Perineoplastika - Mudr. Otčenášek Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.9.17 13:03

@Hasil kdy jdeš? Já nastupuji v pondělí, v úterý operace. Tak si můžeme dávat vědět. Já jdu na levatorplastiku a overlapsfinkteroplastiku.

• Citovat
  • Upravit
59
5.9.17 14:00
@Anonymní píše:
@Hasil kdy jdeš? Já nastupuji v pondělí, v úterý operace. Tak si můžeme dávat vědět. Já jdu na levatorplastiku a overlapsfinkteroplastiku.

Nástup v neděli, operace v pondělí. Ta levatorplastika by mě fakt zajímala, jak bude probíhat. Mudr. Tomášek (Precizia) mi říkal, že levátory on nedělá, ten je hlavně jen přes estetiku. Já mám urvaný oba levátory po obou stranách, ale na Bulovce s tím tehdy půl roku po porodu ještě nic dělat nechtěli (prej nejdřív až ze mě začnou padat orgány za ňákejch cca 10 let - a to se mi teda čekat a chodit s rozbitým spodkem takhle dlouho nechce). Ty máš kolik let od porodu? Já 2 roky. Nakonec jdu do Gyncentra k Dr. Píchovi, ten to tam nějak „utahuje“ bez síťky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.17 17:45

@Hasil já mám necelý rok a půl po porodu. U mě asi není na co čekat, vzhledem k tomu, že mam přeruseny sverac a budou se ve mně hrabat, tak to s tím zřejmě spojí. Neudrzim stolici, tak to chtějí asi udělat komplet.

• Citovat
  • Upravit
220
7.9.17 15:36

@Anik6 Ahojky, nestíhala jsem se sem dostat! Toho 4. jsem na tebe myslela ;) dočetla jsem se tu, že už máš teda termín operace… povídej, na čem jste se domlouvali ohledně té operace a on operuje i na Vinohradech?

Jinak to vyšetření bylo opravdu důkladné :oops: ale doktor sympaťák a naprosto v pohodě :palec: Během vyšetření mi přišel ještě na úplně jiný problém - ten hlavní, který je asi nejspíš hlavní příčinou mých obtíží. Má podezření na endometriózu, takže mi napsal doporučení na vyšetření do Podolí k dr. Hanáčkovi (tam jsem objednaná teda 29.9.) - tak se uvidí, jestli se ta endometrióza na základě vyšetření tam potvrdí a až se prý vyřeší tohle, tak mi rád dá dokupy zbytek a akutně potřebuji teda dle jeho slov opravit hráz. Prý to tam mám takové všelijaké divoké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
7.9.17 17:47

@JanetX teda, to máš teda dobrý :-( tak se pak ozvi, co v Podolí. Otcenasek operuje i ve Vinohradech, tak jsem zvědavá, snad to nebude moc bolet. a taky se desim ty diety. Bezzbytkova 3 dny před operací a pak celé „sestinedeli“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
7.9.17 17:54

@Hasil Tak tomu říkám přístup na té Bulovce. Místo aby ti pomohli, tak chtějí čekat, až z tebe budou padat orgány. To snad není možné!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.17 19:19

@Anik6 co je bezzbytkova dieta???mně dokonce řekli, že se mám hlásit na příjmu úplně normálně najedena. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5165
7.9.17 20:25

Najdi na internetu :-) nedokáži to tak skvěle popsat… Je to ale pěkna pruda..to asi nedám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.9.17 21:02

@Qwentin jo, tak nějak jsem z nich vycítila, že vaginální dyskomfort, mírný prolaps, mírná inkontinence a mírné obtíže s vyprazdňováním ještě nejsou dostatečnými důvody k operaci. Zdá se mi, že tam to řešej, až když je to kritický (tzn. inkontinence moči, stolice, děloha visí mezi nohama… atd. :nevim: ). Zrasovaná hráz a to jakým způsobem je člověk schopen sexuálně žít, respektive nežít většinu lékařů moc nezajímá jsem vypozorovala.

@Anonymní píše:
@Anik6 co je bezzbytkova dieta???mně dokonce řekli, že se mám hlásit na příjmu úplně normálně najedena. :nevim:

Taky mi řekli, že mám přijít najedená, o dietě ani zmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.17 21:03

@Anik6 tak to není úplně tak nejhorší. Mno čekám nějakou úpravu jídelníčku, příp. něco na změkčení stolice. Mno uvidím už za pár dnů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.17 21:08
@Hasil píše:
@Qwentin jo, tak nějak jsem z nich vycítila, že vaginální dyskomfort, mírný prolaps, mírná inkontinence a mírné obtíže s vyprazdňováním ještě nejsou dostatečnými důvody k operaci. Zdá se mi, že tam to řešej, až když je to kritický (tzn. inkontinence moči, stolice, děloha visí mezi nohama… atd. :nevim: ). Zrasovaná hráz a to jakým způsobem je člověk schopen sexuálně žít, respektive nežít většinu lékařů moc nezajímá jsem vypozorovala.Taky mi řekli, že mám přijít najedená, o dietě ani zmínka.

Já jdu tedy na operaci na Bulovku, ale trochu jiný obor (proktologie) a zatím si nemůžu stěžovat. Dr. neotalel a rovnou mi řekl, že tady nějaké vyčkávání apod. ničemu nepomůže a chce to hned zákrok. Snad to bude k něčemu. (jen připomínám, že mě trápí inkontinence stolice a zřejmě tam mám urvany i nějaký sval).

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
7.9.17 21:39
@Anonymní píše:
Já jdu tedy na operaci na Bulovku, ale trochu jiný obor (proktologie) a zatím si nemůžu stěžovat. Dr. neotalel a rovnou mi řekl, že tady nějaké vyčkávání apod. ničemu nepomůže a chce to hned zákrok. Snad to bude k něčemu. (jen připomínám, že mě trápí inkontinence stolice a zřejmě tam mám urvany i nějaký sval).

Držím Ti pěsti, ať Ti to dobře dopadne, snad to úspěšně odoperují a budeš v pořádku. Musí to být hrozné, neumím si to představit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Qwentin
7.9.17 21:42
@Hasil píše:
@Qwentin jo, tak nějak jsem z nich vycítila, že vaginální dyskomfort, mírný prolaps, mírná inkontinence a mírné obtíže s vyprazdňováním ještě nejsou dostatečnými důvody k operaci. Zdá se mi, že tam to řešej, až když je to kritický (tzn. inkontinence moči, stolice, děloha visí mezi nohama… atd. :nevim: ). Zrasovaná hráz a to jakým způsobem je člověk schopen sexuálně žít, respektive nežít většinu lékařů moc nezajímá jsem vypozorovala.

To si děláš srandu :nevim:,já jsem tady gynekologovi řekla, že mám vag. dyskomfort a hned mne hnal na operaci, vždyť to není život s takovými starostmi, omezuje Tě to, nechápu, na co čekají..No to je síla :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
59
7.9.17 22:24

Taky to tam mám dorvaný podle magnetický rezonance a 3D ultrazvuku. U proktologa jsem byla taky, protože mám pocit, že to tam dole kolem konečníku je celý ochrnutý a po každým záchodě se musím osprchovat, ale proktolog to moc řešit nechtěl, když ještě stolici udržím. Na Bulovce jsem byla u jednoho profesora, co řeší prolapsy tou síťkou, ale ten to prej bude řešit, až když to poleze ven a na to si musím pár let počkat. Už dva roky chodím na rehabilitace a cvičím s biofeedbackem, elektrostimulací, dávali laser, ale žádnej efekt to moc nemá.
@Qwentin taky nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
8.9.17 08:07

@Anik6 Viď, já taky myslela že bůh ví co mám s pánevním dnem a děložníma vazama a ono se z toho vyvrbí nakonec něco jiného 8o :? Určitě ti dám vědět, jak jsem toho 29. pochodila ;) Na tu dietu juknu, co je to zač :think: A neříkal ti prosímtě jak dlouho po operaci se vyvarovat třeba tahání těžkých věcí, sportu atd.? A jinak docela čučím, že doba objednání na operaci není až tak hrozná - dva měsíce to fakt jde! Budeš mít jako takový předběžný dárek k Vánocům :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí