Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexter píše:
No tak ale mít ji naraženou na návštěvě už je krapet podivné.
Královna si taky nesundava klobouk, když je na návštěvě. By byla rozdrbana. Já mám čepici taky ozdobnou
@Fiducia píše:
@Lama Lama a změníš model? Čepice myslím
@Fiducia píše:
Ježíš, chodím doma v mikině s kapucí a vážně by mě nenapadlo, že z toho bude psycho analýza, nebo to může někomu vadit
Normálně mě zebe za krkem, když to musíte vědětChodím bosa, zima mi není, jen za krk mi prostě táhne, co je na tom?
myslí se kapuce nasazená stále na hlavě
Doma nosím pořád takové obří mikiny s kapucí. Furt. V zimě nonstop, v létě méně často. Ale nosím. Když je mi fakt zima, dám si i kapuci.
Ale nepřijde mi normální si ji držet na hlavě když k nám přijde návštěva. To bych musela být fakt zmrzlá na kost. Řekla bych, že má asi nějaký problém. Zkusit to s ním nějak probrat, proč to dělá.
Já mám pocit, že na chlapy ve čtyřicítce leze zchladlá puberta a chovají se jako úplní mamlasové. Ne všichni, ne vždycky, ale vidím to často. Mají pocit, že když začnou nosit kapuci na hlavě tak nikdo nezjistí, že jim slézají vlasy a podobně.
Třeba je mu fakt zima. Špatné prokrvení. Nebo prostě má moc rád kapuci. A nebo s tím zakrývá jiný problém…
Tak s ním udělat kompromis, aby to trošku omezil, aby jste viděla že vedle vás žije člověk a ne chodící kápě.
Asi bych to přirovnala k tomuto:
nosit kapuci neustále na hlavě a omlouvat to, že mi táhne na hlavu, je podobné jako nosit sluneční brýle, když nesvítí slunce jen proto, aby mi lidé neviděli do očí.
Myslete si o tom, co chcete, ale ten člověk vyjadřuje jednu zásadní věc: to, že všichni ostatní jsou mu někde. Vyjadřuje elementární neúctu ke všem okolo a může to skrývat za co chce.
Prostě je to trapný. U puberťáků chápu, ale nechápu tohle hnusné jednání vůči ostatním u dospělých.
Asi tak bych to uzavřela.
@Lama Lama píše:
Královna si taky nesundava klobouk, když je na návštěvě. By byla rozdrbana. Já mám čepici taky ozdobnou
A v tom je právě ten rozdíl. Dáma si ve společnosti klobouk ponechá, zatímco muž vždy smekne (pokud to není Žid). Pokud ne, tak je to prostě buran.
Nemá problém s ušima, nebolí ho uši a stydí se to říct? Táhne mu za krk a nemá to rád?
@pikola píše:
A nechodí i na hřiště?
Chodí ale zakladatelka o tom ještě neví. ![]()
@lamour píše:
Ahoj. Jdu s divným dotazem, ale zajímá mě názor druhých.
Můj muž doma (v paneláku, kde je +24 stupňů) POŘÁD chodí s kapucou na hlavě. Furt vidíte jen tu „kápi“…
Stejně sedí třeba u mých rodičů na návštěvě…
Není nám 20, není to mladej „skejťák“. Je mu 44 let…
U stolu, na gauči, v posteli!!! ano!, pořád má na hlavě kapucu…
Vadilo by vám to?
Mě to strašně rozčiluje, má jí do obličeje a chodí tu jak duch… pořád…
Díky za názory.
Není autista? ![]()
@Anonymní píše:
Studenti to třeba dělají, aby se jakoby ztratili. Cítí se jistější, protože je ovládá strach, nejistota. Může mít i nějaké psychické problémy.
Moje dcera má kapuci přes hlavu v Autobuse, a má AS.