Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně to je moje zkušenost, zdánlivě +- normální člověk, nemůže nikoho najít, pak se ukáže, že má nároků na 10 A4. A i když se seznámí s někým v zásadě podle představ, tak mu „něco nesedí“.
Všichni jsme nějak výjimeční, nevěřte tomu kdo Vám říká opak.
Já nároky nemám, kdyby mě měla ráda a ne moje konto…
Jediné co je pro mě neschůdné jsou morbidně tlusté a ty s nevkusnými plastikami - nafouklými pysky atd. Kdyby byla alkoholička, ubližovala ostatním lidem, apod.
Ale já takové interakce nemám. Jako dospívající jsem je měl, ale na posledním rande jsem byl před covidem. Kdo neloví nic neuloví ![]()
@Tomas85F píše: Více
Já jsem si přečetl i některé předchozí příspěvky a asi jsme si podobní.
Setkávám se s lidmi, co ani nechápou, že není jeden Star Trek s jedním kapitánem ![]()
Viděl jsem všechny staré série, nedávno jsem viděl Nové světy (umírněné zklamání)
Příspěvek upraven 29.06.25 v 10:09
@DarkSynth píše: Více
„Kdyby mě měla ráda..“ možná je tam ten problém.
Jakoby si předpokládal, že žena udělá všechno sama: přijde, uloví si tě, bude tě mít ráda takového jaký si ( jen tak) a navíc- bum- nebude ji zajímat tvoje konto.
Zhodou okolností takhle programově postupují jedině zlatokopky a zoufalky.
Normální žena očekává postupné budování vztahu, citovou investici, reciprocitu v dávání - času, zájmu, pozorností, emocí. I kdyby přišla, byl by si jí sympatický takový jaký si, byla by na tebe milá, snažila by se tě rozesmát, povzbudit, podpořit,… ale ty by si jí nic z toho nevracel- tak pokud by byla normální, tak by to po čase vzdala.
Já mám problém s balením jako takovým. Z mého pohledu tam investuji vše a nedostanu nic. ![]()
A jsme doma. Jedno rande a „investuje vše“. Tak určitě. Investujete čas a to přesně stejný z obou stran.
a jake mas zamestnai nebo vlastni business?
to je prece vzdy o interakci mezi zamestnancii, kolegy, obchodnimi partnery.
Jadelam cosi, co se da nazvat poskokemm korporacim na zakazky firmy,
denne s neznamymi lidmi, nevim kdo tam bude, coo na me vytahne z minulosti,
co vymysli a co chteji a jak.
Nevim, zda tam bude Portugalec, Nemec, Anglican, cernooch, muslim, nepalec,
jak jedna holcina, odkud jsi, ja jsme z ruznych zemi,
Ja jsem z Francie, Belgie, Nemecka, ja jsem z ciganu. (dobra odpoved!)
Naplanovani vyletu, objednani hotelu, atrakci a pod.
to je proti tomuu „obecna skola“.
Jinak tip, mozna od veci, ale dam ho,
inspirovala me vcera moje zastavka u dalnice v monstr-obchodnim centru,
videl jsem frajera jak mel asiatku,
tak si kup asiatku,
vetsinou jsou schopne, inteligentni, ucenlive, prizpusobive,
(tedy alespon co jsem poznal kdysi spouzacky na college),
frajer vubec nevypadal, ze by patril k outsiderum
A investuješ i ten (dlhší) pohled ( do očí)? V něm. se rychle zjistí, jestli to „tam " " je“ nebo „ není“.
@Pesimistaa píše: Více
IT. Jo to je dneska rozšířené. Asi je potom bžunda dětem vyprávět, jak jsem koupil maminku ![]()
@DarkSynth
Za prvé k tomu předtím. Chápu potřebu mít smysl života v lásce. Já sám tuhle potřebu nepociťuji. Možná to vnímám spíš pozitivně teď skoro ve čtyřiceti, kdy s tím začínat úplně od začátku je už téměř nepředstavitelné narozdíl od dvaceti. Navíc smysl mám ve své práci a dalších aktivitách, kterým se věnuji. A společnost mi dělají lidé v podobné situaci jako já.
Co se týče Star Treku, tak tohle se mi nestává. Když už se o tom bavím, tak většinou spíš s lidmi, kteří o tom dost ví. Možná víc než já. Přesto jsem tenhle rok někoho opravoval na pražském Comic - Conu, protože jsem měl uniformu Kirka a mluvil o mě jako o Spockovi. Stačilo by správně rozlišit barvu uniforem.
Strange new worlds mě docela nadchla. Dějově se to vrací ke kořenům. Nelíbila se mi série Discovery, to jsem po pár dílech vzdal. Mrzí mě, že série Picard zatím nemá dabing. Až jednou bude rád se podívám. Taky se mi líbila Star Trek Enterprise s kapitánem Archerem. Jinak mám rozhodně nejradši původní sérii a hned za ní následuje Nová Generace.
Samostatná „kapitola“ jsou pak celovečerní filmy.
Discovery jsem právě po referencích ani nezkoušel. Naopak mohu s klidným svědomím doporučit na fanouškovskou Star Trek Continues na youtube, to je pro mě návrat ke kořenům. Picarda jsem ještě neviděl, New Worlds je pro mě hodně hit and miss. Z mého pohledu se ve druhé sériii nad míru často řeší spíš telenovelové problémy a postavy jako Spock trpí, ale pořád to nezatracuju. ![]()
Příspěvek upraven 04.07.25 v 17:52
![]()
Ach, drazí muži nazí v kůži, tak namísto toho, aby jste nasávali směroplatné informace z první ruky jak sbalit ženskou, tak rešíte Star Trek. Jelikož jsem na Star Treku, nová generace, vyrůstala, a proto, že tohle tady je epipi, tak se vám řeknu, že takový Jean Luc Pickard byl pro mně prototyp opravdového muže.
![]()
Hledala jsem pak v životě podobný typ: aby byl stejně charakterní a aby byl kapitánem vesmírné lodi. Obě kritéria se mi splnili. - Manžel je stejně charakterní jako Jean Luc a má taky stejnou pleš. ![]()
@DarkSynth
Nezkoušet Discovery bylo dobré rozhodnutí. Jinak mám rád amatérské Star Trek filmy a potěší že česká scéna, je v těchto počinech docela úspěšná. Díky za tip na Star Trek Continues. Podívám se potom. Ten Strange New Worlds mám zkouzknutou celou první sérii a druhou asi zatím jenon prviní dva díly.
@jasperka2
Zajímavé.
Nedá mi to a musí se ještě na něco zeptat. Pije manžel Earl Grey? ![]()
Asi už svoje hledání nějak vyzařuju, protože mě po dlouhé době balila žena na ulici, nebo to teď aspoň zpětně interpretuju. Starší než já, krásné tělo, sympatická, nejdřív mě požádala o pomoc, já ji pomohl odešel jsem svým směrem, ona za mnou, zastavila se ještě ke mě prohodila a podruhé se usmála, potom mi to pomalu začalo šrotovat, podíval jsem se že nemá žádné prstýnky, uvědomil jsem si že žádnou pomoc vlastně nepotřebovala a rozmýšlel jsem jestli ji neříct že se mi líbí, no mlčeli jsme vedle sebe, přijel mi autobus tak jsem nastoupil. Potom jsem šel pozdě večer naštvaně na procházku, smála se tam na mě na lavičce mladá holka s dvěma plechovkama, prošel jsem kolem ní, řikaje si, že ji třeba oslovím na cestě zpátky. Pořád tam byla, pořád se na mě usmívala a já dělal že ji nevidím. No a takhle si já žiju ![]()