Partner doma chodí s kapucí na hlavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
27.3.23 23:32
@Anonymní píše:
To u dcery ve škole taky kapuci mít nemohou ve vyučování. A když bylo před vánoci, tak měli ve škole adventní kalendář. A jeden den tam bylo, že mohou sedět ve vyučování v kapuci. Tak to byla všeobecná radost. :mrgreen: Jinak u sestry, kde učí, tak tam má občas takové výstřelky, že tam někdo sedí v kabátě, v čepici, přijde bos… A jde o studenty, kteří mají nějaké psychické problémy, problémy se sebepřijetím, sebevědomím, v kolektivu…

Mají to tak I lidé s AS a ti nemají žádnou psychickou nemoc, ale chrani se tak proti světu, zvuku.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
27.3.23 23:33
@Cizinka 999 píše:
Není autista? :D

Autistka mi doma v kapuci nechodí. Chodím v ní občas sama. Cítím tedy blížící se přechod, jsem vegetariánka, prý v poslední době výrazně pohublá a zima mi je nepřetržitě i ve dvaceti čtyřech stupních. Třeba má partner akorát potíže s termoregulací. Zeptat by se měla zakladatelka primárně jeho.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
27.3.23 23:36
@LindenSkyHope píše:
Autistka mi doma v kapuci nechodí. Chodím v ní občas sama. Cítím tedy blížící se přechod, jsem vegetariánka, prý v poslední době výrazně pohublá a zima mi je nepřetržitě i ve dvaceti čtyřech stupních. Třeba má partner akorát potíže s termoregulací. Zeptat by se měla zakladatelka primárně jeho.

No moje jedna nechodí a druhá často, každý autista je jiný, jako I my. Ale mají jedno společné a to že jsou rychle vyčerpani s lidi, zvuku, svetla atd. nekdo min a někdo vic

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
27.3.23 23:37
@LindenSkyHope píše:
Autistka mi doma v kapuci nechodí. Chodím v ní občas sama. Cítím tedy blížící se přechod, jsem vegetariánka, prý v poslední době výrazně pohublá a zima mi je nepřetržitě i ve dvaceti čtyřech stupních. Třeba má partner akorát potíže s termoregulací. Zeptat by se měla zakladatelka primárně jeho.

Mně je 48 a tohle nepocituji, ale my máme v baráku 21, jsme hodně venku a saunuji každý týden.

• Citovat
  • Upravit
2105
28.3.23 00:23

Ve 44 letech? :think: Není nějaký cáklý?

Jasně že vadilo a to hodně, urazila bych mu tu kapuci z palice. Ale to je můj problém, mě se tento styl vizáže dost nelíbí…

U takhle starýho chlapa, jako jo asi to může být jeho oblíbený outfit, ale je trochu divné že vtom pomalé i chrápe v posteli…to už divné je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
28.3.23 00:24

Nechápu, proč to řešíš až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
28.3.23 01:02

Poslední tři roky mám občas období, kdy chodím doma v čepici nebo vlněné čelence. Beru si je případně i ven nebo do postele :oops:. Trpím na chronické záněty uší nebo dutin, tak když je na obzoru problém, snažím se hlavu držet v teple, myslím, že mi to pomáhá. Někdy přidám i šátek nebo šálu na krk. Muž je tolerantní, ale už jsem zažila pošťačku, že na můj dress code nevěřícně koukala. :lol:

Ale s něčím takovým by asi manžel nedělal tajnosti, ne?

Taky ho mohou bolet záda (krční páteř) a buď vědomě nebo podvědomě si je zahřívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.23 03:37
@Cizinka 999 píše:
Mají to tak I lidé s AS a ti nemají žádnou psychickou nemoc, ale chrani se tak proti světu, zvuku.

Aspergeruv syndrom je zařazen v mezinárodní klasifikaci nemoci. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2474
28.3.23 04:03

Znám několik mužů, které člověk nepotká jinak než s kšiltovkou. Všichni to dělají kvůli řídnoucím nebo šedivějícím vlasům. Je to trapné, ale dělají to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
28.3.23 06:14

Můj muž občas chodí doma s šátkem na hlavě nebo v čepici, trpí na dutiny a má rád teplo na hlavě.
Když má zrovna na sobě svetr s kapucí, má tu kapuci. Jako důvod to chápu a nijak mě to neirituje.
Kdyby tak chodil pořád a nebyl schopný říct proč, tak by mi to asi bylo divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.3.23 06:18
@Cizinka 999 píše:
Mají to tak I lidé s AS a ti nemají žádnou psychickou nemoc, ale chrani se tak proti světu, zvuku.

AS je řazen do psychiatrických diagnóz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
28.3.23 07:20

V té kapuci má určitě všitý alobal. Brání se, aby ho nemohli ovládat z družice. Nemá dvojí život, něco jako špión… nebo mimozemšťan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35420
28.3.23 07:21
@Rosebery píše:
myslí se kapuce nasazená stále na hlavě

Tak je mu to příjemný pořád. Zvyk, nebo nějaký tělesný/psychický pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
28.3.23 07:34

Schovává se, to tě nenapadlo? Když si dáš kapuci, trochu stáhneš do očí jsi tak trochu schovaná před okolním světem.

• Citovat
  • Upravit
12719
28.3.23 08:01
@lamour píše:
Ahoj. Jdu s divným dotazem, ale zajímá mě názor druhých.
Můj muž doma (v paneláku, kde je +24 stupňů) POŘÁD chodí s kapucou na hlavě. Furt vidíte jen tu „kápi“…
Stejně sedí třeba u mých rodičů na návštěvě…
Není nám 20, není to mladej „skejťák“. Je mu 44 let…
U stolu, na gauči, v posteli!!! ano!, pořád má na hlavě kapucu…
Vadilo by vám to?
Mě to strašně rozčiluje, má jí do obličeje a chodí tu jak duch… pořád… :nevim:
Díky za názory.

Ja to nesnasim ani u mladych kdyz neni -10.. vypada jak seriovy vrah nebo fetka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí