Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zvidavajanca píše:
Nechci se jich zastávat, ale 6 dětí… Kolik mamin tu píše, že nedávají mimino a staršího sourozence.
Jasně, mají k ruce pečovatelky, rodiče (ale když u někoho rodiče nechtějí, tak se to nechá být, tady se rodiče zapojit musí, že), ale kdo z vás má tak velkou rodinu?
I když tam mají na prádlo určitě pomocnici, tak jen toho prádla musí být tolik (věšení, žehlení, skládání). Nevím, jak dlouho budou pomocnice mít![]()
Podle mě Sašu ani nikdo moc chtít nebude, nejen nemocnost dětí, ale i ty věci okolo.
Podle mě mnozí tu jen nadávají, že prd dělaj, jako jo, ale zase je se na to třeba dívat jinak. Tatínek by do práce měl jít, ale zase jestli mu po exekucích nic moc nezbyde, tak kdo by chodil (a takovejch je). Jedině, že by tatínek byl v domácnosti a Saša v práci
Tak já mám doma 4, teď respektive 3. K tomu ale vážně nemocného manžela a pomáhám se starat o starého pana domácího. Vždy jsem všechno zvládala sama. Ono když se chce a musí to jít tak to jde.
@PaníBovaryová píše:Řešilo se to v dokumentu.
Jak vite, ze ma exekuce?
Ten elmex gel me rozsekal
ten asi nebude pro decka ne? a jako rikat si o leky to je psycho
posilate jim nekdo neco?
@Aletheia píše: Řešilo se to v dokumentu.
Aha, tři roky stará info z dokumentu, je pro tebe relevantní informace?
Trapné
![]()
@Anturie píše:
Aha, tři roky stará info z dokumentu, je pro tebe relevantní informace?![]()
Trapné
![]()
Jistě, on za ty tři roky to splatil. Z toho jak je doma. Tak určitě ![]()
@Aletheia píše:
Jistě, on za ty tři roky to splatil. Z toho jak je doma. Tak určitě
A?
@Anturie píše:
A?
No řekl bych, že z toho je patrné, že má pravdu.
![]()
@Fofrník píše:
No řekl bych, že z toho je patrné, že má pravdu.![]()
Jaksi jsem se tebe neptala, nicméně třeba pravdu má, ale má? ![]()
Jo určitě to vše zaplatil, že by z dávek když neplatil ani v době kdy měli jedno dítě a on chodil do práce ![]()
@Anturie
Kdo ví ale žádat si oddlužení, jenže pak odešel z práce (vše bylo v dokumentu, stačilo se koukat
). Takže tím oddlužení padá. A druhá šance není. Takže u něj leda fakt zaplacení do koruny a na to teď prostě nemají, pokud teda nedostali těch 700 tis. z toho účtu. To není o tom co vím a co ne ale o tom že to logicky není možný.
![]()
@Anturie píše:
Jaksi jsem se tebe neptala, nicméně třeba pravdu má, ale má?
Promiň že jsem se zapojil do hovoru. Myslím, že má. Moc se nevsázím ale na tohle bych si asi vsadil.
![]()
@Aletheia píše:
@Anturie
Kdo ví ale žádat si oddlužení, jenže pak odešel z práce (vše bylo v dokumentu, stačilo se koukat). Takže tím oddlužení padá. A druhá šance není. Takže u něj leda fakt zaplacení do koruny a na to teď prostě nemají, pokud teda nedostali těch 700 tis. z toho účtu. To není o tom co vím a co ne ale o tom že to logicky není možný.
![]()
Pečlivě jsem dokument sledovala ![]()
Já jim do dění rodiny nevidím. Ty ano?
„zaplacení do koruny a na to teď prostě nemají, pokud teda nedostali těch 700 tis. z toho účtu.“
zaplacení dlužné částky nemá nic společné se žádným účtem na 700 000
![]()