ![]()
@magicalee a ty nemas nekoho, kdo by vas mohl na pohotovost odvezt? Manzel/ pritel, rodice, kamaradka? Evtl zavolat taxi a upozornit, ze mas s sebou dite. Ja bych jela, kdyz blinkala. Drzim palce, at je v poradku.