Pad z pracky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
28.12.17 20:42
@vertunka píše:
Prosim? Stane se? To snad ne. :zed:

nějakým „stane se“ nelze omlouvat, nesmí se stát…takhle malé mimino mají kompletně ohlídat rodiče nebo pečující osoba před úrazem, ono samo ještě nelítá jak střelené

zrovna zde jde prevenci úrazu udělat dobře, nedávat na pračku
mimino nepatří na pračku!!! prostě nepatří

píšu to i proto, že věřím, že nějaká maminka s miminem přehodnotí své dosavadní přebalování na pračce, ihned to ukončí a předejde tak úrazu, ten úraz může mít i dlouhodobé následky, fakt to není legrace

a pak na pohotovosti matky brečej, že je nenapadlo že by dítě mohlo spadnout, kurnik :cert:

jsou věci kterým nejde předcházet, zrovna ale pádům malých mimin jde předcházet velice dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
28.12.17 20:43
@rozmaryna1234 píše:
Pro jistotu bych na pohotovost jela. Určitě nejsi špatná matka, stane se.

Jsou také matky, kterým dítě odběhlo a utopilo se…njn…STANE SE… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
28.12.17 20:43

Jeď hned na pohotovost! Soudit tě nebudu, stane se to i těm nejopatrnějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.12.17 20:44
@Aries6 píše:
Jeď hned na pohotovost! Soudit tě nebudu, stane se to i těm nejopatrnějším.
že jim miminko spadne z pračky? to si děláš srandu ne?
  • Citovat
  • Upravit
j-p
11770
28.12.17 20:44

:,( :( no bohužel i mne spadlo dítě v 8.mesicich z postele :zed: ale z pračky je to vysoko a jeste na dlažbu :pocitac: už bych dávno byla na pohotovosti. Dlazba v koupelně byl můj zlý sen. Malou jsme nesli v ručníku a oblékli až na posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
28.12.17 20:49

@viky23 Vidíš to mě třeba upřímně nenapadlo :) Ovšem, stejně jako u přebalovacího pultu, prostě tam nesmím nechat mimino bez dozoru ležet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541

Určitě bych jela na pohotovost, je to malinké mimino a velká výška.

@Oplatečka píše:
Já jsem jela když mi syn spadl v osmi měsících z postele na hlavu, cca půl metru…nejevil známky úrazu ale hned nás brali přednostně na ambulanci i na rentgen…strýc vojenský zdravotnik mi vyprávěl o fatalnich urazech hlavy kdy nebylo nic několik hodin poznat…nic synovi nakonec nebylo dikybohu..Přeji ať to nic není.

Taky mi dítě spadlo z postele, v sedmi měsících, usnula jsem při kojení. Bylo to v půl sedmé ráno a na pohotovosti nám řekli, že mají od osmi a že máme jet k naší pediatričce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010

Mě samotné se stál kvůli nepozorností mé mámy poměrně velmi nepříjemný úraz podobného druhu ještě i s opařeninou vařící vodou do obličeje a do očí k tomu
v 8 měsících…ležela jsem dlouho na popáleninovém

máma si to dlouho vyčítala

a to byla jedna z věcí, proč jsem byla na mimina /svoje/ extra opatrná a odnikud mi nikdy nespadly, žádnou vařící vodou se nepolejvaly a tak…přebalovák mi nesměl vůbec dom…žádná vysoká židle ke stolu…žádná chodítka a mimino hroutící se i s chodítkem ze schodů…

/ stejně jsme na něj u prvního neměli peníze, a pak jsem u dělších viděla že jej vlastně nepotřebuji a kvůli bezpečnosti ani nechci /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
@Borrealis píše:
nějakým „stane se“ nelze omlouvat, nesmí se stát…takhle malé mimino mají kompletně ohlídat rodiče nebo pečující osoba před úrazem, ono samo ještě nelítá jak střelené

zrovna zde jde prevenci úrazu udělat dobře, nedávat na pračku
mimino nepatří na pračku!!! prostě nepatří

píšu to i proto, že věřím, že nějaká maminka s miminem přehodnotí své dosavadní přebalování na pračce, ihned to ukončí a předejde tak úrazu, ten úraz může mít i dlouhodobé následky, fakt to není legrace

a pak na pohotovosti matky brečej, že je nenapadlo že by dítě mohlo spadnout, kurnik :cert:

jsou věci kterým nejde předcházet, zrovna ale pádům malých mimin jde předcházet velice dobře

A jakej je rozdíl mezi přebalovacím pultem na komodě a na pračce?
Já jsem strašně nešikovný člověk, všechno mi padá, ale paradoxně dítě nikdy. Teda jednou v noci se mi skutálela jedna, coby 10 měsíční, po kojení z postele (obě jsme usnuly). Ale takhle nikdy. A věřím tomu, že někdo, kdo je extra opatrný, tak ze samého strachu, aby dítě nespadlo, udělá takovou pitomost, že zrovna jemu spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.12.17 20:50
@Doe_Jane
@Doe_Jane píše:
no to určitě :roll:
Ááá, vzoromatka!!! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.12.17 20:51
@Anonymní píše:
@Doe_JaneÁáá, vzoromatka!!! :lol:

vzpamatuj se… :roll:

• Citovat
  • Upravit
13010
28.12.17 20:51
@Fikta píše:
Určitě bych jela na pohotovost, je to malinké mimino a velká výška.Taky mi dítě spadlo z postele, v sedmi měsících, usnula jsem při kojení. Bylo to v půl sedmé ráno a na pohotovosti nám řekli, že mají od osmi a že máme jet k naší pediatričce :zed:

a tak ono z postele to není až tak vysoko, pokud tedy není nějak extra vysoká…navíc bejvaj kolem koberečky, koberce…po tom 7. 8 měsíci už to není pro dítě tolik nebezpečné, pokud to je „jen“ z běžné postele…pračka je vážně vysoko

zakladatelka určitě už jeli, tak snad to bude o. k…a zůstane bez následků
doufám že už bude poučena a nikdy, skutečně nikdy již dítě na pračku nevyloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
28.12.17 20:52
@Doe_Jane píše: že jim miminko spadne z pračky? to si děláš srandu ne?

Vy všichni děláte, jak kdyby s ním hodila na tu zem schválně. Vy jste tam všichni byli s ní, že víte přesně, co se stalo, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
28.12.17 20:52
@Anonymní píše:
Jejku, vy jste jako supice :zed: Take se mi to stalo, a to jsem sakra opatrna.Na prijmu v nemocnici byli mili, sestricka na chirurgii mi říkala, ze kazdemu se to nekdy stane.(ted myslim, ze neuhlida prtouse, a kdo tvrdi, ze se mu nikdy nic nestalo, tak keca) ;)

Mám ctyri děti a NIKDY mi dite nespadlo. Nejvážnější úraz bylo natrhle obočí nekdy ve ctyrech letech, kdyz při honicce zakopl a padl na botnik. Potom občas uraz ve sportu, ale to az v puberte.

A ne, fakt nepochopim, jak může člověku batole spadnout. Pokud ho mam nekde ve vysce, nespustim ho z oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.12.17 20:53

Drzela jsem ho rukou. Na pracce mame prebalovak. Vyklouzl.se mi jak sebou hodil. Na pohotovost jsem volala. Mam kontrolovat a hlidat. Taky si pripadam hrozne, vsak toho drobecka miluju, nechci aby se mu neco stalo, neudelala jsem to schvalne. Chodim ho kontrolovat. Dycha, reaguje na dotyk. Pred tim jsem prohmatavala, kontrolovala reakce. Neblinkal, usmival se, hral si. :( ale stejne mam strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák