Platonická láska v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
18.5.21 19:53
@Anonymní píše:
Nemyslím, že ke mně cítí totéž, takže ani nemám v plánu se mu vyznat. A i kdyby to cítil stejně, na obou stranách jsou děti a majetek…

Já bych asi nebyla s manželem, kterého nemiluji. Ne dlouho, ale já jsem v tomhle dost iracionální. Dítě je na vysoké a majetky by se prostě vyřešily. Ale jestli to takhle funguje, nic proti. Manžel má taky milenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 19:57
@Pavla 46 píše:
Já bych asi nebyla s manželem, kterého nemiluji. Ne dlouho, ale já jsem v tomhle dost iracionální. Dítě je na vysoké a majetky by se prostě vyřešily. Ale jestli to takhle funguje, nic proti. Manžel má taky milenku?

Mám ho ráda jako příbuzného, ale víc bohužel ne.. Potomek je ještě malý a já asi potřebuji právě nějaké to nakopnutí z třetí strany, abych odešla… Manžel nikoho nemá, nechce. Kdyby se zamiloval on a rozseknul to, asi bych byla nejraději, ale prý stále miluje mě.

• Citovat
  • Upravit
36
18.5.21 20:06
@Anonymní píše:
Mám ho ráda jako příbuzného, ale víc bohužel ne.. Potomek je ještě malý a já asi potřebuji právě nějaké to nakopnutí z třetí strany, abych odešla… Manžel nikoho nemá, nechce. Kdyby se zamiloval on a rozseknul to, asi bych byla nejraději, ale prý stále miluje mě.

No, to je na prd. Když už ne vy sama, tak potomek by možná stál za nápravu. My jsme měli krizi hned na začátku, když jsme byli manželé asi 2 roky, tenkrát nám dost pomohla manželská poradna. Ale jít do poradny s tím, že si chci nechat oba, to by asi neprošlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 20:12

@Pavla 46 Ráda vidím, že vám dokázala pomoci. Já bych spíš potřebovala asi popostrčit opačným směrem :mrgreen: Ale mám prostě strach, odstěhovat se, žít sama (s dítětem)…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 20:13

@Pavla 46 No kdyby to milenec měl stejně, neváhám a jdu hned…

• Citovat
  • Upravit
14723
18.5.21 20:18
@Lucy75 píše: ;) jo, běžné…
pokud to zvládáš držet v platonické rovině a neděláš z manžela debila, tak proč ne ;)
do hlavy a srdce nám nikdo nevidí…
třeba tě to léty přejde (a třeba taky ne ;) )
hlavně se netrap.. stávají se daleko horší věci..PS : párkrát jsem byla taky brutálně zamilovaná, A jednou dokonce moooc i platonicky..
až s ním přišlo po letech na Akci, tak se zjistilo, že ho má velkého 2CM (a proto se celou dobu bránil vztahu.. ;) ),
někdy si ty své idoly fakt idealizujeme víc, než je potřeba :mrgreen: mne to tehdy přešlo teda celé ve vteřině a jen si říkám, že škoda těch provzdychaných let :mrgreen:

Tak tohle je opravdu mrzutost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.5.21 20:26
@Anonymní píše:
@Pavla 46 No kdyby to milenec měl stejně, neváhám a jdu hned…

Před lety, když jsme měli krizi, manžel mě podvedl a odstěhoval se k milence, tehdy jsem měla 2 letého špunta a nedovedla jsem si představit život o samotě, ale pak jsem se to prostě naučila. Musím říct, že manžel platil slušné „alimenty“ takže jsem to měla výrazně snazší než jiné mámy. Po čase to ale s milenkou začalo skřípat a tak se vrátil domů. Tehdy jsem si nedovedla představit, že to ještě slepíme, ale časem a se spoustou práce se to myslím povedlo. Já myslím, že je nejdřív lepší zkusit opravit, co se porouchalo, než se nechat převést.
A to jsem tady před chvílí zakládala téma, že jsou v mém životě 2 muži :D. Ale život mi to prostě přinesl. S manželem jsme prostě parťáci, co ten vztah znovu založili. A pak si přijde někdo další, kdo mi ty figurky na šachovnici pěkně pomíchá :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.05.21 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 20:29

@Pavla 46 Zřejmě prostě mezi vámi přes to všechno něco zbylo, bylo. Snažila jsem se pár let srovnat to s ním, jen s ním, nikdo jiný nebyl… Ale on už mě ani fyzicky nepřitahuje, nevoní mi, každý jeho dotyk je mi nepříjemný… K sexu se přesto někdy přinutím, protože já sama chci, sex je pro mě hodně důležitý a nevydržím bez něj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 21:42

Platonicka láska na "n-tou"

Prožívám jednu platonickou lásku už roky a jaksi nejsem schopná na toho daného člověka zapomenout. Bylo to okouzlení, nikdy jsem to nezažila. Zkoušela jsem zapomenout, ale i přes „sejde z očí, sejde z mysli“ nezafungovalo. A musim se přiznat, nedavno jsem tu mou platonickou lásku potkala, myslela jsem, že dostanu infarkt, srdce bušilo, chtělo vylitnout z hrudi, pak jsem nemohla ani řídit… No myslím na tu platonickou lásku ve dne, v noci… ale musim taky vnímat vlastní vztah a život… je to těžké, ale dá se to tak nějak ukocirovat. A snění je tak krásný, dává mi tím i inspiraci do všedních dní :srdce:

• Citovat
  • Upravit
36
18.5.21 21:51
@Anonymní píše:
Prožívám jednu platonickou lásku už roky a jaksi nejsem schopná na toho daného člověka zapomenout. Bylo to okouzlení, nikdy jsem to nezažila. Zkoušela jsem zapomenout, ale i přes „sejde z očí, sejde z mysli“ nezafungovalo. A musim se přiznat, nedavno jsem tu mou platonickou lásku potkala, myslela jsem, že dostanu infarkt, srdce bušilo, chtělo vylitnout z hrudi, pak jsem nemohla ani řídit… No myslím na tu platonickou lásku ve dne, v noci… ale musim taky vnímat vlastní vztah a život… je to těžké, ale dá se to tak nějak ukocirovat. A snění je tak krásný, dává mi tím i inspiraci do všedních dní :srdce:

Tu až fyzickou nevolnost znám a uvědomuji si, že byla i s manželem. Jen je to už dlouho. :)
Já jsem na jednu stranu sťastná, že mě něco takového potkalo a na druhou stranu si říkám, jak by bylo všechno jednodušší, kdyby neexistoval. Všichni ostatní chlapi jsou pro mě vzduch. Pracuji v převážně mužském kolektivu, mám dost kamarádů i pár přátel, ale tenhle muž je pro mě jak jablko poznání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 22:30

Já jsem vdaná moc let, ale čas od času se platonicky zamilují. Prostě se po pár letech objeví nějaký ON, který mě okouzlí fyzicky i mentálně a jsem na nějaký čas ztracená. V daný moment je to krásný, vznáším se, ale musím rict, že když to po nějaké době odezní, že se mi vlastně uleví.

• Citovat
  • Upravit
36
18.5.21 22:35
@Anonymní píše:
Já jsem vdaná moc let, ale čas od času se platonicky zamilují. Prostě se po pár letech objeví nějaký ON, který mě okouzlí fyzicky i mentálně a jsem na nějaký čas ztracená. V daný moment je to krásný, vznáším se, ale musím rict, že když to po nějaké době odezní, že se mi vlastně uleví.

A za jak dlouho k tomu odeznění tak dochází? Já vím, není to rýma, ale dá se to nějak zobecnit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.21 23:11

Já jsem platonicky zamilovaná prakticky pořád… :lol:. Nedávno jsem se z ničeho nic pobláznila víc, ale bylo to opravdu platonické, on neměl ani tušení, prakticky jsme se ani moc neznali. Navíc byl zadaný a věděla jsem, že bych si s ním určitě nerozuměla tak, jako s manželem. Takže to opravdu bylo jen takové hormonální :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 23:12

Jo a trvalo to cca půl roku intenzivně, pak to začalo odeznívat a asi po roce to odeznělo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.21 23:22

Ano jsem vdaná a stejně mi z jednoho typka, s kterým jsme jakoby kamarádi, hormonálně tak trochu hrabe… Líbí se mi a rozumíme si, ale z jeho strany v tom nic víc není. Zato já bych si to „něco víc“ uměla představit dost dobře! Pro jistotu jsem je proto raději i s mým manželem seznámila, byl u nás na návštěvě s prckem, co se o něj stará sám, kamarádila jsem se spíš s jeho ženou dřív, dokud spolu byli. Bohužel ne moc dlouho, přišla jsem o dobrou kamarádku a malej o maminku. Tak nás to docela sblížilo. Přitom dokud spolu byli, vůbec mě nezajímal, nepřipadal mi nějak atraktivní. Nevím co mi na starý kolena cvaklo, ale s mužem spolu skoro nespime, on sám od sebe zájem neprojevil už ani nepamatuju a mě nebaví se doprošovat…i to určitě hrálo nějakou roli, ale co oba s tím kamarádem chodíme do práce, času už tolik není a vidíme se max 1× za měsíc, větsinou i s dětma, úplně bez nich jednou a jednou jen já a jeho malej spal - navštěvujeme se i doma, já mu na malýho dávala nějaký oblečení, píše mi když si s něčím neví u něj rady nebo i jen tak.

Prosím anonym, je to přece jen citlivé téma a netýká se to jenom mě. Děkuji za zachovani.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky