Pad z pracky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
28.12.17 20:26

@martina.se Tak oni to lidi podceňujou. Myslí si, že se jim to nestane. Ale od toho jsou dospělí, aby předvídali. Prckovi stačí jen mžik, aby se něco semlelo.

• Citovat
  • Upravit
1850
28.12.17 20:28
@martina.se píše:
osobně prostě nepochopím, dokud je to mimčo, hlídám fakt fest..

Já jsem udelala velkou chybu že jsem zadrimla kdyz jsem uspavala syna po nočním krmení vedle sebe…probral se a odlezl…ani mě nenapadlo váhat, hned jsme jeli…vždycky mě desily ty pady z praček a prebalovacich pultu, to jsem hlidala fest a nakonec jsem dopustila takovou blbost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
28.12.17 20:29
@rokris píše:
@martina.se Tak oni to lidi podceňujou. Myslí si, že se jim to nestane. Ale od toho jsou dospělí, aby předvídali. Prckovi stačí jen mžik, aby se něco semlelo.

ano, děti jsou rychlé, rychlejší než čekáme

mimino nemá co dělat na pračce, tomu nelze říkat „stane se“, nesmí se stávat, prostě prevence úrazů

:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
28.12.17 20:35

Jak můžeš vědět, že ho nic nebolelo? On ti to ve 4 měsících řekl?? U takhle malého dítěte váhat, jestli jet, nechápu… Pračka zas tak nízko není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.12.17 20:36

Okamžitě jeď s mimčem do nemocnice!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.12.17 20:37
@Borrealis píše:
ano, děti jsou rychlé, rychlejší než čekáme

mimino nemá co dělat na pračce, tomu nelze říkat „stane se“, nesmí se stávat, prostě prevence úrazů

To mě napadlo jako první, proč bylo zrovna na pračce. Vždycky jsem se snažila pokládat svoje děcka tam, kde to bylo nízko.

Příspěvek upraven 28.12.17 v 21:02

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.17 20:37

Jejku, vy jste jako supice :zed: Take se mi to stalo, a to jsem sakra opatrna.Na prijmu v nemocnici byli mili, sestricka na chirurgii mi říkala, ze kazdemu se to nekdy stane.(ted myslim, ze neuhlida prtouse, a kdo tvrdi, ze se mu nikdy nic nestalo, tak keca) ;)

• Citovat
  • Upravit
1805
28.12.17 20:38
@90Janka píše:
Lidi pomoc. Maly, 4 mesice mi dnes spadl z pracky. Vyska vic nez metr. Ano rval, me to trha srdce. Nezvracel, nic ho nebolelo, reagoval. Ale stejne. Budu hlidat ale prijdu si jak nejhorsi matka na svete. :,( nemam prece jen jet na pohotovost?

Určitě bych jela na pohotovost. Tohle není legrace.

Proč někdo proboha dává dítě na pračku?! 8o Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801

Osobně nechápu na co se ptáš, jela bych hned!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
@rozmaryna1234 píše:
Pro jistotu bych na pohotovost jela. Určitě nejsi špatná matka, stane se.

Prosim? Stane se? To snad ne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
28.12.17 20:39
@Borrealis píše:
ano, děti jsou rychlé, rychlejší než čekáme

Odprebalovala jsem dve deti na pracce, kvuli blizkosti vody a moznosti oplachovani, prebalovaci pult by se mi nevesel. Nesnasim omatlavani hovinek ubrouskama a krome toho meli oba precitlivelou kuzi. Je to stejne, jako prebalovak, polstrovani, stejna vyska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
28.12.17 20:39

@sladke-mameni asi na ni ma třeba přebalovacípodložku ne?
Při něčemtakovém bych se zakladatelko neptala prvně na netu a už bych byla dávno v nemocnici, je to hrozná výška na takové malé miminko. Napiš jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.12.17 20:41

Zavřít takové matky, fakt!

• Citovat
  • Upravit
16409
28.12.17 20:41

Ja nechapu, kdyz se neco takoveho strasneho a desiveho stane, ze s tak malym ditetem uz davno neni na pohotovosti a bere tady rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.12.17 20:42
@Anonymní píše:
Jejku, vy jste jako supice :zed: Take se mi to stalo, a to jsem sakra opatrna.Na prijmu v nemocnici byli mili, sestricka na chirurgii mi říkala, ze kazdemu se to nekdy stane.(ted myslim, ze neuhlida prtouse, a kdo tvrdi, ze se mu nikdy nic nestalo, tak keca) ;)

no to určitě :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák