Partner doma chodí s kapucí na hlavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5413
28.3.23 09:44
@Anonymní píše:
To u dcery ve škole taky kapuci mít nemohou ve vyučování. A když bylo před vánoci, tak měli ve škole adventní kalendář. A jeden den tam bylo, že mohou sedět ve vyučování v kapuci. Tak to byla všeobecná radost. :mrgreen: Jinak u sestry, kde učí, tak tam má občas takové výstřelky, že tam někdo sedí v kabátě, v čepici, přijde bos… A jde o studenty, kteří mají nějaké psychické problémy, problémy se sebepřijetím, sebevědomím, v kolektivu…

A co v rousce?
Zakladatelko, že Ty chodis doma taky nějak podivně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
28.3.23 09:45
@Karamba2020 píše: :mrgreen:

nebo odpárat kapuce ze všech mikin

v práci taky má kapucu?

Kde dělá, zakladatelko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
28.3.23 09:47
@Eustress píše:
To nenosí ani slipy?

Ne, stačí kapuce. Každý si chrání to nejcennější, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
28.3.23 09:49
@inkakřivák píše:
Ne, stačí kapuce. Každý si chrání to nejcennější, ne?
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
5413
28.3.23 09:50
@Cizinka 999 píše:
Mají to tak I lidé s AS a ti nemají žádnou psychickou nemoc, ale chrani se tak proti světu, zvuku.

Proti partnerce, v případě zakladatelky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
28.3.23 10:01

@lamour Vadilo by mi, že chodí do postele v mikině (pokud tedy nemá speciální spací). Jinak ať si tak je, asi je mu to příjemné…
Jen bych mu možná taktně naznačil, že nošením kapuce se z něj kapucínský mnich nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
28.3.23 10:42
@Jana525 píše:
A to, ze se v te kapuci citi bezpecneji neni psychicky problem? :think: Samozrejme, ze je

Tak v tom případě má v létě psychické problémy 50% populace, protože brýle na sobě mají nonstop a to nejen na slunci.

Není to dle mého psychický problém, pokud by byl, v tom případě by měl psychický problém úplně každý v něčem jiném, ale měl by…takže bych psychický problém nebagatelizoval na neproblémy :) Následně by ti někdo, kdo má opravdu psychické problémy, mohl napsat, no jestli je tohle psychický problém, tak jej rád/a vymění za ten svůj opravdový :)

https://www.spirala-ops.cz/…nich-nemoci/

když tak mně to tam zkus najít, na co by jsi tu kapuci, brýle, atp. napasovala :)

• Citovat
  • Upravit
10145
28.3.23 10:53

Nemá problém se zrakem, migrény?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
28.3.23 10:54

Doufám že se v ní i nesprchuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
28.3.23 12:04
@Anonymní píše:
Aspergeruv syndrom je zařazen v mezinárodní klasifikaci nemoci. :nevim:

Ale neni to nemoc psychicka

• Citovat
  • Upravit
65677
28.3.23 12:04
@LindenSkyHope píše:
Je to tak. Mám doma těžkou Aspergerku, bez kapucí.

Co to znamená, myslela jsem, ze aspergr je mentálně ok, v některých oblastech fakt dobry (treba pamet, matika), „jen“ problemy socialno. Ale koukala jsem na kriminalu Vysocina a tam ten aspergr vypadal jako mentalne hodne pod prumerem, částečně omezena svéprávnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
28.3.23 12:07
@LindenSkyHope píše:
Jestli máš doma dva autisty, tak klobouk dolů a hodně štěstí. Mně stačí bohatě jedna pubertální s přidruženou agresí. Kdyby mi chodila doma v kapuci, tak by to byl můj nejmenší problém v životě.

Holky jsou už docela v pohodě, mají své mouchy. Jedna má k tomu adhs a druhá Ads s nadprůměrné inteligenci, a AS je spis slabsiho razu.My jsme na to přišli u nich až v pubertě, jak to obvykle u holek bývá.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
28.3.23 12:09
@vokishka píše:
Co to znamená, myslela jsem, ze aspergr je mentálně ok, v některých oblastech fakt dobry (treba pamet, matika), „jen“ problemy socialno. Ale koukala jsem na kriminalu Vysocina a tam ten aspergr vypadal jako mentalne hodne pod prumerem, částečně omezena svéprávnost.

As je strašně siroky pojem, proto je rozdělen do více Kategorii. Asperger se dnes už nepouziva

• Citovat
  • Upravit
9918
28.3.23 12:11
@boricmytu píše:
Tak v tom případě má v létě psychické problémy 50% populace, protože brýle na sobě mají nonstop a to nejen na slunci.

Není to dle mého psychický problém, pokud by byl, v tom případě by měl psychický problém úplně každý v něčem jiném, ale měl by…takže bych psychický problém nebagatelizoval na neproblémy :) Následně by ti někdo, kdo má opravdu psychické problémy, mohl napsat, no jestli je tohle psychický problém, tak jej rád/a vymění za ten svůj opravdový :)

https://www.spirala-ops.cz/…nich-nemoci/

když tak mně to tam zkus najít, na co by jsi tu kapuci, brýle, atp. napasovala :)

Tak ty bryle nosime jako ochranu pred sluncem a taky jako modni trend a doma je snad nikdo nenosi, ne?
Pokud mam doma neustale kapucu, protoze se v ni citim bezpecneji, tak je v tom asi nejaka psychicka pricina, proc se tedy bez kapuce citim v nebezpeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
28.3.23 12:16
@Anonymní píše:
Aspergeruv syndrom je zařazen v mezinárodní klasifikaci nemoci. :nevim:

Autism spectrum disorder is a developmental disorder, not a mental illness in the traditional sense. Though listed in the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5)—a handbook used by healthcare professionals to diagnose mental health conditions—autism is classified as a neurodevelopmental disorder.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky