Pláče a pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
20.8.13 17:04

Teda holky asi sem nějak mimo ale co s tou máslovou dýní? to podáváte jako první příkrm?? :think: jinak můj malej měl na 4m 7120g a 62cm a to sem si myslela že je to hodně, jinak očko.. snášel první v poho jen v noci zvýšená teplota, druhý hrůza protivnej asi týden :roll: a docela změna v chování a třetí řval celou cestu domů, pak usnul a spal tři hodiny tak dva dny trochu protivka, jinak dobrý, prozatím je to poslední až na půl roce @MichelleA3 chudák kočička, takhle mi jednou taky poblil dceru a to dokonce z lehátka :lol: jinak s příkrmy začnem asi příští týden nejdřív večer kaši a mrkvičku ještě uvidím jak se mi bude chtít, vím že holkám sem jednu lžičku vracela asi dvacetkrát :D tak to bude zábava. Tak tedy taky asi budu vařit je to levnější a ještě si zamrazím a hlavně vím co mu dávám, možná později ty složitější budem kupovat v Německu, snad i existují nějaké dozy na zamražení…šroubovací :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10571
20.8.13 18:15

@Anninka2 jojo, dýni jako první příkrm. Nechci dávat mrkvičku kvůli zácpám, protože malý na ně trpěl šíleně. Prý dětem chutná, že je hodně sladká a taky se dobře připravuje, že se dobře rozmixuje až do hladka, takže se jim to lépe dlabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10571
20.8.13 18:19

@MichelleA3 jojo, ze začátku to určitě budou boje do nich dostat alespoň tu lžičku. Malý teda už chápe, že na lžičce je jídlo - dávám mu na ní někdy čajíček a večer Vigantol s mlíkem, takže na lžičku a „ham“ už ví, že má otevřít kušnu. Ale oni se musí naučit jakoby sebrat to jídlo ze lžičky a posunout dál, protože zatím umí je sát a to asi chvilku potrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.8.13 18:31

Teda já už z toho kluka zešílím, hystericky řve už asi dvě hodiny v kuse nepomáhá naprosto nic, řve v postýlce, v lehátku, na dece na gauči, v kruhu, pod hrazdičkou i u mě v náručí, nepomáhá když na něj mluvím dělám blbosti a nezabírají ani holky já už fakt nevím co sním :,( :,( :,( je najedený přebalený, jen když s ním chodím tak je ticho ale to já dělat nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.8.13 23:01
@MichelleA3 píše:
@Ivča78 Ty tvoritka jsou do tech začátku, kdy toho ještě tolik nezbasti. A kolik Vam je? Ty jo 250g, sikulka. :kytka:

Malé je už osm měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
20.8.13 23:11

@Anninka2 Me k veceru taky spustila, dala jsem ji do klokanky a chodila a ona koukala nalevo a napravo a byla v klidu, ale jakmile jsem si sedla nebo se zastavila tak zacla. :) potvora jedna… A zjistila jsi proc plakal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
20.8.13 23:16

@verusak.berusak No vy jste sikulky,,to ja ji ten Vigantol kapnu do pusinky, ale asi taky zkusime ze lzicky, at si na ni zvyká :) tak dnes plakala v postylce 20min. a usla pak sama bez me asistence.. pro me dlouhych 20 min. Každé 2-3min.jsem u ni byla a utesovala ji… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
21.8.13 09:31

@MichelleA3 nezjistila ale prostě sem ho šoupla do postýlky a šla dělat holkám večeři, no a za chvíli slyším…TICHO a on spal s hlavou zabořenou do matračky a prdkou vyšpulenou do vzduchu, asi jak se vztekal a lezl v postýlce a takhle spal až do čtyř do rána :lol: :lol: co mu vlastně bylo nevím, nechápu, ted si s holkami hraje v posteli(dělají mu tam divadlo s jeho hračkami :mrgreen: a je úplně zlatej, miminko k nepoznání, takže já se mohu v klidu nasnídat a možná i to kafe vypiju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
21.8.13 20:06

@verusak.berusak Veru, to už jsou takové ty výkřiky zoufalství, jak si myslíš, že Gastrotus pomůže, to už člověk opravdu doufá v maličkosti, já taky vždy přijdu nadšená, že jsem objevila něco nového, co by ho mohlo uklidnit a ono prd :-) Včera jsem tu měla mamku a říkala, že ji přijde klidnější než před dvěma týdny, tak nevím no, ale on vždycky dělá před ní dokonalé roztomilé děťátko :-) Posílám fotku tej naší heeerečky, jak u babiky vytuhne, sotva ho vezme do rukou (ale dělá to jen u mojí mamky, ostatní návštěvy řev)..
Veru a v jakej poloze tráví váš malej, když není rád na zádech? Jinak jak píšeš, je čas na přetáčení a tak, každé dítko to má jinak, až budou svaly a kostičky na to připravené, tak se posune ve vývoji dál.. Jo a my malému vyvyšujem i přebalovačku, v kočárku trochu opěrku výš, no ale i tak ublinkává dost, v náručí tak ne a to kolikrát tak vyvýšený není..
také Martík zlobí u jídla, kroutí se, pláče, tlačí, ale neodtrhává se tak jako u kojení.. Veru určitě to prý z přejídání může mít, že prý to nedokáže bříško strávit a pak i víc blinkaj, ale je to spíš u kojení, jak je tam to přední mlíko, moc cukrů, víc kvašení a hodně prdů.. @Anninka2 určitě bych první příkrmy vařila.. my co jsme nasadili Espumisan, tak přestal kakat a od té doby už se sám přes měsíc nevykaká.. nahřívali jsme bříško termolahví, nezabralo.. no máme nějaký oeobvyklý dítě, nic nezabírá.. @MichelleA3 no normálka, kočky jsou v kleci, myši běhaj po bytě :-D ze začátku to bylo horší než si zvykli, teď pokud myš neuteče z klece a kočka to nezjistí, tak v pohodě, ale to se nestává.. no to chápu, my jsme taky takhle přestavovali, nová stavba by vyšla draho, ale i ta přestavba nakonec vyšla draho, ale asi ne tolik.. no tak to malá neváží moc při té délce, tím se vůbec netrap, lidi jsou blbý :-) tak to papala víc než má na svou váhu ne? ale tak když to vyžaduje..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
21.8.13 20:15

@Ivča78 No my spíš máme všude písek ze záchůdku.. chlupy ani nemluvim.. jo taky sotva se doluxuje, tak můžem luxovat zas, no strašný.. měli jsme v 3+1 3 kočky z útulku.. vzali jsme si jednu, no ale pak jsem na stránkách toho samého útulku četla ty hrozné příběhy a musela jsem vzít ještě 2, co na tom byli hodně špatně, starali jsme se o ně, jak o miminko.. heeee, to jsi naivní :-D ty kočky budou pouštět chlupy, i když je oholíš do hladka :-D no už sháním šátek po bazarech, tak uvidíme.. hacka dneska přišla, tak jsem zvědavá.. takže u vás šátek pomáhá i teď? ale to musí být tedy tíha takových 9 kg, mě stačí těch 6 a kousek..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
21.8.13 20:19

@Anninka2 ty dozy šroubovací od Aventu, na mateřské mlíko k odsávěčce, dá se v nich pěkně zmrazovat.. http://www.aventbaby.cz/sortiment VIA systém to je.. já v tom mrazila mlíko a vydrželo krásně 3 měsíce a ještě by tam mohlo být dál..

• Citovat
  • Upravit
117
21.8.13 20:50

@Veru.Kb no ten je úplně úžasnej, je tak roztomilounkej :andel: když spinkají jsou úžasný :hug: no mě ten kluk překvapuje s večerním spaním 8o vždy když sem ho dala předtím do postýlky když nebyl úplně tuhý řval jak tur, musela sem ho vyndat a uhoupat v lehátku a ted poslední dva týdny at ho dám do postýlky spícího nebo bdělého tak usne bez pípnutí, vždy si tam brblá tak zavřu dveře zhasnu a čekám scény a řev a ono nic :potlesk: :pankac: teda neumím si představit že by se prcek měsíc nevykakal to ten náš kadí každý den, občas se stane že dva dny nic ale potom je to nálož :roll: já teda s těmi pečičkami i masírovala a zlepšení fakt bylo :) termolahev sem používala na holky a také bez úspěchu, ty měli bolení bříška skoro do roka :zed: Jinak tedy ty pohárky jsou docela drahé a ještě se kupují víčka zvlášt? :nevim:i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10571
21.8.13 21:44

@Veru.Kb určitě se malý už taky uklidňuje, když to říká mamka. My jak je vidíme každý den, tak to nevidíme, protože je to po kousíčkách. Já když si vzpomenu před měsícem a půl, no to byla úplná katastrofa. Teď už mi většinou pěkně spí v noci, přes den v kočárku, v hacce (pak určitě napiš, jak se osvědčila), takže už stihnu i něco rychle uvařit, ráno mi dá i pár minut abych ze sebe udělala člověka. Už je to prostě docela dobré. Jen většinu svého bdělého stavu stále ještě prokňourá nebo probrečí a občas mě chytne nerv, proč jako, jestli mu není něco vážnějšího. Naposledy, když jsme byli na návštěvě u kamarádů, co mají pohodová dvojčecí miminka, která se celou návštěvu válela po zemi a byla úplně v pohodě, zatímco náš celou návštěvu prořval, ačkoli jsme kolem něj všichni tancovali :zed: Nejlepší bylo, když jedna holčička omylem šťouchla loktem druhé do oka a ta začala ječet. Sama se uklidnila asi za 3 min., ale našeho hrdinu ten pláč tak vydráždil, že ječel neutišitelně další půl hodinu, i když jeho nikdo do oka nešťouchal :twisted:
Njn, s tím Gastrotussem máš pravdu, ale co kdyby, že… Dokonce jsem nalomená už zkusit i Nutriton, protože zácpa už skoro měsíc nebyla. Myslela jsem, že blinká jak se pořád kroutí a tlačí. Ale teď už se nekroutí ani netlačí a blinká pořád stejně - pořád a dost.
Jinak ses ptala, jak tráví, když nechce být na zádech. No, po krmení ho nějakou dobu nosím na odříhnutí přes rameno a pak ho mám ještě třeba půlhoďku v lehátku a houpu, tam to vydrží. A pak tak hodinu po krmení jde většinou spát a po spánku už je jen na břichu a tam vydrží většinou až do dalšího krmení. Na tom bříšku je docela spokojený, jen občas se začne vztekat, když je hračka moc daleko, že se tam nedoplazí (no, plazení se tomu asi říkat nedá, ale pohyb vpřed to je :lol: )

Jo, včera se mi opakovaně obrátil na bok a zkoušel i na břicho, chybělo fakt málo. Ale dneska už se o tom nechtěl bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10571
21.8.13 21:49

@Anninka2 a jak máš staré holky? Ty ti tolik neplakaly?

@MichelleA3 u nás to večerní usínání je asi tak jako u vás. 20 min. to teda většinou netrvá, tak 5-10 min., ale zrovna dneska jsme si taky dali jízdu na dobrých 20 min.. Ale přijde mi, že když usne takhle sám, i když si předtím chvíli pobrečí, tak pak mnohem lépe spí, nebudí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
21.8.13 22:01

@Anninka2 jj víčka zvlášť, no já je využiju tedy dost, koupila jsem si je na MM a super, ale je fakt, že drahé jsou.. no úžasný, jak ti spinká, to ten náš řve každý den teď od 17 h turch do 22 nebo 23 h, snažíme se do něj dostat jídlo, řev u toho, tak dnes jsem ho zavinula při jídle a musím mu u toho koukat do očí a držet za ručičky, on mi drží prsty pevně a jakmile uhnu pohledem, tak řev, navíc chvíli pije, ve vteřině řev, ve vteřině hledá savičku, ve vteřině zase řev, no ty vogo magorie prostě totální.. a co toto? http://www.slune-cz.cz/…-basic-3-ks/ kdy se u vás objevilo to zlepšení se spaním? a uhoupu ho, uložím, do vteřiny řev, takhle 3-5 x, takže večerní usínání nám zabere tak 2-3 hodiny a to je fakt unavený, zívá, ale usne na vteřinku.. ty jo a houpu ho, on 20 minut řve, pak ve vteřině najednou usne, přebalen, najezen, horko neni, zima neni, všechno má, vyprděn skrz rouru, vykakán skrz rouru, všechno prostě.. zoufalství.. tak to mám ještě pořizovat pecičky? kdyby to pomohlo, tak klidně, ale pochybuji už o čemkoliv.. a kde jsi je sehnala?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure