Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andelka83 píše:
@alky jee,ono se mi to ocitovalo jinak než jsem chtěla.Šťastnou cestu
To neva
![]()
@Julieee píše:
Do prahy jedu jen tak na obed
Tak to dobrou chuť!!! ![]()
@alky dneska mi napsal zr pujdr spat k babicce,
Setkaly jste se stim, ze by vam hlali aby vam nedelel starosti? ![]()
@Julieee píše:
@alky dneska mi napsal zr pujdr spat k babicce,
Setkaly jste se stim, ze by vam hlali aby vam nedelel starosti?
Nelze mi v tom, ze jde spat k babicce, alr v jinych vecech…
@Julieee píše:
Nelze mi v tom, ze jde spat k babicce, alr v jinych vecech…
Nevím, nakolik a v čem lže, nežijeme spolu průběžně a vztah skončil vlastně. Ale někdy jsme měla pocit, že ano a hlavně, že zamlčuje, je tajnůstkář. Ale protože jsme daleko od sebe, neměla jsem možnost se jít např. přesvědčit, že věci jsou tak, jak říkal…
Máš pocit, že ti lže?
@alky 2× jsem ho chytla s alkojolem rika mi, ze si da kdyz je nemocny, ale ja mu to neverim, jinak je svaty a narukou me nosi ale tohle me stve ![]()
@Julieee píše:
@alky 2× jsem ho chytla s alkojolem rika mi, ze si da kdyz je nemocny, ale ja mu to neverim, jinak je svaty a narukou me nosi ale tohle me stve
Asi se za to stydí a neví, co s tím. Nesleduješ ho moc?
@alky prave, ze pokazde jsem na to trefila nahodou tak kdyz jde se sakem do koupelny a zavrr se tam a ja se zeptam proc se zavrel jinak nechava otevreno tak ze na tom saku mel flek a sel ho umyt, taky nejim seno ![]()
@Julieee píše:
@alky prave, ze pokazde jsem na to trefila nahodou tak kdyz jde se sakem do koupelny a zavrr se tam a ja se zeptam proc se zavrel jinak nechava otevreno tak ze na tom saku mel flek a sel ho umyt, taky nejim seno
@alky
Je to tezko rekl mi k tomu svoje, treba mi v tom nelze, uvidim dam tomu cas stejne to vyjde najevo vsechno casem ![]()
@Julieee píše:
@alky
Je to tezko rekl mi k tomu svoje, treba mi v tom nelze, uvidim dam tomu cas stejne to vyjde najevo vsechno casem
Určitě, vydrž ![]()
@alky tak je uplne zlaty, neni uz nemocny a normalne nekdy az cucim jak me prekvapuje
![]()