Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alky píše:
Však já to taky až tak moc nezvládala, zvládám stěží a nechci ani tak žít. Jenže je fakt, že jsem sama a už taky ne nejmladší,takže mi nevadí si s ním občas psát nebo že zavolá a pokecáme, ale setkat se s ním raději už nechci. Jako zadaná si teda fakt nepřipadám, i když on na to téma, jestli si nenacházím jiného, občas zabrousil… Je to situace na nic
To jsme na tom stejně.
Ale u mě, s mým zdr. stavem…no to je fuk.
Ale on ať si, hoch, brousí, ptát se jestli nenacházíš jiného, je celk. nelogické, když pár vlastně nejste (a klidně bych mu to asi tak řekla, fakt nevím u něj). No měla bych určo svůj život, ale nevidím do toho, nemám do toho co mluvit, navíc ho máš asi nějakým způsobem ráda…chápu
,ale nestačilo by mi to, no. Teda tohle asi žádné.
@Žirafa 69 píše:
To jsme na tom stejně.Ale u mě, s mým zdr. stavem…no to je fuk.
Ale on ať si, hoch, brousí, ptát se jestli nenacházíš jiného, je celk. nelogické, když pár vlastně nejste (a klidně bych mu to asi tak řekla, fakt nevím u něj). No měla bych určo svůj život, ale nevidím do toho, nemám do toho co mluvit, navíc ho máš asi nějakým způsobem ráda…chápu,ale nestačilo by mi to, no. Teda tohle asi žádné.
No, taky to moc nedávám, my se známe asi 16 let, víš, je to takové letité zvláštní a dlouho opravdu jen kamarádství na dálku. A až po mém odchodu od manžela a rozvodu jsme zkusili před lety prvně mít spolu bližší vztah. Bylo to podobné tomu, co jsme si zopakovali v loňském roce. Také přesně nevím, proč se k sobě vracíme, máme se zvláštním způsobem rádi, to jo a já bych byla ráda zkusila s ním žít, ale on to nedává, je příliš samotářský a zvyklý na to své, těžce vyjíždí, když se něco vymkne, působí to hodně necitelně. Zažila jsem to jen málokdy, jak jsme se moc nesetkávali, ale stačilo.. Někdy to opravdu vypadá, že jako je těžký sobec, kterému vyhovuje si za mnou zajet, když se mu chce a nevadí mu, když se dlouho nevidíme.. Ale opravdu to má v hlavě nějaké jiné, no zkrátka tam AS bude..
@alky píše:
Ano, není to příjemná situace, teď jsme se kromě té hodinky před dvěma týdny, co mě vezl na letiště, neviděli od 22.prosince… Mohli jsme být spolu od včera, ale prostě mám smůlu, něco si domluvil (naplánoval) se známými a basta, i když by to mohl snadno odvolat.
No a právě, že on to nemohl snadno odvolat. Domluvil se, chtěl to tak a ta změna je pro něj vlastně nemožná…To není o tobě, to je o něm - on to prostě nedokáže změnit…A používat ironii či nadsázku je nesmysl - vůbec to neslyší a navíc to přijímá, tak jak je řečeno - takže člověk může mít až pocit, že je to vůči němu výsměch - a asperger se diví, kde je problém, když udělal co mu řekli…Je to boj, je to náročné, ale dá se v tom orientovat…
@Anonymní píše:
No a právě, že on to nemohl snadno odvolat. Domluvil se, chtěl to tak a ta změna je pro něj vlastně nemožná…To není o tobě, to je o něm - on to prostě nedokáže změnit…A používat ironii či nadsázku je nesmysl - vůbec to neslyší a navíc to přijímá, tak jak je řečeno - takže člověk může mít až pocit, že je to vůči němu výsměch - a asperger se diví, kde je problém, když udělal co mu řekli…Je to boj, je to náročné, ale dá se v tom orientovat…
Asi to tak je, ale opravdu to bolí, jedná v těchto situacích prostě tak, jakobych byla cizí člověk a dovede být i pěkně jedovatý: Stejně to nemá budoucnost, on se nehne z Prahy a já se do Prahy stěhovat na stáří taky nechci…
@Anonymní píše:
Jak se v tom orientovat, na to jsem opravdu nepřišla… existuje nějaká rada?
Holky ja vam moc nerozumim, jsme spolu totiz mesic a zatim je,,normalni,, mozna neni tak moc AS ma sve mouchy, ale to mame kazdy
treba casem na to prijdu, ale jak rikam zatim v pohode, dokonce treba dneska mi udelal snidani do postele coz jsem koukala bo vstanul driv(sla jsem do prace) a hned sel do kuchyne, ale treba to mel v planu uz od vcera
![]()
Jste tady nekdo z okloli frydku mistku?? ![]()
Mohly bychom zajit nekde sednou a pokecat
@Julieee píše:
Jste tady nekdo z okloli frydku mistku??
Mohly bychom zajit nekde sednou a pokecat
Jejda, já jsem ze Šumavy, je tu též někdo z okolí? Pt, ČB, Pí, St.. ![]()
Se muzeme sejit na pul cesty
![]()
Klidne i okoli Ostrava, Frenstat, Trinec ![]()
@Julieee píše:
Se muzeme sejit na pul cesty![]()
Klidne i okoli Ostrava, Frenstat, Trinec
No, nebo v Prazééééé, tam je blazééééé ![]()
@Julieee píše:
Ted jedu 22 do prahy
No vidíš, třeba tam někdo bude
![]()
@alky píše:
No vidíš, třeba tam někdo bude![]()
Nikam nejezdi, já jsem z Ostravy ![]()
@andelka83 píše:
Nikam nejezdi, já jsem z Ostravy
No, já tam nejedu, taky je to pro mě daleko, Juliee tam jede, ale asi ne na sraz s námi
![]()
@alky jee,ono se mi to ocitovalo jinak než jsem chtěla.
@Julieee píše:Šťastnou cestu
Ted jedu 22 do prahy