Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@madi koukam
,ale ze se do toho zaplete Evicka a jeji interupce jsem fakt necekala. Celou dobu se tema drzi vsichni a to je opravdu co rict.
@madi píše:
@Jaruna tady se semele všechno
Taky mi přijde,že už si jede jedna o voze a druhá o koze.. ![]()
Kašleme na to,jaké máme zásady a držme se toho,čeho se ta diskuze týká…
Myslím si,že jsme toho už napsaly a poradily mnoho,ale zakladatelka si počíná pro mě dost nepochopitelně.. ![]()
Prohlídla jsem si pozorně ty fotky a na většině jsou úplně normálně a čistě oblečení, asi přiměřeně jejich rodinnému rozpočtu… na pár je ten nejmladší ušmudlanej atd. Mně teda přijdou některé komentáře nepřiměřené ![]()
zakladatelko, aktivit máte plno, děcka si s váma asi dost užijí ![]()
@eva valoi to ano, dve deti, ale zakladatelka ceka pate, to je jak uz jsem psala fakt dost no. Ja nevim co si o tom vsem myslet, porad cekam co bude, pravdu, to stejne nikdy nedozvime (Vedaniga promine ze vaham) a po dvou necekanych tehotenstvi bych spis nez nad dalsim chlapem uvazovala o antikoncepci, at jich nemam tolik bez otcu a at nemusim prave na tu interupci.
Já si myslím, že bohužel si na zakladatelku „troufli“… myslím si, že kdyby se toto stalo v nějaké jiné a dobře situované rodině, tak se takhle hned odebrání neřešilo a doktoři a soc. odbor a další by se do toho hned tak +qnepouštěli… přijde mi, že k takovým lidem státní instituce přistupují víc nekompromisně a jak tu někdo už psal, si to odpykají takoví netradiční rodiny, které nezapadají, mají hluboko do kapsy a jsou mimo rámec obecného anebo vyznávají jiné hodnoty… nevím no, jen můj názor a věřím, že se to takto vše mohlo odehrát
@Jaruna píše:
@eva valoi to ano, dve deti, ale zakladatelka ceka pate, to je jak uz jsem psala fakt dost no. Ja nevim co si o tom vsem myslet, porad cekam co bude, pravdu, to stejne nikdy nedozvime (Vedaniga promine ze vaham) a po dvou necekanych tehotenstvi bych spis nez nad dalsim chlapem uvazovala o antikoncepci, at jich nemam tolik bez otcu a at nemusim prave na tu interupci.
ano s tímhle musím souhlasit, to je jedna z věcí, která mi nesedí
@Jaruna Ale kdyby čekala desáté, tak je to její věc.
Pokud dítěti neublížila, tak je úplně jedno jestli má pět nebo deset dětí a s kým. Do toho prostě nikomu nic není.
Opravdu nechápu, proč se tu řeší počet partnerů zakladatelky a nevypratelné fleky na mikinách. Je celkem jasné, že pokud mikinu nosí už třetí (čtvrté) dítě, tak i vypraná bude vypadat zašle. ![]()
Akorát se zbytečně „zanáší“ diskuze.
@Alichi píše:
Opravdu nechápu, proč se tu řeší počet partnerů zakladatelky a nevypratelné fleky na mikinách. Je celkem jasné, že pokud mikinu nosí už třetí (čtvrté) dítě, tak i vypraná bude vypadat zašle.
Akorát se zbytečně „zanáší“ diskuze.
jojo takovýma věcma se zanáší celá diskuse od začátku ![]()
@emers píše:
Já si myslím, že bohužel si na zakladatelku „troufli“… myslím si, že kdyby se toto stalo v nějaké jiné a dobře situované rodině, tak se takhle hned odebrání neřešilo a doktoři a soc. odbor a další by se do toho hned tak +qnepouštěli… přijde mi, že k takovým lidem státní instituce přistupují víc nekompromisně a jak tu někdo už psal, si to odpykají takoví netradiční rodiny, které nezapadají, mají hluboko do kapsy a jsou mimo rámec obecného anebo vyznávají jiné hodnoty… nevím no, jen můj názor a věřím, že se to takto vše mohlo odehrát
ty si fakt myslíš, že si jen tak do počtu odebrala sociálka dítě??? aby se nenudili??? Tak to abych si začala dávat velký poroz, taky patřím k,,netradiční rodině,,.
Ad počet dětí a tatínků atd. - každý může na to mít jiný pohled… pro někoho jsou děti třeba „bohatství“ a nepřemýšlí nad tím tak ekonomicky… prostě to tak mají… a pokud nežijí vyloženě v bídě a mají jiné priority než ekonomické zabezpečení, tak prostě si žijí jak si žijí a nikdo nemá právo jim do toho kecat!
@marra píše:
presne to je jen jeden z bodu k odebrani ditete, to hlavni se asi jen tak nedozvime. a snad ani nechci. jen pro priupadne rypalky, kazda z vas by si mela uvedomit, ze zde se deti jen kvuli par modrinam neodebiraji, neverim tomu, ze zakl. nemela starsi zaznam, nebo dite nemelo jeste neco vice. prilozene fotky,,stastne" rodinky, me v tom jen utvrzuji.
alespon nekdo je tu pevne nohami na zemi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já vycházím z toho,že pokud už se mi podařilo mít dítě s nevhodným partnerem,dám si sakra pozor na to koho si i mému dítěti dovedu domů a s kým budu mít potencionálně další dítě. A to nemá s potraty nic společného. Měla asi tedy nejméně 4 a to se mi zdá tedy jako extra extra smůla