Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Nechtěla bych mít sex s někým, kdo mně kousne z nedostatku jiných příležitostí…fujky
Taky nejsi panic po 40.ce, ne ![]()
![]()
@Detsa píše:
Možná, že máš nějaký umělý úsměv. Pak vypadáš jak já třeba, když napodobuje úsměv (to nechceš vidět
). Ale naprosto živě si představuju, co znamená pražská maska
.
Možná ![]()
Kalamity john: to je fake, nebo fakt?
p. s. prima knír! Hercula Poirota zbožňuju celoživotně:)
@jankajj píše:
Kalamity john: to je fake, nebo fakt?
p. s. prima knír!
To je z dob kdy jsem jezdl s mexickými bandidos
![]()
Kecám, občas přes zimu pěstuju fousy a na jaře to shodím a tentokrát jsem se vyfotil v mezifázi, holt už jsem měl upito ![]()
@Detsa píše:
@KalamityJohn Nee. To je eště dobrý![]()
Až na ten nos trošku dočervena. Milovník whisky? ![]()
Jinak palec hore za odvahu vyrukovat s fotkou. Předpokládám, že aktuální:)
@jankajj píše:
Až na ten nos trošku dočervena. Milovník whisky?
Jinak palec hore za odvahu vyrukovat s fotkou. Předpokládám, že aktuální:)
Ti nic neujde, haha, zahřejval jsem se.
fotka dva roky stará počítám
@jankajj píše:
Taky nejsi panic po 40.ce, ne
ne..ale jsem tam padesatka ![]()
@Detsa píše:
@Venetia No vidíš. To mi připomíná, že furt čekáme s @berďana, až nás pozveš na to disko![]()
![]()
Jdu zítra, slavím narozeniny, tak se můžete přidat ![]()
@Detsa píše:
@Venetia Nee to nechci zavážet v tak významný den. Každopádně předem vše nejlepší přeju
.
Dekuji
to mi bylo jasne, ze kdyz prijde na vec, tak zdrhnes…jako na seznamce ![]()
@Detsa píše:
Mě udivuje, že na to jdou takhle přímou formou. Kdyby tě aspoň někam nejdřív pozval, než to na tebe vybalí
.
Zas na druhou stranu, takhle aspoň rovnou víš, na čem jsi
Což neznamená, že takový způsob seznamování doporučuju ![]()
@jankajj píše:
A mluvíš s nima?
Taky můžeš mít problém až v druhé fázi, ne přímo hned při seznámení.
No už jsem to tu psal, že minulý rok to skončilo první schůzkou. Nic víc. Takže je možný, že mam problém ve fázi, kdy se láme chleba
Ale to je spojeno s tou nervozitou.
Někdo tu psal neco i starších ženách. Já v tomhle žádný limity nemám, když na ní něco uvidím. Už jsem viděl hafo smrncovnich bab, které by mi mohly dělat matku. Ale to jsou všechno vdany ženský od rodin a já jsem slušně vychovaný srab ![]()
@PetrBk píše:
No už jsem to tu psal, že minulý rok to skončilo první schůzkou. Nic víc. Takže je možný, že mam problém ve fázi, kdy se láme chlebaAle to je spojeno s tou nervozitou.Někdo tu psal neco i starších ženách. Já v tomhle žádný limity nemám, když na ní něco uvidím. Už jsem viděl hafo smrncovnich bab, které by mi mohly dělat matku. Ale to jsou všechno vdany ženský od rodin a já jsem slušně vychovaný srab
A odkud jsi ? nechces zkusit to disco , aspon pro zabavu ?
@KalamityJohn super, ty seš sympat´ák už od pohledu mi neřikej, že se na tebe lidi smějou jen v USA ![]()
@brumdinka píše:
@KalamityJohn super, ty seš sympat´ák už od pohledu mi neřikej, že se na tebe lidi smějou jen v USA
díky ![]()
@Venetia píše:
Jdu zítra, slavím narozeniny, tak se můžete přidat
Juuu predem preji vse nejlepsi a koukej si to uzit. Ja bych take rada prisla, ale vsak vis, uz jsem to tu psala, ta dálka ![]()
![]()