Panic po 40ce

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
11.1.18 21:34
@Detsa píše:
@berďana Joo všiml jsem si. Čím dýl tady jsem, tak se dozvídám furt horší věci :roll: :poblion:. Máš eště horší zkušenosti ze zahraničí? :think: Bych odhadoval čechy spíš na takovýdle individua :nevim:

nemcouri jsou prasata..ale nezevseobecnovat nektery jsou i slusny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 21:39

@brumdinka
Hele, ja nemce znam dovolim si rict dost dobře. Jsou mezi nima i strašně báječní lidi. To je stejny jako v čechách. Máme čunata a máme bájecny chlapi. Je to fakt vsude stejny. To pohranici bylo jeden cas strasny, protoze si zrovna ti nemci,,pra.ata" mysleli, ze se tu muzou chovat jak… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.1.18 21:41

@berďana jj taky znam..nam se tehdy s kamoskou stalo ze sme sly z diskarny a za nama dva rusaci nebo ukrajinci ci co to bylo :mrgreen: a pak sme s nima chvili mluvili :P jen tak na lavicce no a jeden vytah..tak to vis my hned ze sme neco zapomneli a ten fofr zpatky pro kamarady aby nas doprovodili domu..a mobily byly v plenkach r.98.
kdyz si na to zpetne vzpomenu co vse se tu v prihranici delo..tak sem rada ze sem to ve zdravi prezila 8)

Příspěvek upraven 11.01.18 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 21:44

@brumdinka
Tak to ja bych snad umrela, vidět bouchacku :nevim: 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.1.18 21:46
@berďana píše:
@brumdinka
Tak to ja bych snad umrela, vidět bouchacku :nevim: 8o :hug:

no prijemny to fakt nebylo jeste kdyz byli vozraly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 21:50

@Detsa
Problem je, ze spousta jich jezdi chlastat. Pronajmou si neco a pak si mysli, ze jim to patri. To nejsou ale lide, s kteryma ja bych byla v kontaktu. To jsou nafoukani floutci. Spousta nemcu si zase stezuje, ze se nekdy stydi za to, ze nemci jsou, protoze se jejich lidi prave takhle, jak ty pišeš, chovaji.
Ono je to opravdu těžky. My byli cela rodina treba v jednom ceskym kempu a tam s nama prijeli nemci, ti po sobě i pri odjezdu chajdu šourovali a do dneska vypraveji, jak jsou češi baječní lidé. A to ten kemp nebyl fakt nic extra jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.1.18 21:51

@berďana omlouvam se ze sem zvedava :D a mrkla ti na profil..odkud ses..klidne do sz..ja ziju celej zivot v Aši. a nemcouri mam v praci takze jo jsou i slusny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 22:02

@Detsa
Ještě mě napadlo, jak o tom kecame jo, v tom kempu ti byla jedna mlada nemka, tak kolem 30. ji mohlo byt. Mela ssebou 3 deti, jeste malé a byla tam bez chlapa. Vedle ni takova super ceska rodinka, baba (ceska) ji nabourala kdyz couvala auto. Najednou ti vystoupi a zacne ti na tu nemku jecet jaka je to kr.va, ze ji nabourala auto, ze si mysli, ze si v cechach sv.ne muze dovolit vsechno…a jako by to nestacilo, prijde k tomu hned ten ceskej manzilek a prida se k manzelce, a ze tedy jako na tu kra. u nemeckou zavolaji policajty, at vytahne ty eura, ze tu skodu si pekne zaplati… Hele, divadlo jak z filmu. A ostatni češi? Cumeli a ani necekli i kdyz vedeli, ze ta nemka nic neudelala a neslitovali se ani kvuli tem malickym detem. Az muj tatka s nasima sousedama v kempu do toho vkrocili a te pani pomohli. Samozrejme ze kdyz tatka s tim druhym chlapem rekli, ze ted toho maj dost a tu policii zavolaji oni, tak se i ostatni cesi pridali a konecne se pani a detí take zastali, takze :nevim: ono je to fakt na kazde strane stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 22:09

@Detsa
Ps: zase nerikam, ze jsou vsichni slusni, to neee :mavam:. Ja vim, o cem mluvis ty :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.1.18 22:13

@Detsa no vidis a ja je uvidim zebtra v praci :D ono je to o lidech..v kazdym narode jsou slusny i hajzlici..jeden starsi pan dokonce jednou na nas hulakal ze nas vsechny postrili..asi zaspal dobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
11.1.18 22:17
@brumdinka píše:
@Detsa no vidis a ja je uvidim zebtra v praci :D ono je to o lidech..v kazdym narode jsou slusny i hajzlici..jeden starsi pan dokonce jednou na nas hulakal ze nas vsechny postrili..asi zaspal dobu :mrgreen:

Naopak, mě to připadá jako moderní přístup? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 22:18

@Detsa
To, ze je nemusis, to beru, ale zase neverim, ze by si napadl zenu se 3 prcky. To ty bys neudelal. Ale je to tezky no. Blbe tema, vid :mrgreen:. To radsi to tema SEX :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
11.1.18 22:20
@Detsa píše:
@berďana Nojo to zas musela být baba :zed:. To tak je vždycky. Málokdo se nerad míchá do cizích konfliktů. Ani já to nedělám… Eště, že nakonec zasáhl tvůj otec :palec:.
Co si budem povídat, češi nejsou moc oblíbený národ ve světě. Vlastně skoro vůbec :think:… tady vidíš i důvod, proč. Vůči němcům tu bude vždycky nějaká zášť od nás. Já ja taky moc nemusím, už jen kvůli výše zminěnému.

To je strašný sebemrskačství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
11.1.18 22:20

.

Příspěvek upraven 11.01.18 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
11.1.18 22:21
@Detsa píše:
@brumdinka Tak to je jasný, že se všude najdou normální ;). Ale když nějaký národ navštěvuješ častěji, tak je vždycky poznat ta nátura celého národa, jaká tam panuje. Mě se v tomhle líbí italové, ty jsou takový přátelský vždycky :palec:. Nebo rakušáci mi taky vyhovují.

Jasně, u sousedů je tráva zelenější. Pro mě jsou zase Rakušáci největší ku.vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí