Perličky chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
7.12.16 14:51
@Ivan PPZ píše:
Prsa a prsní řízky ale nejsou totéž, nebo snad ano?

a jaký v nich je podle tebe rozdíl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148161
7.12.16 14:57
@Kakika píše:

To mi připomíná mýho tatíka, měl koupit práškový cukr a nepřinesl nic, prý měli jen moučkový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.12.16 15:02

@Anna766 :-D Tak to mně dostalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
7.12.16 15:07
@Kakika píše:
Kuřecí prsa- vykostěné prso vcelku. Resp. 2 ks. Udělám z toho „řízky“ o potřebné tloušťce. Nebo motýlky, když chci větší plochu.
Kuřecí řízky- vykostěné prso nakrájené na řízky/plátky. Obvykle daleko tenčí, než krájím z prsa.
Pokud to je špatně rozpoznat, zkuste se podívat na to samé v KRŮTÍM…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.12.16 15:12

@Ivan PPZ abych pravdu řekla, neuvědomuji si, že bych v obchodě někdy viděla kuřecí prsní řízky, kde by byla ta prsa nějak nakrájená. A výrobek s názvem „kuřecí prsa“ se asi ani neprodává. Prostě kuřecí prsa hovorově, obchodní název kuřecí prsní řízky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148161
7.12.16 15:14
@Ivan PPZ píše:
Kuřecí prsa- vykostěné prso vcelku. Resp. 2 ks. Udělám z toho „řízky“ o potřebné tloušťce. Nebo motýlky, když chci větší plochu.
Kuřecí řízky- vykostěné prso nakrájené na řízky/plátky. Obvykle daleko tenčí, než krájím z prsa.
Pokud to je špatně rozpoznat, zkuste se podívat na to samé v KRŮTÍM…

Vykostěné kuřecí prso nakrájené na cokoliv jsem ještě neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
7.12.16 15:19

U nás, když už teda musí jet na nákup muž sám, musí být seznam včas a nejlépe poslaný na jeho mail, ještě se dožaduje, abych to nepsala ve Wordu, ale v Excelu (ale to už po mně chce moc - píšu to fakt hodně hodně podrobně a na to mi Excel prostě nevyhovuje :jazyk: ).

U nás se traduje perlička mýho táty, když jsem byla mimčo a šli mi s mamkou vybírat náušnice. Prodavačka jim ukazovala s různýma kamínkama a táta na to - nééé, s modrýma nééé, dyť je to holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.12.16 15:23

Tak u nás je to tak, že když se napíše lístek, co koupit, tak vím, že dvě věci se zapomenou :mrgreen: A nebo se pro jistotu zapomene celý lístek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148161
7.12.16 15:24
@Janasas píše:
Tak u nás je to tak, že když se napíše lístek, co koupit, tak vím, že dvě věci se zapomenou :mrgreen: A nebo se pro jistotu zapomene celý lístek..

Nejlepší je když se jde hlavně pro tu jednu důležitou věc a domu se přijde s nákupem jako krááááva a bez oné věci…chleba například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.12.16 15:26

@Anna766 :mrgreen: holky to neni možné, mě toto říká i babička i máma, že by to tak prostě ti chlapi měli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
7.12.16 15:32

@lavazza2 To ano, je potřeba internet. Myslím, že bez internetu se do té aplikace dostane na vytvořený nákupní seznam taky, ale už to pak nezpracovává online ty změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
7.12.16 15:32
U nás se traduje perlička mýho táty, když jsem byla mimčo a šli mi s mamkou vybírat náušnice. Prodavačka jim ukazovala s různýma kamínkama a táta na to - nééé, s modrýma nééé, dyť je to holka!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
7.12.16 15:42
@Anna766 píše:
Nejlepší je když se jde hlavně pro tu jednu důležitou věc a domu se přijde s nákupem jako krááááva a bez oné věci…chleba například.

Jako když 8 rohlíků a kilo jablek přijdou na 1250,–? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
7.12.16 15:48
@Kakika píše:
@Ivan PPZ abych pravdu řekla, neuvědomuji si, že bych v obchodě někdy viděla kuřecí prsní řízky, kde by byla ta prsa nějak nakrájená. A výrobek s názvem „kuřecí prsa“ se asi ani neprodává. Prostě kuřecí prsa hovorově, obchodní název kuřecí prsní řízky :nevim:

Já teda běžně vidam kur. prsa a prsní řízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
7.12.16 15:48
@Ivan PPZ píše:
Jako když 8 rohlíků a kilo jablek přijdou na 1250,–? :think:

To mamka tak jednou vyvedla z míry prodavačku u nás v obchodě, když jí u pokladny se smíchem říkala, že mají děsně drahý chleba (protože šla klasicky „jen pro chleba“ a u pokladny měla platit tři stovky). Prodavačka chvíli nechápala, ale pak se zasmály spolu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí