Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
6.9.17 08:29
@Saatine píše:
Ano na vyspáni chemie a jiskra, na partnerství ten seznam ;)

Na patrnerstvi oboji a i tak to kolikrat nevydrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.9.17 08:33
@Venetia píše:
Diky :kytka: A proc se z ni nestala partnerka?

Taky nechapu :nevim: Me by se takovyhle rande fakt libilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 09:08

Zajímavá diskuse, někteří chlapi jsou prostě bez charisma a to nemluvím o fyzickém vzezření. Jsou to lidé o které nezavadíte pohledem, když už se s nimi náhodou nějak seznámíte tak si nepamatujete jak se jmenovali, natoš co říkali.
Pak jsou tu ty typy co když je ženská vidí tak se jí podlomí kolena.
Znám oba typy lidí a opravdu to není o fyzické kráse, dobře tak trochu jo, nesmí to být špinavý teplákový hipík, ale jinak ti co se nám z nich podlamují kolena opravdu nejsou žádní krasavci typu Pitta nebo Clooneyho.
Znám jednoho chlápka co mu bude padesát a nikdy nespal s holkou, není gay ani ošklivý, zkrátka normální chlap, pracovitý, pěkná postava, standardní vzhled, ale názorově je prostě z Marsu, kdyby jste se ním bavili dvakrát nebo třikrát tak to nepoznáte, ale při bližším poznání je fakt mimoň. Čili i když to tak na první či druhý dojem nepůsobí, tihle lidi mají nějakej problém.
Pak znám kluka který je gay a nemá probém sbalit jakéhokoli muže, i heterosexuála, prostě na něj letí i chlapi, hlavně ženáčí :lol:
Taky znám holku co má asi 150cm na výšku i na obvod pasu a střídá partnery jako ponožky a jsou to opravdu sypaťáci, žádný prošlý zboží co nikdo nechce.
A teď já, jsem přeborník na balení, není to o tom že bych si přehnaně věřila nebo si o sobě moc myslela, ale sbalím kohokoli. Nejsem extra krasavice jak by si někdo mohl myslet. Jsem hezká to ano, ale že jsou i hezčí holky. Prostě když chci tak nemám problém sbalit muže, nespím s každým jak by to mohlo působit. Nyní jsem v dlouhodobém vztahu a všeho všudy jsem spala s osmi muži, z toho 3 dlouhodobé vztahy (je mi 30) a neberu všechno, ale když spočítám kolik jsem měla rande tak to číslo přesahuje 300 a kdybych započítala i pozvánky na rande tak jsem na 600, možná i víc.
Prostě mi ukažte na chlapa a já ho sbalím, do deseti minut mě pozve na rande nebo si řekne o číslo, nikdy mě nikdo neodmítl. Občas někdo přišel pro radu jak na chlapi, ale já nevím, opravdu ne.
Jednám vždycky spontánně, prostě spoléhám na intuici, vzhled a k tomu co říct mě už vždycky něco napadne.
Co bych poradila? Asi to bude sebevědomím, trošku víc odvahy, nebát se rizika že se ztrapníte, lepší se ztrapnit než to nezkusit.

Anonymní z pochopitelných důvodů uvedení osobních informací.
 Eva.

• Citovat
  • Upravit
25123
6.9.17 09:11
@Pesimistaa píše:
t o je nejake divne, kdyz jsi zenksska, tvarem I vizazi, tak kdyz ti neni 20 asi vis, kde je problem, ja kdyz nekdy vidim „zenske“, o ktere bych neoprel ani stare rezave kolo, protoze by to byla urazka toho stareho dobreho bicyklu, tak nepovidej, ze mas problem mit chlapa k sobe,
docela by me zajimalo tvoje foto, kdyz uz se tak rozepisujes, IQ vypada nad prumerem, tak kde je zakopany pes, jak se rika, kdyz kdejaka zmalovana nana I seredka utagne chlapa na verene nudli a jeste si z ni radosti „ucvrkava“ :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

No ono to taky muze byt naopak znam dost zen rozvedene rozejite sami i s detma co jsou sik aktivni proste super nezavisly silny zensky, ale takovejch se chlapi bojej, jelikoz jim vidi az do zaludku a nejsou to takovy nanynky co drzi hubu a krok…a co by si vetsina doma predstavovala tj. takovy jsou sami a sami nejsou ty co pises..njn paradoxy zivota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.9.17 09:16

Evo no jako sorry nevim co se vytahujes to umim taky staci jeden pohled a mam ho :mrgreen:.se rozvadim po 18 letech a trvalo mi 2 roky nez sem se rozhodla.. chvili chci bejt sama s detma…pak se uvidi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 09:21
@Pesimistaa píše:
t o je nejake divne, kdyz jsi zenksska, tvarem I vizazi, tak kdyz ti neni 20 asi vis, kde je problem, ja kdyz nekdy vidim „zenske“, o ktere bych neoprel ani stare rezave kolo, protoze by to byla urazka toho stareho dobreho bicyklu, tak nepovidej, ze mas problem mit chlapa k sobe,
docela by me zajimalo tvoje foto, kdyz uz se tak rozepisujes, IQ vypada nad prumerem, tak kde je zakopany pes, jak se rika, kdyz kdejaka zmalovana nana I seredka utagne chlapa na verene nudli a jeste si z ni radosti „ucvrkava“ :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Asi musím působit asexuálně nebo nevím. Nedokážu si jinak představit, že žárlivé přítelkyně mých kamarádů nesnesou žádný holky kolem jejich kluka, ale mě jo. Kamarádka jednou naznačila, že možná působím odtažitě, ale nevím, je to divný. Jako jo, nejsem taky úplně normální, trochu šiblá a tak, dělám vtípky a nejsem tak přecitlivělá „na holku“ a podobně :lol:. Mě zaráží to, že po mě třeba občas kluci koukaj, i zaflirtují, ale víc prostě ne. Co se mi zdá, tak je, že asi si dost kluků myslí, že jsem děsně povrchní a naivní, protože občas něco takového naznačí (třeba při hře a podobně). Což teda povrchnost, to vůbec :D. Naivní trochu jsem, ale to beru jako pozitivní vlastnost :mrgreen:.
Ale fakt nechápu, že i holky, které jsou ošlivější, hloupější, s blbými názory, si dokážou chlapa najít, a já, takovej sexy génius ( :lol: ) ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.17 09:22
@brumdinka píše:
Evo no jako sorry nevim co se vytahujes to umim taky staci jeden pohled a mam ho :mrgreen:.se rozvadim po 18 letech a trvalo mi 2 roky nez sem se rozhodla.. chvili chci bejt sama s detma…pak se uvidi 8)

Já se nevytahuju, prostě konstatuji fakta :lol:, ne vážně, já vím že to není všechno a pro vztah jsou důležitější věci. Mám teď fajn vztah, dlouhodobý, budeme se brát, plánujeme rodinu, stavíme dům. Ale na druhou stranu kdybych toho chlapa neuměla sbalit tak ho nemám, nejde o to se vytahovat, ale pokud někdo neumí potencionálního partnera zaujmout tak ho prostě nebude mít. Nejen to že bude panic, ale co to dlouhodobé hledisko. A že to umíš taky, je fajn, moc lidí to neumí i když si to myslí, pokud se zrovna rozvádíš tak aspoň víš že do budocna nebudeš mít problém si najít někoho nového.
 Eva.

• Citovat
  • Upravit
25123
6.9.17 09:32

Evi tak to nikdy nevis jak to bude v budoucnu a jak spravne pises tohle na vztah nestaci…jinak me to rika hodne lidi i chlapu, ze ty moje oci jsou nebezpecny..tj. zensky mi rikaj ze jsou krasny..no proste carodejnice :mrgreen: taky mam dost kamaradu..s jednim sem se takhle seznamila..koukam na nej..po chvilce me pozval na panaka a ja mu rikam hodil by se mi doprovod domu a on mam pritelkyni..no a ja manzela..a on to je jeste horsi :D mu rikam te nechci sbalit jen doprovodit domu a on teda ale ty tvy oci jsou vrazedny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
6.9.17 11:52
@Pesimistaa píše:

jenže chlapi mají nejraději zmalované nány, to nevíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.9.17 11:54
@drewlet píše:
jenže chlapi mají nejraději zmalované nány, to nevíš ;)

Tak se pak stačí zmalovat a má to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
6.9.17 11:56
@Emimin7 píše:
Tak se pak stačí zmalovat a má to. :)

a dělat, že toho chlapa potřebuje, i když to není pravda.Lov je hra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105525
6.9.17 12:00
@brumdinka píše:
Taky nechapu :nevim: Me by se takovyhle rande fakt libilo

mně ne :D ale konkrétně tady pomalu každá píše, jak miluje rande formou výletu, procházky…tak takových žen musí být moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.9.17 12:01
@drewlet píše:
a dělat, že toho chlapa potřebuje, i když to není pravda.Lov je hra.

Tohle u mě nefunguje, já lovec nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105525
6.9.17 12:04
@Emimin7 píše:
Tohle u mě nefunguje, já lovec nejsem.

to bude problém všech postižených…že nejsou lovci…nemají tah na branku a ženský to můžou vyhodnotit jako nezájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
6.9.17 12:09
@Venetia píše:
to bude problém všech postižených…že nejsou lovci…nemají tah na branku a ženský to můžou vyhodnotit jako nezájem

Já nejsem postižený :mrgreen: Jinak to můžou, ale stejně tak muž může usoudit nezájem u ženy.
Já jsem ochotný potkat se na půl cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria