Platonická láska v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.21 19:12

@Pavla 46 Jasně, můžou to tak mít i chlapi, ale asi to není tak časté jako u žen…

• Citovat
  • Upravit
782
18.5.21 19:17
@Pavla 46 píše:
A myslíte, že to tak mají i chlapi? Nebo je tohle poblouznění a nekritičnost specialitou žen?

Já teda taky zažila pobláznění, ale rozhodně jsem nebyla nekritická. Já si sakra dobře uvědomovala, že mám doma mnohem lepšího chlapa a že bych vážně nechtěla o něj přijít, svoje děti vystavit rozvodu a už vůbec bych nechtěla chlapa, kterej by se nechal odtáhnout jinou (byť mnou) z manželství s dvěma malýma dětma. Nehledě na to, že ty jeho děti mě taky nelákaly. Prostě jsem stála pořád na nohách a věděla, že tohle fakt ne a taky jsem se podle toho chovala.
Moje rada je, pokud to lze, přeruš kontakt. Zmizí z očí, zmizí z mysli, fakt funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.5.21 19:26
@Psssssst píše:
Já teda taky zažila pobláznění, ale rozhodně jsem nebyla nekritická. Já si sakra dobře uvědomovala, že mám doma mnohem lepšího chlapa a že bych vážně nechtěla o něj přijít, svoje děti vystavit rozvodu a už vůbec bych nechtěla chlapa, kterej by se nechal odtáhnout jinou (byť mnou) z manželství s dvěma malýma dětma. Nehledě na to, že ty jeho děti mě taky nelákaly. Prostě jsem stála pořád na nohách a věděla, že tohle fakt ne a taky jsem se podle toho chovala.
Moje rada je, pokud to lze, přeruš kontakt. Zmizí z očí, zmizí z mysli, fakt funguje.
S tou nekritičností jsem se asi špatně vyjádřila. Tohle všechno si dokážu asi racionálně vysvětlit s tím druhým to ale není jen o chtíči, prostě stejná vlna. S manželem je to ale prostě dlouholetý budovaný vztah. Nejde to porovnávat a není to o volbě jeden nebo druhý. Přerušit kontakt nemůžu. Pracujeme spolu, oba na celkem vysokém postu a tu práci mám fakt ráda. Takže prostě jednou to přejde, nebo prostě jednoho dne pán odejde do důchodu :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 19:28

@Pavla 46 Mě by zajímalo, za jak dlouho to přejde u mě, když s ním udržuji milostný poměr :think: :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
782
18.5.21 19:33
@Pavla 46 píše:
S tou nekritičností jsem se asi špatně vyjádřila. Tohle všechno si dokážu asi racionálně vysvětlit s tím druhým to ale není jen o chtíči, prostě stejná vlna. S manželem je to ale prostě dlouholetý budovaný vztah. Nejde to porovnávat a není to o volbě jeden nebo druhý. Přerušit kontakt nemůžu. Pracujeme spolu, oba na celkem vysokém postu a tu práci mám fakt ráda. Takže prostě jednou to přejde, nebo prostě jednoho dne pán odejde do důchodu :D

Hm, tak potom zbývá jenom vydržet a jak říkáš, buď to přejde nebo prostě on jednoho dne odejde do důchodu. Přeju, ať to přejde a máš klid. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.5.21 19:34
@Anonymní píše:
@Pavla 46 Mě by zajímalo, za jak dlouho to přejde u mě, když s ním udržuji milostný poměr :think: :oops: :D

Až zjistíš že jsi v jiném stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.5.21 19:34
@Anonymní píše:
@Pavla 46 Mě by zajímalo, za jak dlouho to přejde u mě, když s ním udržuji milostný poměr :think: :oops: :D
Řekla bych že ve chvíli, kdy na to někdo z partnerů přijde :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 19:37

Snad mě tu nikdo neukamenuje. :mrgreen: ale já mám takovou platonickou lásku, ještě před tím, než jsme si našla manžela. :oops: s platonickou láskou, je to prostě jiné.. potřebujeme se, ale spolu být nemůžeme, ani nechceme. :mrgreen: manžel je ta největší výhra co jsem mohla vyhrát.. ale bez platonické lásky, už si to neumím představit. Stejně jako bez manžela.. prostě každý má to své místo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 19:41
@roto píše:
Až zjistíš že jsi v jiném stavu

To nehrozí…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 19:42
@Pavla 46 píše: Řekla bych že ve chvíli, kdy na to někdo z partnerů přijde :)

Můj to ví, jeho partnerka ne a pravděpodobně na to ani nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
36
18.5.21 19:44
@Anonymní píše:
Snad mě tu nikdo neukamenuje. :mrgreen: ale já mám takovou platonickou lásku, ještě před tím, než jsme si našla manžela. :oops: s platonickou láskou, je to prostě jiné.. potřebujeme se, ale spolu být nemůžeme, ani nechceme. :mrgreen: manžel je ta největší výhra co jsem mohla vyhrát.. ale bez platonické lásky, už si to neumím představit. Stejně jako bez manžela.. prostě každý má to své místo :srdce:

Díky. Já to mám vlastně stejně. Nechci přijít ani o jednoho. Tedy hlavně ne o manžela. Ten druhý je pro mě ale taková hořící kometa co letí kolem, jen už letí sakra dlouho :) a já je prostě miluju oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 19:45

Ano, zrovna taky prožívám platonickou lásku z dovolené. Chvíli jsme si i psali a byla jsem z toho hotová. Naštěstí on asi objevil novou dívku někde na pláži a přestal se ozývat, tak už to není tak intenzivní :lol: jinak před spaním mi k němu zabloudí myšlenky a představuji si jak by se tvářil kdybych se tam znova objevila :lol: nebo jak bychom se tajně líbali někde za rohem :lol: :lol: chvíli jsem přemýšlela jestli je něco ve vztahu s manželem špatně, ale řekla bych že ne a tak si jen užívám tu hormonální jízdu :lol:

• Citovat
  • Upravit
36
18.5.21 19:46
@Anonymní píše:
Můj to ví, jeho partnerka ne a pravděpodobně na to ani nepřijde.

A proč nejste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.5.21 19:48
@Anonymní píše:
Ano, zrovna taky prožívám platonickou lásku z dovolené. Chvíli jsme si i psali a byla jsem z toho hotová. Naštěstí on asi objevil novou dívku někde na pláži a přestal se ozývat, tak už to není tak intenzivní :lol: jinak před spaním mi k němu zabloudí myšlenky a představuji si jak by se tvářil kdybych se tam znova objevila :lol: nebo jak bychom se tajně líbali někde za rohem :lol: :lol: chvíli jsem přemýšlela jestli je něco ve vztahu s manželem špatně, ale řekla bych že ne a tak si jen užívám tu hormonální jízdu :lol:

Kéž by se tahle hormonální jízda dala vydávat na recept :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 19:48
@Pavla 46 píše:
A proč nejste spolu?

Nemyslím, že ke mně cítí totéž, takže ani nemám v plánu se mu vyznat. A i kdyby to cítil stejně, na obou stranách jsou děti a majetek…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky