Pardubice

• Fotoalbum (73)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
14.11.11 20:58

jojo diky za rady :) ch jo ja se uplne bojim jist abych ji nepřidavala na bolesti chudince :( přiznam se že sem mněla předevčirem něco jako poporodni depresi jak mala furt plakala tak sem se zhroutila a proste mi tekli slzy sami od sebe a řikala sem si zvladnu ja to?? ještě že mam ferfektniho přitele ktery mně velmi podržel… dneska už je to lepší ale ten bezpauzovej brekot je šileny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
14.11.11 21:09

Ahoj holky, nestíhám číst, ale co jsem četla, samý negativa. Taky na tom nejsme nejlíp, ale určitě bude dobře! Musí..! Držím vám pěsti (i sobě).

Savi: neboj, malá si zvykne a musíte si najít společný režim, vše je čerstvé, a není možný, abys hned všechno uměla a bylo OK. Pij rozhodně fenyklový čaj, nejlepší je to jako koření, dáš vylouhovat a pít- sama to mám vyzkoušené, na obouch holčičkách a rozhodně po tom prdy lítaly, věř mi. A taky mléko, abys ho měla dost. A jak poporodní zranění, je lepší? Ty depky, já měla u Adélky šílené, ale jak jinak, chlap mě neskutečně podržel, ani jsem nevěděla, co v něm mám :srdce: . To zvládneš, už jen ty otázky z tebe dělají výbornou matku a jsi jí! Neboj, to je jen, přechodný stav..

Hani, tak co, kdy Kačka usnula? Barča před sedmou a ten malej čert před osmou, jsem vyždímaná, jdu chrnět.

I vám holky dobrou a klidnou noc a zítra bude lépe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
14.11.11 21:13

No pravě do toho ještě ty stehy pořad to šileně bolí vyčurat si normalně pořad nedojdu jen ve sprše se studenou vodou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
14.11.11 21:34

savi…na prdiky nam pomahal Sab simplex, ale prej nefunguje na vsechny deti, ale jsou i jine pripravky…mne ho doktorka napsala hned na prvni kontrole u nas…a co nam jeste zabiralo je polstarek s tresnovimi pecickami…ja ho koupila v DM…nahrejes ho v mikrovlnce aby byl teply…a das na brisko…šimon se mi s nim vzdy sklidnil a usnul…normalne jsem mu to polozila jenom na brisko pres obleceni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
14.11.11 22:43

SAVI, ono se říká, že až tak o tvém jídle to není. Že jsou prostěděti, co na prdíky trpí a jiné ne. Jinak kapiček je řada - Sab simplex, BioGaia...... Pak jedobré nahřívat bříško - pecičky nebo třeba fén. Musíš vyzkpušet, co zabere u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
14.11.11 22:52
Jahůdka píše:
SAVI, ono se říká, že až tak o tvém jídle to není. Že jsou prostěděti, co na prdíky trpí a jiné ne. Jinak kapiček je řada - Sab simplex, BioGaia...... Pak jedobré nahřívat bříško - pecičky nebo třeba fén. Musíš vyzkpušet, co zabere u vás.

také jsem slyšela, že o jídle to tolika není, je jasné, že se nebudeš cpát čočkovkou, ale také si to myslím a slyšela jsme tennázor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.11.11 12:09

Takže po dnešní poradně asi takhle, CS2, na monitoru kontrakce nic, takže parádička. Jen malej se tam má pořád dobře, no jo, pěknej domeček jsem mu postavila, komu by se z něj chtělo, ne? :roll:
Takže mě čeká rizikovka v porodnici, ALE, je jen v pondělí a ve čtvrtek a protože je svátek, tak tam můžu jít až v pondělí, takže se může stát, že v pondělí mi řeknou, ať už tam zůstanu nebo v úterý nástup na vyvolávačku..takže něco na moje nervy :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.11.11 12:12

Anet, do rizikovky už nepůjdeš, do té doby porodíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
15.11.11 12:13
womanz píše:
Anet, do rizikovky už nepůjdeš, do té doby porodíš :palec:

Zuzi kéž by, ale ani doktorka se na to moc netvářila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.11.11 12:16

hele, já byla v létě u našich a zašla jsem ráno na kávu k sousedce, která měla 3 dny do termínu. O půl desátý dopoledne jsem od ní odcházela, byla úplně v klidu, den před tím byla na monitoru a nic, ani ťuk dokonce ještě neměla ani vymyšlený jméno pro kluka, to jsem se musela smát :lol: a o půl čtvrté odpoledne mi psala, že se ji narodil Dominik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
15.11.11 12:16

Jůů, Lyr, tak to bude za pár. Neboj, taky si myslím, že do té doby porodíš! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22242
15.11.11 12:29

strašně to letí, nedávno Lyr záviděla Sav, že už to bud emít za sebou a ted Lyr, to je děsnej fofr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
15.11.11 13:05

LYR, do rizikovky ne. ;-) To dáš, tipuji sobotu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
15.11.11 13:38

Anet, to dáš, Matýsek si to rozmyslí, řekne si, že už ho ti doktoři nebaví a do konce týdne jedete ;-) Věř tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
15.11.11 13:47

:mavam: :mavam:
Lyri já taky věřím že to přijde dřív než v pondělí :mrgreen: :huban: neboj nic.
Mišutko-Kačka usla před půl 8 a ráno v 6 vzhůru :mrgreen: bylo to s váma holky super :palec: :hug:
Ten polštářek zní dobře,už jsem o něm slyšela :palec: takže ho maj v DM :?: a kolik stojí?asi ho pořídím :think: Kačka mi moc na prdíky netrpěla ale dávala jsem taky sabsymplex-taky mi ho dr.hned napsala.
Jinak to je zase hnus venku co?brrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová