Partner, hospody a kamarádi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
29.12.15 14:39
@Anonymní píše:
Mam strach, ze na takovyho ani nenarazim, ale prala bych si to moc.. :(

Tak nejde o nejaky supr trupr zazitky, ale o to aby nebyl pecival. Vetsina zen ma strach, ze noveho partnera uz v zivote nemuze potkat. Je to nesmysl. Jsi mlada - bude neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.15 17:29

No kez by se zmenil, ale tomu moc neverim.. :( asi to neni posledni chlap, ale boli to stejne :(

• Citovat
  • Upravit
786
29.12.15 19:13

Bolí a bolet bude… Ale časem uvidis že jsi udelala to nejlepší, pro sebe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.15 11:28

Holky, dekuju moc :) :kytka: snad to brzy preboli a potkam nekoho, kdo to bude mit stejne jako ja :(

• Citovat
  • Upravit
Republic
3.1.16 17:44
@Anonymní píše:
Holky, dekuju moc :) :kytka: snad to brzy preboli a potkam nekoho, kdo to bude mit stejne jako ja :(

Vztah, ktery te dlouhodobe trapi a nemuzes ho predelat tak, aby te naopak bavil a naplnoval fakt cenu nema, jak ses ptala…A to jestli najdes nekoho lepsiho… Tak nebudu ti lhat, jsou zenske, ktere takoveho nenajdou nikdy..Asi to sama vis…Ale sance, ze najdes ma velike! Podle me je dobry vedet, co chces, byt presvedcena tim, ze si to zaslouzis… no a take o te zenske taktice, protoze zase chlap, ktery plni vsechna tvoje prani na pockani, neni chlap… a uz jsem byla svedkem, ze taci dokazi daleko vic ublizit…Proste kdo opravdu hleda, nerezignuje, najde ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.16 21:14

@KayaRepublic

Tak už jsem vztah ukončila. Před pár dny se mezi námi odehrála pěkná hádka, jelikož mi nevěří a je dost žárlivej. Bylo mi tak hrozně, že jsem tu sílu odejít v sobě našla. Moc mi chybí, ale opravdu už jsem dál nemohla. Snad jednou najdu někoho s kým budu štastná a pro koho budu číslo 1. :) Děkuji Ti za podporu :andel:

• Citovat
  • Upravit
Republic
4.1.16 16:55

Nemas zac a drzim palce, at si svou cestu k partnerskemu vztahu, ktery bude pro tebe ten pravy najdes ;) :kytka: :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.16 15:58

Ahoj.. resim bohužel něco podobného..
Jak by jste se zachovaly, kdyby vás přítel slavil tři dny narozeniny s kamarady, ja byla v práci, ale to mi tak nevadí. Více to, že já dostala anginu a on šel dnes zase. Přitom do včera pil tři dny. Přijde mi, že mu na mě nezáleží…
Co by jste dělaly vy?
Děkuji…
Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
647
14.11.16 16:03

A stalo se to už víckrát něco takového? A řekla jsi mu, že chceš aby byl s tebou doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
14.11.16 16:09
@Anonymní píše:
Ahoj.. resim bohužel něco podobného..
Jak by jste se zachovaly, kdyby vás přítel slavil tři dny narozeniny s kamarady, ja byla v práci, ale to mi tak nevadí. Více to, že já dostala anginu a on šel dnes zase. Přitom do včera pil tři dny. Přijde mi, že mu na mě nezáleží…
Co by jste dělaly vy?
Děkuji…
Prosím anonym.

To máš těžký… podle situace. Můj manžel obecně do hospody vůbec nechodí (jednou za čtvrt roku na společenský dýchánek s kolegy)… a přesto se jednou stalo, že mu vyšlo, že byl každý večer od pondělá až do pátku pryč, a v podstatě s alkoholem - jednou večírek, pak recepce apod., a dokonce byly nemocné obě děti. Nevyčítala jsem, chápala. Ale on měl starost, pomohl mi vše připravit, abychom měla vše, jak se o ně starat atd.

Na druhou stranu, jestli je to ochlasta, co se namete xkrát týdně, všechno je mu šumák, tak to bych řešila velmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 16:09
@Šárka91 píše:
A stalo se to už víckrát něco takového? A řekla jsi mu, že chceš aby byl s tebou doma?
Řekl že jde jen do bankomatu a hned přijde, ale už je pryč přes hodinu.
  • Citovat
  • Upravit
3447
14.11.16 16:13
@Anonymní píše: Řekl že jde jen do bankomatu a hned přijde, ale už je pryč přes hodinu.

Což není odpověď na položenou otázku Šárky, jestli už se to stalo vícekrát, příp. jestli jsi mu řekla, aby byl doma :mrgreen: A taky je otázka, jak daleko je bankomat atd. U nás se tohle stává běžně - ještě manžela napadne, že se staví do obchodu atd., a z patnáctiminutové cesty je hned hodina a půl, a to bez hospody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
14.11.16 16:13

No kdyby to byl můj manžel, tak bych si myslela, že si myslí, že jsem stejně nemocná a potřebuju odpočívat. tudíž že jde pryč ať mám klid. takže já bych to brala jako normální věc. pokud ovšem nemáš doma dvě děti:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.16 16:27
@Šárka91 píše:
A stalo se to už víckrát něco takového? A řekla jsi mu, že chceš aby byl s tebou doma?

Ano několikrát, ale většinou dal vědět.
Jsem teď nějaká přecitlivělá. Nebo jsem sundala růžové brýle a vidím ty chyby..
Ale spíš mě to mrzí než abych byla naštvaná.

• Citovat
  • Upravit
3447
14.11.16 16:30
@Anonymní píše:
Ano několikrát, ale většinou dal vědět.
Jsem teď nějaká přecitlivělá. Nebo jsem sundala růžové brýle a vidím ty chyby..
Ale spíš mě to mrzí než abych byla naštvaná.

Tak si s ním normálně promluv a nedělej z toho kovbojku, jestli je to normální chlap, tak fakt promluvit (žádné scény, hysterie) a vyřeš to s ním. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí