Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jojo diky za rady
ch jo ja se uplne bojim jist abych ji nepřidavala na bolesti chudince
přiznam se že sem mněla předevčirem něco jako poporodni depresi jak mala furt plakala tak sem se zhroutila a proste mi tekli slzy sami od sebe a řikala sem si zvladnu ja to?? ještě že mam ferfektniho přitele ktery mně velmi podržel… dneska už je to lepší ale ten bezpauzovej brekot je šileny ![]()
Ahoj holky, nestíhám číst, ale co jsem četla, samý negativa. Taky na tom nejsme nejlíp, ale určitě bude dobře! Musí..! Držím vám pěsti (i sobě).
Savi: neboj, malá si zvykne a musíte si najít společný režim, vše je čerstvé, a není možný, abys hned všechno uměla a bylo OK. Pij rozhodně fenyklový čaj, nejlepší je to jako koření, dáš vylouhovat a pít- sama to mám vyzkoušené, na obouch holčičkách a rozhodně po tom prdy lítaly, věř mi. A taky mléko, abys ho měla dost. A jak poporodní zranění, je lepší? Ty depky, já měla u Adélky šílené, ale jak jinak, chlap mě neskutečně podržel, ani jsem nevěděla, co v něm mám
. To zvládneš, už jen ty otázky z tebe dělají výbornou matku a jsi jí! Neboj, to je jen, přechodný stav..
Hani, tak co, kdy Kačka usnula? Barča před sedmou a ten malej čert před osmou, jsem vyždímaná, jdu chrnět.
I vám holky dobrou a klidnou noc a zítra bude lépe! ![]()
No pravě do toho ještě ty stehy pořad to šileně bolí vyčurat si normalně pořad nedojdu jen ve sprše se studenou vodou ![]()
savi…na prdiky nam pomahal Sab simplex, ale prej nefunguje na vsechny deti, ale jsou i jine pripravky…mne ho doktorka napsala hned na prvni kontrole u nas…a co nam jeste zabiralo je polstarek s tresnovimi pecickami…ja ho koupila v DM…nahrejes ho v mikrovlnce aby byl teply…a das na brisko…šimon se mi s nim vzdy sklidnil a usnul…normalne jsem mu to polozila jenom na brisko pres obleceni. ![]()
SAVI, ono se říká, že až tak o tvém jídle to není. Že jsou prostěděti, co na prdíky trpí a jiné ne. Jinak kapiček je řada - Sab simplex, BioGaia...... Pak jedobré nahřívat bříško - pecičky nebo třeba fén. Musíš vyzkpušet, co zabere u vás.
Jahůdka píše:
SAVI, ono se říká, že až tak o tvém jídle to není. Že jsou prostěděti, co na prdíky trpí a jiné ne. Jinak kapiček je řada - Sab simplex, BioGaia...... Pak jedobré nahřívat bříško - pecičky nebo třeba fén. Musíš vyzkpušet, co zabere u vás.
také jsem slyšela, že o jídle to tolika není, je jasné, že se nebudeš cpát čočkovkou, ale také si to myslím a slyšela jsme tennázor
Takže po dnešní poradně asi takhle, CS2, na monitoru kontrakce nic, takže parádička. Jen malej se tam má pořád dobře, no jo, pěknej domeček jsem mu postavila, komu by se z něj chtělo, ne? ![]()
Takže mě čeká rizikovka v porodnici, ALE, je jen v pondělí a ve čtvrtek a protože je svátek, tak tam můžu jít až v pondělí, takže se může stát, že v pondělí mi řeknou, ať už tam zůstanu nebo v úterý nástup na vyvolávačku..takže něco na moje nervy
![]()
womanz píše:
Anet, do rizikovky už nepůjdeš, do té doby porodíš
Zuzi kéž by, ale ani doktorka se na to moc netvářila ![]()
hele, já byla v létě u našich a zašla jsem ráno na kávu k sousedce, která měla 3 dny do termínu. O půl desátý dopoledne jsem od ní odcházela, byla úplně v klidu, den před tím byla na monitoru a nic, ani ťuk dokonce ještě neměla ani vymyšlený jméno pro kluka, to jsem se musela smát
a o půl čtvrté odpoledne mi psala, že se ji narodil Dominik ![]()
Jůů, Lyr, tak to bude za pár. Neboj, taky si myslím, že do té doby porodíš! ![]()
strašně to letí, nedávno Lyr záviděla Sav, že už to bud emít za sebou a ted Lyr, to je děsnej fofr ![]()
Anet, to dáš, Matýsek si to rozmyslí, řekne si, že už ho ti doktoři nebaví a do konce týdne jedete
Věř tomu ![]()
![]()
Lyri já taky věřím že to přijde dřív než v pondělí
neboj nic.
Mišutko-Kačka usla před půl 8 a ráno v 6 vzhůru
bylo to s váma holky super
![]()
Ten polštářek zní dobře,už jsem o něm slyšela
takže ho maj v DM
a kolik stojí?asi ho pořídím
Kačka mi moc na prdíky netrpěla ale dávala jsem taky sabsymplex-taky mi ho dr.hned napsala.
Jinak to je zase hnus venku co?brrrr.