Partner, hospody a kamarádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.15 18:38

Zakladatelko, můžu se zeptat na věk přítele?

• Citovat
  • Upravit
31292
28.12.15 18:47
@Anonymní píše:
Nene, každý večer v hospodě není, ale minimálně jednou týdně jde na akci. Ale nechápu, proč musí být pořád s těma kámošema a né se mnou.. Jinýho nechci, ale tohle teda rozhodně taky ne.

tak počkej, v jednu chvíli píšeš, že je s nima denně, teď píšeš, že jednou týdně.
Můj chlap chodí do hospody, dle času a příležitosti, cca jednou v týdnu tak na dvě tři hodinky a jednou o víkendu. Na tom nevidím vůbec nic špatného, když ostatní večery tráví s námi (nebo je v práci).
Kdybych chlapovi zakázala jednou týdně do hospody na pokec s kamarádama, tak by pěkně prudil a já bych si připadala jako stíhačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
28.12.15 18:59

Jinak bych řekla, že chodit po kámoších a po hospodách je v pětadvaceti normální. Kdy by to měl dělat, když né teď?
Já když si vzpomenu, co sme my vyváděli v pětadvaceti :D A jak to bylo parádní, prostě jsme jen chodili do práce a po večeerech a víkendech se bavili. Po hospodách, po výletech, většinou s partou kamarádů. Sami ve dvou jsme byli minimálně, prostě když se někam razilo, tak jsme jeli třeba dvě dvojice, tři, nebo celá partička (cca deset lidí), na dovolené, na výlety, na hrady, do zoo, prostě sme si užívali.
Mladí budete jen jednou. Proč s nima do té hospody taky nevyrazíš? Ty jeho kamarádi nemají partnerky?

Jinak v pětadvaceti po víc jak roce chození bych spíš očekávala sestěhování, to vaše „přespím jednou za měsíc“ mi v dlouhodobém vztahu přijde na nic.
My se s partnerem sestěhovali v osmnácti, do osmadvaceti sme „žili“ divokým životem a teď žijeme rodinným životem. Přesto ale jednou do týdne vypadneme on nebo já za kamarádama, cca třikrát do měsíce vyrazíme oba společně, někdy je malej u babičky, někdy jede s námi (jedem s kámošema s dětma na chatu třeba).

Co bys vlastně chtěla, aby s tebou dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
28.12.15 20:30

Hele a proč nechodíš občas s nimi? On tě tam nechce, jsou to vždycky čistě klučičí akce? Já nevím, ale to zní jako že sedíš doma na zadku, proč, když nemáte (alespoň co jsem pochopila) děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.15 21:17

@KayaRepublic To mas pravdu :) myslin si, ze si zaslouzim urcite vic nez aby na me nekdo kaslal a mel na prvnim miste ostatni :) zkusim to tak, jak pises a uvidime ;) dnes mi rikal, ze napise kamaradovi at za nim prijde a nevim proc, ale pred hodinou mi psal jestli nechci prijet, tak jsem rekla, ze uz jsem domluvena s holkama a napsal „hm“ :mrgreen: tak uvidime ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.15 21:32

S klukama je skoro kazdy den a jednou dvakrat tydne jde na diskoteku beze me!! A nerika mi at jdu s nim, proto mi to taky vadi. Kdyby semnou byl vic, tak me vazne nestve, ze jde s klukama ven. Ale my spolu toho casu moc nestravime a nevim proc, kdyz mame konecne oba volno nemuzeme byt vic spolu.

• Citovat
  • Upravit
4465
29.12.15 09:51
@Anonymní píše:
S klukama je skoro kazdy den a jednou dvakrat tydne jde na diskoteku beze me!! A nerika mi at jdu s nim, proto mi to taky vadi. Kdyby semnou byl vic, tak me vazne nestve, ze jde s klukama ven. Ale my spolu toho casu moc nestravime a nevim proc, kdyz mame konecne oba volno nemuzeme byt vic spolu.

No a co spolu teda děláte, když jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
29.12.15 12:38

@SussieS to by mě taky zajímalo… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
29.12.15 12:58
@SussieS píše:
No a co spolu teda děláte, když jste spolu?

Co by dělali? Zakladatelka mu poskytne kvalitní sexuální uspokojení. Nebo si snad myslíte, že spolu poslouchají hudbu, plánují společnou budoucnost, nebo že partner zakladatelce masíruje z lásky chodidla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.12.15 13:01

Uz to psala par prispevku vyse, ze nedelaji nic( zkracene )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
29.12.15 13:14
@hanka.br. píše:
Co by dělali? Zakladatelka mu poskytne kvalitní sexuální uspokojení. Nebo si snad myslíte, že spolu poslouchají hudbu, plánují společnou budoucnost, nebo že partner zakladatelce masíruje z lásky chodidla?

Mi to právě taky připadá, že si přijde upustit a pak hurá za kamarádama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.15 14:03

No me uz zacina pripadat, ze je to ve vztahu normalni a to fakt nechci, ale zmena se asi konat nebude.. Ja nevim.. Vykaslali byste se na neho??

• Citovat
  • Upravit
4465
29.12.15 14:13
@Anonymní píše:
No me uz zacina pripadat, ze je to ve vztahu normalni a to fakt nechci, ale zmena se asi konat nebude.. Ja nevim.. Vykaslali byste se na neho??

Na chlapa, kterej se mnou netráví čas a přijde si jen pro příděl sexu? Jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
29.12.15 14:17

Ano. Hned jak poznas noveho partnera, ktery te vezme do Zoo, na veceri, na dovolenou, kempovat nebo co ja vim budes stastna, ze se snim doma vyvaluje nekdo jiny a ne ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.15 14:22

Mam strach, ze na takovyho ani nenarazim, ale prala bych si to moc.. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat