Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alky oni tyhle věci prostě nechápou. Vnímají je jinak než ostatní.
To je škoda, protože by se to hodilo rada od nekoho kdo s tim ma vice zkuseností, my spolu v podstate bydlime hned od začatku co jsme si spolu neco začli, ono takhle toho človeka poznate dřív než když bydlite každy sam ![]()
@Julieee my jsme spolu byli 11 let, z toho 7 manželé. Bydlet jsme spolu začali až po svatbě. Chyba.
Byla jsem vdana 17 let. Byvaly manzel ma AS. Jenze ze zacatku jsem nevedela o co se jedna. Vsechno vyslo napovrh az prave po 17 letech, kdy jsme se rozvadeli a kdy vychovavam syna, ktery ma take AS. Az teprve ted vsemu zacinam rozumet.
Holky rekl vam nekdy nekdo, ze Vas chlap vypada jak fetak? Predstavila jsem meho pritele rodicum a druhy den mi volali a ptali se me jestli nebere drogy
ze znej nemaji dobry pocit tak uvazuji, zr jim reknu, ze ma AS
@Julieee píše:
Holky rekl vam nekdy nekdo, ze Vas chlap vypada jak fetak? Predstavila jsem meho pritele rodicum a druhy den mi volali a ptali se me jestli nebere drogyze znej nemaji dobry pocit tak uvazuji, zr jim reknu, ze ma AS [/citace
Určitě bych jim to řekla, pořád lepší, než aby se trápili, že je feťák
Jinak my jsme to už ukončili, ten můj přítel sám řekl, že je lépe, když je sám. Dnes odjel do Nepálu..
@Julieee též bych jim to řekla, jenom nechápu co má společného že takhle vypadá a to že má as, to přece nemá souvislost ![]()
Taky si myslim, ze to nema souvislost, ale nevydrzi mit ocni kontakt a takove ty veci co jsou pro nas normalni tsk nasim prisrl divny a ptali se me prave ![]()
Tak nakonec to vzali rodice dobre a stehuju se k nemu
klape nam to a bude fajn ![]()
@Julieee píše:
Tak nakonec to vzali rodice dobre a stehuju se k nemuklape nam to a bude fajn
Držím palce ![]()
Hlavně neměj nějaké velké představy, ale to platí pro jakýkoliv vztah, papa ![]()
Já kousek ČB, takže na kafčo ano, manžel AS, jsme spolu 25 let.
@evuska2016 píše:
Já kousek ČB, takže na kafčo ano, manžel AS, jsme spolu 25 let.
No vida, já taky asi kousek od Vás, máte-li na mysli jižní Čechy a Č. Budějovice
![]()
@alky píše:
Držím palce
Hlavně neměj nějaké velké představy, ale to platí pro jakýkoliv vztah, papa
z velkych představ jsem vyrostla, ale zatim jsme v pohode ![]()
@Julieee píše:
z velkych představ jsem vyrostla, ale zatim jsme v pohode
Tak to je dobře. My jsme se před časem nakonec dohodli, že si dáme svobodu a budeme už teď jen dobří přátelé a myslím, že to vyhovuje oběma, i když mě to samozřejmě nejdřív bolelo. Ale dnes vím, že je to tak dobře pro oba a kdykoliv se můžeme potkat - bez hořkosti, jakýchkoliv požadavků na druhého, bez pocitu křivdy atd., ale naopak s láskyplností, kterou nese svoboda ![]()