Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
27.7.17 21:43

@Anik6 Jsme stejně vysoké já mám teda 158 :) Tak to je pak jasný, že takový pěkný miminka nadělají takovou paseku. Postavou jsi taky střízlík že jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.17 21:59

@JanetX @Anik že vam do toho skaču, taky nejsem žádná obryně 160cm, cca 52 kg, malá měla jen 3120g a zmordovaná jsem taky :-( každopádně před vámi klobouk dolů.

• Citovat
  • Upravit
5165
28.7.17 06:48

@JanetX já měla vždy na 157cm cca 61kg, v prvním těhotenství jsem přibrala 23kg, druhem 17kg.. až nyní jsem spokojená s 54kg :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
28.7.17 07:06

Já u něj byla na plastice, jezdí se do Říčan u Prahy, také mne měl operovat MUDr. Tomášek, ale neměl smlouvu s nemocnicí, kde dr. Otčenášek pracoval, takže nakonec operoval dr. Otčenášek sám. Nemůžu si doteď stěžovat, akorát nejhorší je ta bolest po operaci, to snad bolí víc než porod. Naštěstí dávají aspoň injekce od bolesti. Nejhorší na tom je, že druhý den po operaci se jde domů (je to centrum jednodenní chirurgie),myslím, že po takovém zákroku by se mělo být v péči lékařů déle. Dostala jsem pak zánět močového měchýře (jsou komplikace s tím, že se nejde vymočit, tak se dává katetr),a skončila ještě v další nemocnici, brala atb, protože měsíc mi trvalo, než jsem se mohla normálně vyprazdňovat, ale to patří k těm komplikacím po operaci.

• Citovat
  • Upravit
5165
28.7.17 08:55

@Qwentin děkuji za příspěvek, jestli by si mohla říct, jak dlouho to bolí, když nepočítás ten zánet? Mě dr. rikal, že se bude operovat buď v Gyncentru nebo na urologii ve FNKV a hospitalizace na 5 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
28.7.17 09:04

@Anik6
Mně to bolelo tak týden, vidím, že se ty pobyty zlepšily a je aspoň pět dní hospitalizace, ne druhý den po operaci jít domů, to nikomu nepřeju. Byla tam i paní co měla rupturu III. stupně, nemohla ani chodit, tak ji museli dva podpírat, aby mohla dojít k autu. Mně měl operovat také v Praze, ale nakonec jsem skončila v Říčanech. Záleží s jakou nemocnicí má momentálně smlouvu. Držím pěsti, ať ti to dobře dopadne a hlavně bez komplikací. Není to jednoduchá operace.

• Citovat
  • Upravit
220
28.7.17 09:51

Anonymní Ono to máš v podstatě jedno, jak to mimčo je veliké.. kamarádka rodila holčičku rovné 3kg. Porod postupoval hrozně rychle a dostala teda taky pěkně na frak 8o :? Díky moc :kytka: I manžel mi tenkrát říkal, že jsem byla statečná a že by ženská bejt nechtěl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.7.17 09:53

@Anik6 Nejsi ty nějaké moje dvojče :mrgreen: Já mívala na svou výšku tak kolem 56kg. V prvním těhu +16kg, ve druhém +23kg a teď mám taky 54 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.7.17 09:57

@quentin Taky moc díky za příspěvek :kytka: konečně jsme se tu od někoho dozvěděli to, co jsme potřebovali ;) a prosímtě tebe si po vyšetření rovnou objednal na operaci nebo jsi taky nejdříve chodila na nějaký rehabky? a za jak dlouho po prohlídce tě objednalna operaci? děkujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.7.17 10:02
@JanetX píše:
@quentin Taky moc díky za příspěvek :kytka: konečně jsme se tu od někoho dozvěděli to, co jsme potřebovali ;) a prosímtě tebe si po vyšetření rovnou objednal na operaci nebo jsi taky nejdříve chodila na nějaký rehabky? a za jak dlouho po prohlídce tě objednalna operaci? děkujeme :)

@Qwentin to je pro tebe… já se ucvakla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
28.7.17 10:27

@JanetX :-), tak jezdila jsem nejdřív k tomu dr. Tomáškovi, pak jsem jela za dr. Otčenáškem do té ordinace na Chrudimské, byla jsem u něj dvakrát, než mne objednal na operaci cca 4 měsíce po druhé návštěvě. Na žádný rehabky mne nikdo neobjednal.

• Citovat
  • Upravit
5165
28.7.17 10:55

Tak jsem se znovu objednala, jdu 4.9.,na fyzio nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.7.17 11:01

@Qwentin A ještě dotazy? :mrgreen: Proč tě chtěl vidět dvakrát a nevíš jak je to s taháním těžkých věcí po operaci? ;) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.7.17 11:02

@Anik6 Jéé nepovídej… takže 4.9. a v kolik? třeba se tam zrovna potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
28.7.17 11:11

@JanetX 8.40h :-)