Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
nevím jaký je výškový rozdíl, nicméně na můj vkus padají mimina z přebalováků a z praček a spol. až moc často…takže určitě lze něco udělat v prevenci těchhle, opravdu zbytečných nebezpečných úrazů
@Doe_Jane píše:
vzpamatuj se…
Nechci nic vycitat, jen, ze jsem a vzdy byla strasne opatrna a taje jsem jednou neuhlidala. Proto ta reakce, nesud! Nevis, co dotycna matka delala, ci jak se citi. Myslim, ze co se stalo, ji dostatecne vydesilo. A ano, ja hned jela do nemocnice a znovu bych i jela a nepatrala na netu.Ale nesud pres net danou situaci maminky. ![]()
@Anonymní píše:
Nechci nic vycitat, jen, ze jsem a vzdy byla strasne opatrna a taje jsem jednou neuhlidala. Proto ta reakce, nesud! Nevis, co dotycna matka delala, ci jak se citi. Myslim, ze co se stalo, ji dostatecne vydesilo. A ano, ja hned jela do nemocnice a znovu bych i jela a nepatrala na netu.Ale nesud pres net danou situaci maminky.
soudit budu, doufám že jí je pěkně zle, aspoň se poučí… i když já být doktor tak ji nahlásím na sociálku hned
Janko
jestli mohu poprosit, sundejte ten přebalovák z pračky a už ho používejte jen na zemi nebo jen na posteli, pokud nemáte vysokou postel, na pračku už dítě nikdy nedávejte
jestli se nerozhodnete jet dneska, hlídejte hodně dítě a jedte zítra, nechte ho zítra v normální pracovní době dopoledne zkouknout na dětské traumatologii, je ještě malej
tak snad to bude v pořádku ![]()
Nam spadli uz vsechny tri deti, z postele a nebo gauce
Ale postel neni pracka v koupelne. To uz bych byla rychlosti blesku nekde po vysetrenich. Nejmensi nam spadla nedavno, teda manzelovi, on ji nechal na gauci a sel mazat svaciny a ona je normalne uz dost aktivni. Mela bouli, doktorka mi dala papir jak pak sledovat po padu a taky rekla, ze se to proste stane vetsine. Ja manzela servala a za dva dny spadla mne
Jsem krava no. Od ty doby ji pokladam pokazde na zem i kdyz se chci jen pro neco natahnout.
@Doe_Jane píše:
soudit budu, doufám že jí je pěkně zle, aspoň se poučí… i když já být doktor tak ji nahlásím na sociálku hned
Jsi zla zenska. ![]()
@Doe_Jane píše:
Abys ji vytrestala, že. Zkomplikovala jí život, potrápila ji.
Protože jaký jiný efekt by to „nahlášení na sociálku“ mělo mít? Těžko bude vedle ní socprcka stát při přebalování. Takže se buď poučí z té nehody, nebo nepoučí.
Nebo bys chtěla, by dítě skončilo v kojeňáku? O to ti jde?
Tady lidi křičí, že se bojí posunu k Barnevernu, ale to je v nás. Ten pohled, že sociálka má být represivní orgán a trestat a dětem je vlastně nejlíp v ústavu.
Stane se to. A neříkejte ženské že ne.
mě spíš zaráží fakt, že paní píše sem a chce rady a není už na té pohotovosti. Pračka dlaždice to bych jela i v pyžamu.
@Deneriss píše:
Stane se to. A neříkejte ženské že ne.mě spíš zaráží fakt, že paní píše sem a chce rady a není už na té pohotovosti. Pračka dlaždice to bych jela i v pyžamu.
vždyť psala, že tam volali a oni sami jí řekli, že má prcka sledovat.
Prosím seberte se a jedte radši. Mě naše pediatra hnala na pohotovost i když malá spadla z gauče který má sotva půl metru. A to bylo na plovoucí podlahu která je dosti měkká. A to se jen skutalela..
@vokishka no a co? Jejich dítě to není já bych jela prostě.
@Anonymní píše:
Jsi zla zenska.
Je skutečně zlá. Člověk může „nahlásit rodinu“ sociálce, když má podezření na týrání. Pak může být motivován snahou pomoci dětem.
Ale u takovéhle nehody? Jaký to bude mít efekt?
@Doe_Jane píše:
Jsi normální? Sice to není tak, jak psala ta anonymní, že se na ně na pohotovosti smáli a uklidňovali, že padá dítě každýmu, že se nic neděje. U nás tedy dostávají vynadáno a přednášku, prtože tyhle úrazy jsou vždycky vina rodičů, ale hlásit na sociálku?? Ty matky jsou většinou tak vyplašený, že jim to stačí jako poučení na dost dlouho.
a co jako? to je naprosto neomluvitelné, pokud není schopná ohlídat dítě tak má přebalovat na zemi nebo aspoň na té posteli, tam ten pád nebude tak strašný jak z pračky
nechápu jak se jí kdokoliv z vás může zastávat