Partner, hospody a kamarádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.11 09:17
nikol.ov píše:
Ahoj holky, máte některá taky tento problém? :cry: Myslela jsem si, že ty hospody nějak budu přehlížet a budu si prostě taky dělat své. Jenomže teď když jsem těhotná tak to nejde. Beru si to nějak víc, protože mi přijde, že si mnou je partner teď tak moc jistý, tak se vlastně ani nemusí snažit a obávat se že mu někam uteču :-( A tak já sedím u netu a užírám se, že z toho těhotenství mám vlastně radost jen já. Mám kolem sebe holky co si je chlapi hýčkají a tak já se cítím tak sama. :cry:

Mě chlap taky nehýčkal a přitom byl po práci stále doma…

• Citovat
  • Upravit
anomynní
25.2.11 09:31

Takového jsem měla přítele který chodil jen po hospodách…vydržela jsem s ním skoro 6 let pak jsem to už vzdala..nedalo se vydržet jak mi pořád říkal že z něj dělám jen alkoholika…a to on přece nebyl že?Řekla jsem konec a basta -bylo to těžšké měla jsem ho ráda ale co s ním?,no a po roce jsem narazila na mého nynějšího manžela který je skvělý a do hospody nechodí..je škoda že s ním čakáš dítě…já si právě dávala velký pozor aby mě se to nestalo…máš 2 možnosti buďto budeš snášet dál(jako já tenkrát)nbo uteč a najdi si lepšího…víc neporadím

• Citovat
  • Upravit
3
25.2.11 10:18

Moc vám děkuju holky za vaše reakce. No není to jednoduché, v zázraky nevěřím a v to že by se chlap změnil když se narodí dítě taky ne. Naštěstí je to zatím vyrovnané, síce do hodpody chodí, ale pak se mi snaží věnovat a pomáhat mi. No možná jsem teď trochu hysterická :zed: a chtěla bych aby se všechno točilo kolem mě, když v sobě nosím naše dítě :-) :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.11 11:49

Nikol píšeš že se ti věnuje a pomáhá ti. Určitě tak špatný tedy nebude. Jen bych na ty sliby moc nedala. Je fakt, že hodně chlapů narození miminka změní, však uvidíš sama.
Já měla přítele se kterým jsem otěhotněla, dřív jsem chodila na diskotéky a do hospůdky občas s ním, ale pak už to k tomu nebylo a připadalo mi, že je tam nějak častěji než je zdrávo a vracel se domů namol. Byla jsem mladá a neuvědomovala jsem si vážnost situace. Vracel se tak 5× v týdnu opilý a sliboval, že až se malá narodí, tak s tím sekne. Dokonce mě i v opilosti uhodil :cry: .
Po narození Nikolky se trochu snažil, ale pak pil vesele dál.Nedokázala jsem od něj odejít, byla jsem dost blbá. Byla jsem s ním dalších 5 let a to byl extrém, pil, bil mě v opilosti atd. bylo to přežívání. Asi po dalším roce ho vyhodili z práce, sebrali mu řidičák za alkohol a já ho už konečně kopla do p… :-) Byla to obrovská úleva.
Jenže on jakoby o 180 stupňů otočil a že nás má rád a že se bude snažit, ale to jsem nechtěla už ani slyšet, strašně jsem ho nenáviděla ale v hlouby srdce jsem ho pořád měla ráda. Sám si zařídil protialkoholní léčení a do měsíce nastoupil. Musela jsem tam za terapeutkou a když jsem ho viděla, věděla jsem že ho pořád miluju.
Léčba byla úspěšná a po roce a půl jsme se vzali a ted po dalších 2 letech čekáme druhé miminko. Nakonec jsem moc štastná :dance: , on nepije a hlavně má k tomu odpor. Za 14 dní mám termín a už se nemůžeme dočkat až budem 4.
Nevěš hlavu, vždycky může býl hůř a hlavně líp. Přeju ti hodně štěstí do života a ať tě taky potká tvůj happy and.

• Citovat
  • Upravit
nisikata
20.7.12 11:24

ZDRAVIM VAS TU VSECHNY. NEVIM KAM UZ SE OBRATIT NEBO KDE SI NECHAT PORADIT.MAM STEJNY PROBLEM ALE S MANZELKOU.JE MI 35 A JI 31. A MAME SPOLU KLUKA 12 LET.JSME SPOLU TAK 15 LET. CHTEL BYCH ZJISTIT ZDA NEJSEM NAPROSTO ZARLIVEJ .ASI PRED 5 LETY JSME MOHLI BYT UZ ROZVEDENI. MANZELKA SI V PRACI NASLA KAMARADA/DELAAME SPOLU/ A PAK TO ZACALO KAZDEJ VYKEND JAK PATEK TAK I SOBOTA CHODILA S NIM DO HOSPODY.SAME SMS JEN TO LITALO. A PORAD SI MOBIL NEKDE SCHOVAVALA I NA WC A DO KOUPELNY SI JEJ BRALA.SAME TAJNOSTI. PRES TYDEN SME SE MOC NEVIDELI JELIKOZ NAME OPACNE SMENY. JEDEN JEJI SPOLUZAK SI PRO NI JEZDIL K NAM DOMU A JEDNOU VODJELA S NIM TAK V 5H ODPOLEDNE A DOVEZL JI DRUHEJ DEN VE 12H V POLEDNE.TAK SEM TO NEVYDRZEL UZ A ZE SI S NI PROMLUVIM. NEDOKAZALA MI NA NIC ODPOVEDET. AKORAT TO ZE CHOROBNE ZARLIM ZE S NIKYM NIC NEMA A ZE NECHCU ABY MELA KAMARADY.TAK UZ SEM SE SKORO STEHOVAL A PAK MI ZAVOLALA ZE SE MAM VRATIT, ZE SE OMLOVA A ZE JEJI MATI I SESTRA JI REKLI ZE SE CHOVA JAK KU.. A BLA BLA BLA. A TAK JSME SPOLU A ZAS TO ZACINA ZNOVU.ZASE KAMARAD Z PRACE O 10 LET MLADSI.SAMI LITANI ATD.JEN PO NI CHCI AT SE VIC VENUJE ME A KLUKOVI A NE KAMARADUM.ZE NEMUSI TAK CASTO NEKAM CHODIT.ZE STACI JEDNOU ZA CAS SE JIT ODREAGOVAT.JA DO HOSPODY VUBEC NECHODIM MOZNA JEDNOU ZA PUL ROKU.DOMA DELAM UPLNE VSECHNO. SEMNOU MEZI TY SVY KAMARADY CHODIT VUBEC NECHCE, ZE TAM CHCE BEJT SAMA ZE NEPOTREBUJE DOZOR. CHAPU JA TAKY NEKDY. A TED ZAS NEVIM CO DAL.JE PRO ME VSECHNO MILUJU JI NADEVSE A JE TEZKY PRO ME TO UKONCIT.BEZ NI SI SNAD NEDOKAZU ZIVOT PREDSTAVIT.ALE NENI ASI JINEHO VYCHODISKA. PROTOZE NA MOJE POZADAVKY NECHCE ZA ZADNOU CENU PRISTOUPIT.MA STOJI HLAVU A PEKNE TVRDOHLA. A STVE ME TO. CHTEL BYCH ZNAT NAZOR TADY VOD NEKOHO Z VAS ZENSKYCH. JESTLI PREHANIM A JE TO JEJI CHOVANI V POHODE A NEBO JESTLI ZARLIM A DELAM NEJAKY TY SCENY PRAVEM. DEKUJU VAM VSEM ZA VSECHNY ODPOVEDI.

• Citovat
  • Upravit
2849
20.7.12 12:31

Nisikata- prosím příště malá písmenka, toto se špatně čte… Žena si schovává mobil (aby ses kněmu náhodou nedostal)-proč asi?,celej víkend trajdá s cizíma chlapa bůhví kde a není ti schopná nic o tom říct…no co myslíš?
Jako většina ženských, když někam jde, tak má tendenci partnerovi vylíčit, jaký to bylo, co je kde nového atp…pokud je tajemná jak hrad v karpatech, tak je to asi špatný.
Udělej si doma pořádek a nenech ze sebe dělat vola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nisikata
20.7.12 16:00

Sem honza, ja nevedel ja to pisu z mobilu.no vsak uz jednou sem si udelal doma vitr a skoncilo to malem rozvodem.jeji segra nas dala zpet dohromady. nebyla schopna mi rict zda to ukoncime nebo to vse nejak napravime, proc ty tajnosti, jestli s nekym spi nebo ne.kdyz sem rekl ze koncim to bylo sileny probrecel sem celou noc jak malej kluk a zacal pit. akorat co mi rekne ze ji to nebavy ty sami veci resit porad dokola. a ze to mam delat taky.sam sem zjistil ze mi lze. rekne ze jde tam a nakonec je uplne nekde jinde. zadna uprimnost nic.to me vytaci.byl sem si opravdu jistej že ze dela vola. nechtela vlastne pristoupit na to kdyz jsem ji navrhl at se klidne jde pobavit ze proti tomu nic nemam ale at se kroti a aby treba vedela kde jsou nejaky hranice ktery by zrejme nemela prekracovat. myslim si ze pokud se dva lidi miluji nemel by bejt problem aby si vzajeme vysli vstric.to ona ne radsi si bude trvat na svym a klidne by se rozvedla. takze kdyz zacnu s tim zase neco delat tak to tak dopadne. a z toho mam strach.ale na druhou stranu je fakt ze tyhle situace me uz nebavy. protoze jsem akorad porad nastvanej a vecne na pochybach. mimochodem, dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
7.11.12 21:49

Ahoj Honzo, myslim si, že pokud je to tak, jak to popisuješ, tak určitě není něco v pořádku… Je normální si občas někam zajít a je i normální, že ten druhý občas žárlí, ale Tvuj případ mi přijde už trochu mimo normu… Člověk se může upínat ke světlým stránkám a hezkým vzpomínkám, ale pokud je něco, co Tě tak deprimuje, je to cesta do pekel. Jde si s ní o tom promluvit - bez emocí a racionálně, říct jí, co Ti vadí a event. jak by sis to představoval a třeba najít kompromis. A třeba taky změnit přístup - někdy je potřeba si dupnout a dát najevo svá práva razantněji, pokud to nejde jinak… Třeba si je Tebou prostě jistá a nemá potřebu se snažit. A pokud nebude chtít, tak s tím nic neudelláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.3.14 20:11

Ahoj, nejsem si jistá, jestli jsem zvolila vhodný název diskuse, ale posuďte samy. Manžel do hospody často nechodí, a když jde, máme hlídání a jdeme oba, bud spolu, nebo každý zvlášť. Problém je v tomto. Manželovi zavolal kamarád, že za dvě hodiny bude se švagrem v hospodě, ať dorazí. Je to dost narychlo, ale - Bydlíme v původním městském domě, na kraji města. Je to pěkný dům, tři byty, ale teď jsme jediní, kdo v domě bydlí. Ulice příliš obydlená není, je to spíš taková obchodní ulice. Každopádně naproti v domě bydlí takoví šílenci - feťáci, věčně uřvaná, opilá cháska. Ne, že by nás rušili, plastová okna jsou plastová okna. Ale já se tu prostě sama s dcerou jenom bojím. Já vím, možná je to zbytečné, ale prostě sousedy nemáme, a ty co bydlí naproti přes ulici, těch se prostě bojím. Takže jsem manžela požádala, aby prostě nechodil, že tu nechci být sama (většinou když už někam jde, přijede za mnou ségra nebo tchýně, nebo kámoška). Povídal, že to chápe, a už to nijak neřešil, ale mně je to najednou hrozně líto. Že jsem mu to zatrhla. Jak byste to řešily vy? Předtím, než jsem ho požádala aby nechodil, jsem pár lidem zavolala, jestli nechtějí přijít posedět, ale bylo to moc narychlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
1.3.14 20:17

Ale no tak, já myslím, že se bojíš zbytečně. Do bytu ti přeci nikdo nepoleze :hug: Zamkni se, pusť si hezkej film a partnera vypusť :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
1.3.14 20:19

Zatrhla? :think: no kdybys byla jeho máma a on malej, tak tomu rozumím… Už se k vám někdy někdo dobýval? jestli ne, tak nevím proč panikaříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
1.3.14 20:21

Myslím, že obavy nejsou potřeba. Přijde mi i zvláštní, že by jste to takovým to způsobem řešili pořád. Nebydlí s Vámi ve vchodě, dveře mají určitě zámek. Manžela bych pustila. Kdyby bylo úplněnejhůř, máš telefon, zavoláš, přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.3.14 20:23
@Shyka píše:
Ahoj, nejsem si jistá, jestli jsem zvolila vhodný název diskuse, ale posuďte samy. Manžel do hospody často nechodí, a když jde, máme hlídání a jdeme oba, bud spolu, nebo každý zvlášť. Problém je v tomto. Manželovi zavolal kamarád, že za dvě hodiny bude se švagrem v hospodě, ať dorazí. Je to dost narychlo, ale - Bydlíme v původním městském domě, na kraji města. Je to pěkný dům, tři byty, ale teď jsme jediní, kdo v domě bydlí. Ulice příliš obydlená není, je to spíš taková obchodní ulice. Každopádně naproti v domě bydlí takoví šílenci - feťáci, věčně uřvaná, opilá cháska. Ne, že by nás rušili, plastová okna jsou plastová okna. Ale já se tu prostě sama s dcerou jenom bojím. Já vím, možná je to zbytečné, ale prostě sousedy nemáme, a ty co bydlí naproti přes ulici, těch se prostě bojím. Takže jsem manžela požádala, aby prostě nechodil, že tu nechci být sama (většinou když už někam jde, přijede za mnou ségra nebo tchýně, nebo kámoška). Povídal, že to chápe, a už to nijak neřešil, ale mně je to najednou hrozně líto. Že jsem mu to zatrhla. Jak byste to řešily vy? Předtím, než jsem ho požádala aby nechodil, jsem pár lidem zavolala, jestli nechtějí přijít posedět, ale bylo to moc narychlo.
No nevim, ale ja bych asi partnera pustila a rekla bych at je na telefonu, kdyby neco.. pokud by nesel nikam daleko :nevim: a kde bydlite? nekde v prizemi? ze by se ti tam jako mohl nekdo dostat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
1.3.14 20:30

Promiň, ale to mi připadá dost paranoidní se bát večer ve svým bytě, ať jsou obyvatelé naproti v baráku jakýkoli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.3.14 20:33

A je vhodne tam tedy bydlet, jeli to tam tak nebezpecne..Takhle p :nevim: reci nejde fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí