Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to se té nezepta jestli taky nechces na akci s nima? Bere to asi tak že ženský odchází ale kamarádi vždy zůstanou..
To je tezke takhle na dalku a z par radku soudit. Jestli je dve hodinky denne na skoro rocni vztah hodne nebo malo je take tezke soudit, to je dost individualni a odvisi se od mnoha veci. Me to treba az tak nenormalni neprijde, je ted spis o to, ze ti to nevyhovuje… Zarazi me jedna vec, vy jeden u druheho neprespavate? Vlastne se o tom vubec nezminujes. Jinak si nemyslim, ze mit kamarady a travit s nima hodne casu je detinsky, naopak me to prijde zdravi…Na tvem miste bych prestala byt tak dostupna a nasla bych si svuj program. Jestli se s nim chces vidat vecer, tak bych si preorganizovala program tak, ze v tydnu budes moct na tu vasi dvouhodinkovku jenom jednou. A pak bych navrhla, ze mas cas napr. ve stredu vecer. Jestli te ma rad, tak jeden tyden to mozna vydrzi a pak si zacne stezovat a zacne se prizpusovat on. Dle meho na normalniho chlapa vic funguje takovyto styl komunikace, nez nejake rozmlouvani a vycitani..Nedelej ukvapene radikalni soudy, proste si s jeho flexibilitou pohraj a zjisti, jestli te opravdu miluje, tak si to takhle velmi jednoduse overis…Jinak me by taky zajimalo, jestli ty vecery travi fakt s kamaradama, ale neptala bych se ho na to…
@Anonymní píše:
Ne, nechci takhle žít, ale jsem strašnej srab, co nedokáže odejít..
tak milujes ho? nebo jenom nechces byt sama? Me prislo, ze ho milujes…tak pak je dobry zjistit, jestli ten chlap muze zacit pro tebe fungovat tak, aby ti ve vztahu bylo dobre…
To nerikam, ze kazdy vecer travi s kamarady. Kdyz spolu nejsme pres den, tak vecer prijede za mnou. Ale treba dnes jsem u nej prespala ( asi po mesici, to je u nas normalni 1× za mesic) a na obed jsem jela domu a on uz si odpoledne a vecer naplanoval beze me i presto, ze zitra se neuvidime. Kdyz mu rikam at si vybere jestli ja nebo akce, tak rika, ze nikam nemusi a ze se rozejit proste nechce, ale stejne je to pak zase stejny.. Myslim, ze si tohle nezaslouzim…
Miluju ho, ale nici me to, kdyz ja bych se pro nej rozkrajela a on mi to vraci timhle zpusobem..
A vy spolu spíte jednou za měsíc
to mě teda příjde dost málo, co budete dělat za 5 let…?
@Anonymní píše:
Miluju ho, ale nici me to, kdyz ja bych se pro nej rozkrajela a on mi to vraci timhle zpusobem..
tak to je fajn, ze milujes, to se nepotkava na kazdym rohu…tak se pro nej prestan krajet a trosku si s nim pohraj a bude ti o mnoho lepe!!! On to krajeni evidentne nechce. Prinejhorsim to ber jako vycvik na dalsiho, do kteryho se zamilujes.
Mluvim z vlastni dlouholete a tezko ziskane zkusenosti
Ted bych si overila, jak to je s tou jeho laskou viz, nahore
![]()
@KIKOLETEK píše:
A vy spolu spíte jednou za měsícto mě teda příjde dost málo, co budete dělat za 5 let…?
Hm, tak nejak. Navic si nemyslim, ze chlapovi staci sex jednou mesicne. ![]()
Dekuji za radu, udelam to tak, jak pises. Ikdyz pro me bude tezky, mu psat, ze nemam cas, kdyz s nim byt chci, ale musim vydrzet. Bud se srovna a nebo (to si myslim spis) to bude porad stejny…
Sex mame normalne nekolikrat tydne, myslela jsem, ze u sebe doma spime jen jednou za mesic ![]()
@KayaRepublic píše:
tak to je fajn, ze milujes, to se nepotkava na kazdym rohu…tak se pro nej prestan krajet a trosku si s nim pohraj a bude ti o mnoho lepe!!! On to krajeni evidentne nechce. Prinejhorsim to ber jako vycvik na dalsiho, do kteryho se zamilujes.Mluvim z vlastni dlouholete a tezko ziskane zkusenosti
Ted bych si overila, jak to je s tou jeho laskou viz, nahore
![]()
přesně tak at ukáže on jak by se pro tebe rozkrájel ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji za radu, udelam to tak, jak pises. Ikdyz pro me bude tezky, mu psat, ze nemam cas, kdyz s nim byt chci, ale musim vydrzet. Bud se srovna a nebo (to si myslim spis) to bude porad stejny…
Neber to tak, ze to je tezky. Ber to tak, ze jsi skvela zenska, ktera ma hodne veci na praci, ktery chce na tomhle skvelym svete zazit. Zrovna holt ses zamilovala do nekoho, kdo je trochu „tuhej“. Po svete jeste potencionalnich cekatelu, co se do nich zamilujes ceka, takze budto te ten vztah zacne s trochou tvoji zenske rafinovanosti naplnovat ( a skoro bych se vsadila, ze on to oceni) a nebo je to tuhoň na entou a nehla by s nim ani Angelina Jolie, tak co pak s nim
Najdes lepsiho!!!
![]()