Partner doma chodí s kapucí na hlavě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35420
27.3.23 22:08

@Lama Lama a změníš model? Čepice myslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
27.3.23 22:12
@Lexter píše:
No tak ale mít ji naraženou na návštěvě už je krapet podivné. :think:

Královna si taky nesundava klobouk, když je na návštěvě. By byla rozdrbana. Já mám čepici taky ozdobnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
27.3.23 22:14
@Fiducia píše:
@Lama Lama a změníš model? Čepice myslím :mrgreen:
:mrgreen: to jsem zkusila jednou, takovou úplně šílenou. Ale to už neprošlo, to prskalikdyzjsem ji měla venku. Ale kdyžmi nějako da, tak ji budu nosit, já si na hlavu narazí cokoli
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
27.3.23 22:15
@Fiducia píše:
Ježíš, chodím doma v mikině s kapucí a vážně by mě nenapadlo, že z toho bude psycho analýza, nebo to může někomu vadit :nevim:
Normálně mě zebe za krkem, když to musíte vědět :mrgreen: Chodím bosa, zima mi není, jen za krk mi prostě táhne, co je na tom? 8)

myslí se kapuce nasazená stále na hlavě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
27.3.23 22:21

Doma nosím pořád takové obří mikiny s kapucí. Furt. V zimě nonstop, v létě méně často. Ale nosím. Když je mi fakt zima, dám si i kapuci.
Ale nepřijde mi normální si ji držet na hlavě když k nám přijde návštěva. To bych musela být fakt zmrzlá na kost. Řekla bych, že má asi nějaký problém. Zkusit to s ním nějak probrat, proč to dělá.
Já mám pocit, že na chlapy ve čtyřicítce leze zchladlá puberta a chovají se jako úplní mamlasové. Ne všichni, ne vždycky, ale vidím to často. Mají pocit, že když začnou nosit kapuci na hlavě tak nikdo nezjistí, že jim slézají vlasy a podobně.
Třeba je mu fakt zima. Špatné prokrvení. Nebo prostě má moc rád kapuci. A nebo s tím zakrývá jiný problém…
Tak s ním udělat kompromis, aby to trošku omezil, aby jste viděla že vedle vás žije člověk a ne chodící kápě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
27.3.23 22:22

Asi bych to přirovnala k tomuto:
nosit kapuci neustále na hlavě a omlouvat to, že mi táhne na hlavu, je podobné jako nosit sluneční brýle, když nesvítí slunce jen proto, aby mi lidé neviděli do očí.
Myslete si o tom, co chcete, ale ten člověk vyjadřuje jednu zásadní věc: to, že všichni ostatní jsou mu někde. Vyjadřuje elementární neúctu ke všem okolo a může to skrývat za co chce.
Prostě je to trapný. U puberťáků chápu, ale nechápu tohle hnusné jednání vůči ostatním u dospělých.
Asi tak bych to uzavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
27.3.23 22:23
@Lama Lama píše:
Královna si taky nesundava klobouk, když je na návštěvě. By byla rozdrbana. Já mám čepici taky ozdobnou

A v tom je právě ten rozdíl. Dáma si ve společnosti klobouk ponechá, zatímco muž vždy smekne (pokud to není Žid). Pokud ne, tak je to prostě buran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
27.3.23 22:30

Nemá problém s ušima, nebolí ho uši a stydí se to říct? Táhne mu za krk a nemá to rád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
27.3.23 22:39

Ma cisty trestni rejstrik? Nejdou po nem benga?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.3.23 22:42
@pikola píše:
A nechodí i na hřiště? :think:

Chodí ale zakladatelka o tom ještě neví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
27.3.23 22:44

Co je zajímavého na tom hřišti? :)

Nejak mi to uniklo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
27.3.23 22:48

Myslí toto, pokud se mi to povedlo zkopírovat

https://www.emimino.cz/…isti-493318/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
27.3.23 22:50

Děkuju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
27.3.23 23:27
@lamour píše:
Ahoj. Jdu s divným dotazem, ale zajímá mě názor druhých.
Můj muž doma (v paneláku, kde je +24 stupňů) POŘÁD chodí s kapucou na hlavě. Furt vidíte jen tu „kápi“…
Stejně sedí třeba u mých rodičů na návštěvě…
Není nám 20, není to mladej „skejťák“. Je mu 44 let…
U stolu, na gauči, v posteli!!! ano!, pořád má na hlavě kapucu…
Vadilo by vám to?
Mě to strašně rozčiluje, má jí do obličeje a chodí tu jak duch… pořád… :nevim:
Díky za názory.

Není autista? :D

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
27.3.23 23:30
@Anonymní píše:
Studenti to třeba dělají, aby se jakoby ztratili. Cítí se jistější, protože je ovládá strach, nejistota. Může mít i nějaké psychické problémy.

Moje dcera má kapuci přes hlavu v Autobuse, a má AS.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky