Partner/manžel má Aspergerův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
11.2.17 14:57
@Julieee píše:
Souži je v pohode, mame to tak nejak rozdelene ani jsme si neurcili co kdo, vyplynulo to tak samo, chodi do obchodu a vari ja zase uklizim domacnost atd prože chtit po nem umyt nadobi to si to radeji udelam sama a zase je fajn ze nakoupi, staram se o platby ty má uplne na haku :nevim: třeba občanku nemam uz asi 7 let :lol: :lol:

Myslela jsem spíše, aby mu nevadila moje přítomnost každý den, jak jsem tak vypozorovala, on je zvyklý být sám, rozhodovat se sám, vedl velkou firmu, teď je v důchodu.. je pracovitý a spíš pedant a puntičkář, toho bych se taky trochu obávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.17 14:57

A je to boj neco na uradech vyřizovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.17 14:59

Pritomnost jim nevadi spiš bych rekla ze jsou radi že vedle sebe nekoho maji ale musi s tim clovekem mluvit, takový ten pocit že neni sam, omlouvam se za preklepy a chyby pisu na notasu a zlobí me klavesnice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.17 15:00

Nemusi s nim mluvit (tam mělo byt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.2.17 15:00
@Julieee píše:
A je to boj neco na uradech vyřizovat :nevim:

To u něj není problém, je zvyklý z firmy… ale já t taky zvládám. Spíš jsem ale ráda mezi lidmi, aby bylo veselo, jenže to on moc nezvládá, je spíš introvert, při běžném setkání s lidmi působí velice příjemně, to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.17 15:05

Tak to mate fajn že si takove veci zařídí, ja s timhle bojuju a bude eto nekonecny boj :think: :think: vždycky se mu snažim udelat to jednodušši jakože v jeden den to obletime všechno a pak ma klid :zed: at ho nedesi představa že bude na uřadech celý týden
když jdeme nekam posedet tak s jeho kamaradama je to v pohode bavi se oni ho znaji a vi jaky je :) moji kamosi na me nekdy koukaji protože nekdy rekne neco co nechapu to dela problem i me :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.2.17 17:23
@Julieee píše:
Tak to mate fajn že si takove veci zařídí, ja s timhle bojuju a bude eto nekonecny boj :think: :think: vždycky se mu snažim udelat to jednodušši jakože v jeden den to obletime všechno a pak ma klid :zed: at ho nedesi představa že bude na uřadech celý týden
když jdeme nekam posedet tak s jeho kamaradama je to v pohode bavi se oni ho znaji a vi jaky je :) moji kamosi na me nekdy koukaji protože nekdy rekne neco co nechapu to dela problem i me :potlesk:

No, my spolu ale nežijeme, jsme od sebe daleko a je to prostě složitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.17 17:32

Tak to je takove, že jste v podstate sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.2.17 17:38
@Julieee píše:
Tak to je takove, že jste v podstate sama :nevim:

Ano, není to příjemná situace, teď jsme se kromě té hodinky před dvěma týdny, co mě vezl na letiště, neviděli od 22.prosince… Mohli jsme být spolu od včera, ale prostě mám smůlu, něco si domluvil (naplánoval) se známými a basta, i když by to mohl snadno odvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.17 17:45

Kdybych byla ve vaší situaci tak bych se na to neměla, a nebyla bych s nim, mozna kdyby jste spolu bydleli tak je to o necem jinem planovali byste spolu a celkove by to bylo lepsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.2.17 19:27
@Julieee píše:
Kdybych byla ve vaší situaci tak bych se na to neměla, a nebyla bych s nim, mozna kdyby jste spolu bydleli tak je to o necem jinem planovali byste spolu a celkove by to bylo lepsi :hug:

Ano, proto ho vnímám spíše jen jako kamaráda, protože se máme pořád rádi, to ano, ale jako přítele už ho nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39829
12.2.17 09:11

@alky
No jak to tak čtu a co si pamatuju z toho, co jsi psala před nějakou dobou…moc se omlouvám, ale první, co mě napadlo, bylo - Ty s ním ještě pořád jsi..? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.2.17 10:42
@Žirafa 69 píše:
@alky
No jak to tak čtu a co si pamatuju z toho, co jsi psala před nějakou dobou…moc se omlouvám, ale první, co mě napadlo, bylo - Ty s ním ještě pořád jsi..? :oops:

No, nedá se říct, že s ním jsem. Jak jsme se rozešli vloni na podzim, zůstali jsme ale přáteli=kamarády, on v Praze, já na Šumavě a nestýkali se. On mi pak napsal, že kdykoliv budu potřebovat, rád mi pomůže (to jsem tu myslím psala, bylo to od něj moc hezké). A stalo se koncem října, že jsem opravdu potřebovala v Praze jeho pomoc, jinak bych tu situaci těžko zvládala - a on pomohl velmi ochotně a choval se ke mně s láskou - šlo o první můj odlet z ČR. Byla jsem pak do Vánoc mimo ČR a při příletu mi zase pomohl. Víš, je to velmi zvláštní vztah mezi námi. Někde jsem četla, že s AS se těžko rozchází a je to pravda, on s člověkem „je“ i „není“. Pak jsme se celé svátky a až do konce ledna neviděli, protože pořád něco měl, i když mě chtěl původně navštívit. Jen jsme si občas napsali a každý si žijeme svůj život, on tam, já tady. Pak mi opět nabídl pomoc při druhém odletu - a pomohl, to už tady výše píšu. A teď při příletu ne. Takže spíše píšu o zkušenostech z toho všeho, než o reálném vztahu s ním, ten už není, i když mám pocit, že on si myslí, že je. Vyhovuje mu odjakživa vidět se se mnou jen občas, ale to jsem asi už tady taky psala.
Snad jsem to napsala srozumitelně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39829
12.2.17 15:54

@alky
Jj, čtu celé téma, pořád. Tak i Tvůj „příběh“. :mavam:
Ano - vyhovuje mu vidět se s Tebou jen občas, ale..které by to vyhovovalo, že. :nevim: Tak si asi žiješ i tak svůj vlastní život nebo se za zadanou nepovažuješ, ne…?

Jinak už jsem psala, že vím, že bych to nedala. Já bych i od chlapa, co tuto poruchu nemá a jen z poloviny kdyby se choval, jak aspík, bych to nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
12.2.17 17:22
@Žirafa 69 píše:
@alky
Jj, čtu celé téma, pořád. Tak i Tvůj „příběh“. :mavam:
Ano - vyhovuje mu vidět se s Tebou jen občas, ale..které by to vyhovovalo, že. :nevim: Tak si asi žiješ i tak svůj vlastní život nebo se za zadanou nepovažuješ, ne…?Jinak už jsem psala, že vím, že bych to nedala. Já bych i od chlapa, co tuto poruchu nemá a jen z poloviny kdyby se choval, jak aspík, bych to nezvládla.

Však já to taky až tak moc nezvládala, zvládám stěží a nechci ani tak žít. Jenže je fakt, že jsem sama a už taky ne nejmladší, takže mi nevadí si s ním občas psát nebo že zavolá a pokecáme, ale setkat se s ním raději už nechci. Jako zadaná si teda fakt nepřipadám, i když on na to téma, jestli si nenacházím jiného, občas zabrousil… Je to situace na nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí