Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@martina.se píše:
osobně prostě nepochopím, dokud je to mimčo, hlídám fakt fest..
Já jsem udelala velkou chybu že jsem zadrimla kdyz jsem uspavala syna po nočním krmení vedle sebe…probral se a odlezl…ani mě nenapadlo váhat, hned jsme jeli…vždycky mě desily ty pady z praček a prebalovacich pultu, to jsem hlidala fest a nakonec jsem dopustila takovou blbost..
@rokris píše:
@martina.se Tak oni to lidi podceňujou. Myslí si, že se jim to nestane. Ale od toho jsou dospělí, aby předvídali. Prckovi stačí jen mžik, aby se něco semlelo.
ano, děti jsou rychlé, rychlejší než čekáme
mimino nemá co dělat na pračce, tomu nelze říkat „stane se“, nesmí se stávat, prostě prevence úrazů
Jak můžeš vědět, že ho nic nebolelo? On ti to ve 4 měsících řekl?? U takhle malého dítěte váhat, jestli jet, nechápu… Pračka zas tak nízko není…
@Borrealis píše:
ano, děti jsou rychlé, rychlejší než čekámemimino nemá co dělat na pračce, tomu nelze říkat „stane se“, nesmí se stávat, prostě prevence úrazů
To mě napadlo jako první, proč bylo zrovna na pračce. Vždycky jsem se snažila pokládat svoje děcka tam, kde to bylo nízko.
Příspěvek upraven 28.12.17 v 21:02
Jejku, vy jste jako supice
Take se mi to stalo, a to jsem sakra opatrna.Na prijmu v nemocnici byli mili, sestricka na chirurgii mi říkala, ze kazdemu se to nekdy stane.(ted myslim, ze neuhlida prtouse, a kdo tvrdi, ze se mu nikdy nic nestalo, tak keca) ![]()
@90Janka píše:
Lidi pomoc. Maly, 4 mesice mi dnes spadl z pracky. Vyska vic nez metr. Ano rval, me to trha srdce. Nezvracel, nic ho nebolelo, reagoval. Ale stejne. Budu hlidat ale prijdu si jak nejhorsi matka na svete.nemam prece jen jet na pohotovost?
Určitě bych jela na pohotovost. Tohle není legrace.
Proč někdo proboha dává dítě na pračku?!
Ach jo.
@rozmaryna1234 píše:
Pro jistotu bych na pohotovost jela. Určitě nejsi špatná matka, stane se.
Prosim? Stane se? To snad ne. ![]()
@Borrealis píše:
ano, děti jsou rychlé, rychlejší než čekámemimino nemá co dělat na pračce, tomu nelze říkat „stane se“, nesmí se stávat, prostě prevence úrazů
Odprebalovala jsem dve deti na pracce, kvuli blizkosti vody a moznosti oplachovani, prebalovaci pult by se mi nevesel. Nesnasim omatlavani hovinek ubrouskama a krome toho meli oba precitlivelou kuzi. Je to stejne, jako prebalovak, polstrovani, stejna vyska.
@sladke-mameni asi na ni ma třeba přebalovacípodložku ne?
Při něčemtakovém bych se zakladatelko neptala prvně na netu a už bych byla dávno v nemocnici, je to hrozná výška na takové malé miminko. Napiš jak jste dopadli.
Ja nechapu, kdyz se neco takoveho strasneho a desiveho stane, ze s tak malym ditetem uz davno neni na pohotovosti a bere tady rady.
@Anonymní píše:
Jejku, vy jste jako supiceTake se mi to stalo, a to jsem sakra opatrna.Na prijmu v nemocnici byli mili, sestricka na chirurgii mi říkala, ze kazdemu se to nekdy stane.(ted myslim, ze neuhlida prtouse, a kdo tvrdi, ze se mu nikdy nic nestalo, tak keca)
no to určitě ![]()
@martina.se Tak oni to lidi podceňujou. Myslí si, že se jim to nestane. Ale od toho jsou dospělí, aby předvídali. Prckovi stačí jen mžik, aby se něco semlelo.