Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jj už jsem opravila. Jsem nějaká přecitlivělá a mimo.
Měním teď i práci, nějak to na mě celé padlo a říkám si, jestli to mezi námi má cenu. :/
Tak nakonec mi jen řekl, že sháněl montérky na zítra. Kde jinde než v hospodě
Jako já nevím, ale tak fakt, pokud to není ochlasta, co chodí na tu hodinku do hospody denně, tak bych to prostě brala, jak to je. A pokud zvažuješ, jestli má vztah vůbec cenu, asi toho tam bude víc, ne? Jen kvůli tomuhle, co jsi napsala teď, se asi vztahy nebourají…
@Maol píše:
Tak si s ním normálně promluv a nedělej z toho kovbojku, jestli je to normální chlap, tak fakt promluvit (žádné scény, hysterie) a vyřeš to s ním.![]()
No to já ani neumím nějaké hysterické scény, ja to naopak neumím vůbec rict, co mi vadí a proč.. jsem divna, ja vím. Ale nevím co s tím.
@Maol píše:
Jako já nevím, ale tak fakt, pokud to není ochlasta, co chodí na tu hodinku do hospody denně, tak bych to prostě brala, jak to je. A pokud zvažuješ, jestli má vztah vůbec cenu, asi toho tam bude víc, ne? Jen kvůli tomuhle, co jsi napsala teď, se asi vztahy nebourají…
Denně ne, ale docela často, i když to není pravidelné, ale někdy je období, že je tam dost často…
@Anonymní píše:
Měním teď i práci, nějak to na mě celé padlo a říkám si, jestli to mezi námi má cenu. :/
Taky bych to nebrala tak tragicky. Normálně si s ním o tom promluv, snad to nějak vyřešíte, najdete kompromis. Třeba má zrovna taky nějaké potíže, které potřebuje probrat s kamarády.
@Anonymní píše:
No to já ani neumím nějaké hysterické scény, ja to naopak neumím vůbec rict, co mi vadí a proč.. jsem divna, ja vím. Ale nevím co s tím.
To je trochu problém, pokud s ním nebudeš narovinu mluvit, tak si bude dělat vždy co chce a ty budeš věčně nespokojená.
@Šárka91 píše:
Taky bych to nebrala tak tragicky. Normálně si s ním o tom promluv, snad to nějak vyřešíte, najdete kompromis. Třeba má zrovna taky nějaké potíže, které potřebuje probrat s kamarády.
Děkuji za rady, opravdu. No oni ti kamarádi jsou takoví, že nikoho nemají, z práce jdou rovnou do hospody a takhle pořád dokola.
@Šárka91 píše:
To je trochu problém, pokud s ním nebudeš narovinu mluvit, tak si bude dělat vždy co chce a ty budeš věčně nespokojená.
Ja vím no, snažím se mu to říkat. Ale někdy mi to nejde, tak mu pak napíšu zprávu. Třeba cca před 14 dny jsem byla v práci, říkal, že mi přijde naproti, pak mu volam v kolik jedu a on, že nepřijde, že je někde s kamarady. A přišel ve 2 ráno ![]()
Další věcí je, že mi slíbil, že spolu pojedeme na večeři do oblíbené restaurace, ještě mi to minulý týden potvrdil a teď nic. Ticho po pěšině.
@Anonymní píše:
Ja vím no, snažím se mu to říkat. Ale někdy mi to nejde, tak mu pak napíšu zprávu. Třeba cca před 14 dny jsem byla v práci, říkal, že mi přijde naproti, pak mu volam v kolik jedu a on, že nepřijde, že je někde s kamarady. A přišel ve 2 ráno
Chápu, to by mě taky zamrzelo. Promluv s ním, řekni mu, co ti vadí a proč a pak bych se řídila podle toho, jak by reagoval. On se třeba bude víc snažit, omezit hospodu, ale úplně mu to nezakazuj. Ty sama si taky zajdi s kamarádkami na víno
@Šárka91 píše:
Chápu, to by mě taky zamrzelo. Promluv s ním, řekni mu, co ti vadí a proč a pak bych se řídila podle toho, jak by reagoval. On se třeba bude víc snažit, omezit hospodu, ale úplně mu to nezakazuj. Ty sama si taky zajdi s kamarádkami na víno
Děkuji ![]()
To nemám v plánu, úplně zakazovat.
Zkusim na tom zapracovat a říct mu to..
Ja taky chodím, ale ne tak často no. Ale nejsem nějaká puťka, to ne.
@Anonymní píše:
Děkuji
To nemám v plánu, úplně zakazovat.
Zkusim na tom zapracovat a říct mu to..
Ja taky chodím, ale ne tak často no. Ale nejsem nějaká puťka, to ne.
Přeji, ať se zadari a vztah vydrží
.
@Šárka91 píše:
Přeji, ať se zadari a vztah vydrží.
Děkuji moc, ale nejsem si tím tak jistá.
Sice mi pomalu denně říká, že mě miluje, ale když já se budu takhle trápit a věčně obávat, jestli se na něj můžu spolehnout, tak to asi nebude mít dlouhého trvání…
Ja chci a potřebuji muže, u kterého jsem na 1. místě.
@Anonymní píše:
Děkuji moc, ale nejsem si tím tak jistá.
Sice mi pomalu denně říká, že mě miluje, ale když já se budu takhle trápit a věčně obávat, jestli se na něj můžu spolehnout, tak to asi nebude mít dlouhého trvání…
Ja chci a potřebuji muže, u kterého jsem na 1. místě.
A je to tvůj první, nebo jsi už někoho měla? Víš, otázkou je, jestli nemáš moc nároky. Věř tomu, že každý máme své chyby, ale pokud je budeš stále vyhledávat a trápit se, nebude to nikdy ono. Důležité je ve vztahu vyslechnout toho druhého, být spolu souzněni. Řiď se svým srdcem, pokud to nebude ten pravý pro tebe, poznáš to.
@Šárka91 píše:
A je to tvůj první, nebo jsi už někoho měla? Víš, otázkou je, jestli nemáš moc nároky. Věř tomu, že každý máme své chyby, ale pokud je budeš stále vyhledávat a trápit se, nebude to nikdy ono. Důležité je ve vztahu vyslechnout toho druhého, být spolu souzněni. Řiď se svým srdcem, pokud to nebude ten pravý pro tebe, poznáš to.
Už jsem měla, ale nikdy ne o tolik staršího.
Ja vím, chápu to, myslis, že to je moc, chtít být pro toho druhého to nejdůležitější? Tak to asi bohužel náročná jsem, ale myslím si, že když dva tvoří pár a chtějí fungovat, tak by měli chtít být prvotně spolu. ![]()
Právě teď nevím, jestli je to ten pravý, nebo přehráním ![]()