Platonická láska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.18 15:31

Zakladateli, tyhle věci se stávají, přijdou nám do života, jsou tu a my si s tím nevíme rady. Rozum a srdce najednou nejsou ve shodě. Taky se mi stalo, že i přesto, že mám úžasného manžela, tak jsem se zamilovala do jiného. Nečekala jsem to. Myslela jsem si, že jsme si jen sympatičtí a pak je fičák, který přišel. Je to víc než rok a pomalu se z toho dostávám. Zůstali jsme v platonické rovině. Máš doma hodnou a skvělou ženu, které nechceš ublížit. Budeš muset chvíli počkat, až ta největší zamilovanost odezní a nastoupí rozum. Drž se :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13
22.10.18 05:24
@Anonymní píše:
Zakladateli, tyhle věci se stávají, přijdou nám do života, jsou tu a my si s tím nevíme rady. Rozum a srdce najednou nejsou ve shodě. Taky se mi stalo, že i přesto, že mám úžasného manžela, tak jsem se zamilovala do jiného. Nečekala jsem to. Myslela jsem si, že jsme si jen sympatičtí a pak je fičák, který přišel. Je to víc než rok a pomalu se z toho dostávám. Zůstali jsme v platonické rovině. Máš doma hodnou a skvělou ženu, které nechceš ublížit. Budeš muset chvíli počkat, až ta největší zamilovanost odezní a nastoupí rozum. Drž se :mavam:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 06:54

Také se mi to stalo. Hormony naskočí a já se jen modlila, aby mě to přešlo. Bohužel z nejhoršího jsem se dostávala půl roku. To jsem s tím člověkem mluvila jen 1× v životě, tančili jsme spolu a jinak jsme se neznali. Jen jsme se zřídkavě potkávali na 1 místě. Bylo to oboustranné, věděla jsem, že se na mě u známých ještě dlouho vyptával. Prožívala jsem hrozná muka. Ale co bych udělala? Nechala malé děti a manžela a odešla s někým, koho ani neznám? (Ano, i to bych možná byla v těch 1. dnech schopná udělat, kdyby přišel a odvedl mě.) Ale určitě by to nevydrželo - byl pravý opak všeho, co od muže očekávám - a věděla jsem, že by se rozpoutali peklo a zničila bych život dětem, manželovi, sobě, celé rodině. Kvůli hormonů. A jak jsem říkala, modlila jsem se, aby to přešlo.

Dobře bylo za rok, úplně v pohodě do 2 let. Chce to čas.

Jinak jsem zažila v posledních cca 10 letech mimo toto asi 3 platonické lásky, ale ne s takovou bouří. Možná i skrze tuto zkušenost to šlo rozumem mnohem lépe ukočírovat a jen si užívat to mrazení, když jsem dotyčné potkala. A to jsem si spíš užívala. A jsem ráda, že k ničemu nikdy nedošlo a mohu si vážit sama sebe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 07:04

Přeji ti, ať to zvládneš co nejlépe. Já jsem nečekala takovou sílu. Připrav se na pořádné výkyvy. Chvílemi jsem měla pocit, že mám situaci pod kontrolou, pak jsem si myslela, že nemám vůbec šanci to zvládnout. A ten, který mě tak oslovil je v podstatě stejný typ muže jakého mám doma. Adrenaliňák, s životním nadhledem, s humorem, který mi sedí a … Kolikrát jsem si říkala, že to není ani možné, jak oba odpovídají a reagují úplně stejně. A o tom je život :andel:

• Citovat
  • Upravit
13
22.10.18 12:52
@Anonymní píše:
Přeji ti, ať to zvládneš co nejlépe. Já jsem nečekala takovou sílu. Připrav se na pořádné výkyvy. Chvílemi jsem měla pocit, že mám situaci pod kontrolou, pak jsem si myslela, že nemám vůbec šanci to zvládnout. A ten, který mě tak oslovil je v podstatě stejný typ muže jakého mám doma. Adrenaliňák, s životním nadhledem, s humorem, který mi sedí a … Kolikrát jsem si říkala, že to není ani možné, jak oba odpovídají a reagují úplně stejně. A o tom je život :andel:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 18:26
@Anonymní píše:
Přeji ti, ať to zvládneš co nejlépe. Já jsem nečekala takovou sílu. Připrav se na pořádné výkyvy. Chvílemi jsem měla pocit, že mám situaci pod kontrolou, pak jsem si myslela, že nemám vůbec šanci to zvládnout. A ten, který mě tak oslovil je v podstatě stejný typ muže jakého mám doma. Adrenaliňák, s životním nadhledem, s humorem, který mi sedí a … Kolikrát jsem si říkala, že to není ani možné, jak oba odpovídají a reagují úplně stejně. A o tom je život :andel:

aspoň vidíš že máš doma přesně takového chlapa, který tě přitahuje… ono s tou platonickou láskou by to bylo časem nastejno nebo podobně, zamilovanost vyprchá…

asi jsou lidé kteří touží po lásce a po tom zamilování.. já jsem toto zažila už mnohokrát a ne jen s manželem ale i s partnery předtím když jsem byla ještě na střední.

Platonická láska z letní brigády, další léto už jsem byla zadaná ale znova moje platonická láska se objevila… šla jsem s ním na rande, už to nebylo ono a na druhém rande už mi bylo jasné že to nebude fungovat :mrgreen: tak jsem to ukončila a zůstala u původního, i tak to byla strašná muka :mrgreen:
u dalšího kluka jsem se platonicky taky zamilovala do jeho kamaráda, i když jsem toho kluka milovala ale to už zustalo jen v mé hlavě.
A co jsem vdaná stalo se mi to několikrát dokonce, většinou v době krize když zrovna jsme byli v nějakém stereotipu a taky tak… bylo to platonické, vzrušení atd.. aspoň mi to oživilo můj intimní život (v mé hlavě) :mrgreen: ale pokaždé to přešlo… dřív nebo později :-) s jedním jsem se i sešla a zase mi došlo že prostě to není ono a že manžel je prostě nepřekonatelný ať je chemie jaká je..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 18:32
@Anonymní píše:
aspoň vidíš že máš doma přesně takového chlapa, který tě přitahuje… ono s tou platonickou láskou by to bylo časem nastejno nebo podobně, zamilovanost vyprchá…

asi jsou lidé kteří touží po lásce a po tom zamilování.. já jsem toto zažila už mnohokrát a ne jen s manželem ale i s partnery předtím když jsem byla ještě na střední.

Platonická láska z letní brigády, další léto už jsem byla zadaná ale znova moje platonická láska se objevila… šla jsem s ním na rande, už to nebylo ono a na druhém rande už mi bylo jasné že to nebude fungovat :mrgreen: tak jsem to ukončila a zůstala u původního, i tak to byla strašná muka :mrgreen:
u dalšího kluka jsem se platonicky taky zamilovala do jeho kamaráda, i když jsem toho kluka milovala ale to už zustalo jen v mé hlavě.
A co jsem vdaná stalo se mi to několikrát dokonce, většinou v době krize když zrovna jsme byli v nějakém stereotipu a taky tak… bylo to platonické, vzrušení atd.. aspoň mi to oživilo můj intimní život (v mé hlavě) :mrgreen: ale pokaždé to přešlo… dřív nebo později :-) s jedním jsem se i sešla a zase mi došlo že prostě to není ono a že manžel je prostě nepřekonatelný ať je chemie jaká je..
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 21:27

Doufám, že svými příspěvky aspoň trochu pomáháme zakladateli. :palec: Přeji hezký večer všem, kdo platonickou láskou s úspěchem prošly/i/. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 21:44

Zakladateli, ja Te take chapu. Uz je to nejakou dobu, co jsem se platonicky zamilovala. V te dobe jsem zadne problemy s partnerem nemela, a presto jsem se zakoukala jinde.

Prislo to necekane, dotycneho jsem uz nejakou dobu znala. Chce to vydrzet, objekt zamilovanosti nevyhledavat, hlavu zamestnat myslenkami na neco jineho… atd.

I kdyz jsem s nim minimalne v kontaktu, mam doby, kdy na nej vubec nemyslim a zase naopak, kdy ho nemohu vyhnat z hlavy a zda se mi o nem.

• Citovat
  • Upravit
13
23.10.18 14:35
@Anonymní píše:
Zakladateli, ja Te take chapu. Uz je to nejakou dobu, co jsem se platonicky zamilovala. V te dobe jsem zadne problemy s partnerem nemela, a presto jsem se zakoukala jinde.

Prislo to necekane, dotycneho jsem uz nejakou dobu znala. Chce to vydrzet, objekt zamilovanosti nevyhledavat, hlavu zamestnat myslenkami na neco jineho… atd.

I kdyz jsem s nim minimalne v kontaktu, mam doby, kdy na nej vubec nemyslim a zase naopak, kdy ho nemohu vyhnat z hlavy a zda se mi o nem.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.19 17:07

X

Zazivam neco podneho…
Pred rokem a pul jsem nastoupila do prace kde pracuje manzel, jako brigadnik(jsem na MD). Jeden kolega se mi tam zalibil, ja jemu… tak jsme si psali, v praci si povidali kdyz mel smenu… nikdy nic vic nebylo ani nebude, manzela bych nepodvedla. Kolega si potom nasel pritelkyni a me zacal tak nejak zanedbavat :D ja to chapu, a strasne mu to preju, pamatuju si tu prvni zamilovanost, ze zije jen pro ni. Ale ja v tom domacim stereotypu nasla neco noveho co se mi libilo, bavilo me ze se mu libim a flirtovani a ted mi to tak nejak chybi a nevim co dal, jak se toho zbavit… bavime se dal, ale uz to neni takovy… co delat kdyz oboustranna platonicka laska z jeho strany vyprcha? Zapomenout jde tezko kdyz se potkavame v praci, proste se na me podiva tema svyma tyrkysovyma ocima, usmeje se a ja jsem zase v… Vztah bych s nim mit nechtela, on zije jiny zivot nez ja ma jine priority a ja mam rodinu a manzela, jsme spolu uz 7 let a doufam ze spolu budeme aspon dalsich 50, ale nejak se z te platonicke lasky nemuzu dostat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
1.5.19 17:14

Jiná práce? Nebo s tím omez alespoň to psaní, to už je fakt divný a předpokládám, že manžel o tom neví, že si píšete? To už bych brala jako určitý druh nevěry, kdybych se dozvěděla, že si můj manžel píše s mojí kolegyní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.19 17:29

X

@Paola21 píše:
Jiná práce? Nebo s tím omez alespoň to psaní, to už je fakt divný a předpokládám, že manžel o tom neví, že si píšete? To už bych brala jako určitý druh nevěry, kdybych se dozvěděla, že si můj manžel píše s mojí kolegyní. :nevim:

Manzelovi jsem to vlastne udelala tak nejak na truc. Psal si s moji kamaradkou ktere jsem domluvila v praci pozici, flirtovali spolu silene, v dobe kdy jsem na tom nebyla psychicky nejlip. Kdyz jsem potom nahodou videla v telefonu ze si volaji a pisou tak jsem mu rekla sby s tim prestal. On sliboval ze jo ale stejne si psali dal i kdyz uz ne tolik, ale v praci to bylo porad kaficko sem kaficko tam(stridali jsme se, kdyz byl v praci ja byla doma a obracene) Ja mela takovy pocit ze potrebuju psychicky nekam utect, jak od ni prootze z jeji strany to byla pro me silena zrada tak od nej. tak jsem vlastne poznala Ondru, prisel do prace po neschopence po uraze, a tak jsme si nejak padli hned do oka. Ja byla strasne rada, ze mam nekoho s kym se muzu bavit o vsem, co doma resit nemuzu nebo nechci. Tak mi nejak prirostl k srdci, pro me byl jen kamarad a porad je, normalne jsme si ze sebe delali srandu, bavili se o normalnich vecech… ani nevim jak zacalo to flirtovani. Pak mi rekl ze se mu libim ale ze nikdy mezi nama nic nebude protoze meho manzela zna uz spousty let a nikdy by mu to neudelal, ja to samy ale ten flirt takovy to hezky co clovek citi kdyz je s nekym novym to nam zustalo dokud si prave nenasel tu pritelkyni. Obcas se tak postouchneme, smejeme se v praci vtipum bavime se dal ale uz to neni takovy jako predtim a musim se priznat, ze mi to i chybi. S manzelem se smejeme taky, nikdy bych ho nevymenila ani by me nenapadlo ho treba podvest, ale tahle platonicka laska pro me byla vzpruha v tezkym obdobi a tezko se toho zbavuje… a kdyz mam spatny den tak si vzpomenu na to hezky obdobi a je mi trochu smutno ze uz to neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8994
1.5.19 17:31

A není to jen takový ten smutek, že ta prvotní zamilovanost ve tvém vztahu už je pryč? :think: To mám chvílema taky a to si nemám ve vztahu na co stěžovat. Ale když vidím tu poblázněnost některých svých čerstvě zamilovaných kamarádek, tak jim to trochu závidím. Protože u nás už to nejsou dvacetkrát denně smsky: „Co právě děláš? Moc mi chybíš. Těším se až budeme spolu.“ ale už je tam i dost toho stereotypu za ty roky. Nešlo spíš o to, že jsi pro někoho byla nová a neokoukaná a zajímavá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.5.19 17:41

@Serpentini
Tak to asi taky. O me se nikdy kluci nezajimali, dokonce i manzela jsem sbalila ja :D :D a kdyz se o me zacal zajimat Ondra tak to pro me bylo strasne zvlastni. On je strasne hezkej chlap a ja se vzdy libila obludkam. On sam rekl ze mezi nami je platonicka laska, coz me docela dost zaskocilo. Ja o svych pocitech k nemu nikdy nemluvila, ani jsem nevedela jak to popsat, ale kdyz rekl platonicka laska tak jsem si rekla jo to je presne to co citim… potom jsme se o tom spolu i bavili, abysme si to vyjasnili, jasne jsme si rekli ze jsme jen kamaradi a nikdy nic vic, asi by to bylo jiny kdybych byla svobodna, ale vim ze bych s nim zit nemohla on je proste v tomhle smeru na jiny vlne nez ja
Me manzel doma taky,,chvali,, rekne mi ze mi to slusi nebo ze jsem sexy a takhle, ale slyset to od nekoho jinyho to je proste jiny no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí