Partner/manžel má Aspergerův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32929
17.3.17 17:40

@alky oni tyhle věci prostě nechápou. Vnímají je jinak než ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.3.17 18:31

To je škoda, protože by se to hodilo rada od nekoho kdo s tim ma vice zkuseností, my spolu v podstate bydlime hned od začatku co jsme si spolu neco začli, ono takhle toho človeka poznate dřív než když bydlite každy sam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
18.3.17 07:31

@Julieee my jsme spolu byli 11 let, z toho 7 manželé. Bydlet jsme spolu začali až po svatbě. Chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.3.17 00:50

Byla jsem vdana 17 let. Byvaly manzel ma AS. Jenze ze zacatku jsem nevedela o co se jedna. Vsechno vyslo napovrh az prave po 17 letech, kdy jsme se rozvadeli a kdy vychovavam syna, ktery ma take AS. Az teprve ted vsemu zacinam rozumet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.4.17 16:42

Holky rekl vam nekdy nekdo, ze Vas chlap vypada jak fetak? Predstavila jsem meho pritele rodicum a druhy den mi volali a ptali se me jestli nebere drogy :( ze znej nemaji dobry pocit tak uvazuji, zr jim reknu, ze ma AS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.4.17 19:42
@Julieee píše:
Holky rekl vam nekdy nekdo, ze Vas chlap vypada jak fetak? Predstavila jsem meho pritele rodicum a druhy den mi volali a ptali se me jestli nebere drogy :( ze znej nemaji dobry pocit tak uvazuji, zr jim reknu, ze ma AS [/citace

Určitě bych jim to řekla, pořád lepší, než aby se trápili, že je feťák :roll:
Jinak my jsme to už ukončili, ten můj přítel sám řekl, že je lépe, když je sám. Dnes odjel do Nepálu.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.4.17 21:13

Zitra jim to reknu jdu k nasim na kafe tak snad to pochopi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
7.4.17 00:12

@Julieee též bych jim to řekla, jenom nechápu co má společného že takhle vypadá a to že má as, to přece nemá souvislost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.4.17 08:13

Taky si myslim, ze to nema souvislost, ale nevydrzi mit ocni kontakt a takove ty veci co jsou pro nas normalni tsk nasim prisrl divny a ptali se me prave :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.4.17 23:12

Tak nakonec to vzali rodice dobre a stehuju se k nemu :) klape nam to a bude fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.4.17 09:45
@Julieee píše:
Tak nakonec to vzali rodice dobre a stehuju se k nemu :) klape nam to a bude fajn :)

Držím palce :mavam:
Hlavně neměj nějaké velké představy, ale to platí pro jakýkoliv vztah, papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 23:57

Já kousek ČB, takže na kafčo ano, manžel AS, jsme spolu 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
27.6.17 08:30
@evuska2016 píše:
Já kousek ČB, takže na kafčo ano, manžel AS, jsme spolu 25 let.

No vida, já taky asi kousek od Vás, máte-li na mysli jižní Čechy a Č. Budějovice :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
25.7.17 09:47
@alky píše:
Držím palce :mavam:
Hlavně neměj nějaké velké představy, ale to platí pro jakýkoliv vztah, papa :D

z velkych představ jsem vyrostla, ale zatim jsme v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.7.17 11:11
@Julieee píše:
z velkych představ jsem vyrostla, ale zatim jsme v pohode :)

Tak to je dobře. My jsme se před časem nakonec dohodli, že si dáme svobodu a budeme už teď jen dobří přátelé a myslím, že to vyhovuje oběma, i když mě to samozřejmě nejdřív bolelo. Ale dnes vím, že je to tak dobře pro oba a kdykoliv se můžeme potkat - bez hořkosti, jakýchkoliv požadavků na druhého, bez pocitu křivdy atd., ale naopak s láskyplností, kterou nese svoboda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí