Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
14.6.12 10:29
@29 píše:
@Mirii mě hlavně zaráží, že když má špatné zkušenosti s ex, že mu věřila, že mikrovlnka spadla vedle. Mě dítě doma zvracet a být potlučené a mít špatný vztah s ex, tak mu nevěřím. A letím k dr. hned, protože bych si myslela, že mikrovlnka spadla na dítě a že buran lže. :zed:

z pohledu matky bych za prvé nevěřila ex a za druhé kdybych si převzala potlučené dítě od hlavy a ž k patě,které by i zvracelo mazala bych na pohotovost rychlostí blesku

• Upravit
2041
14.6.12 10:29
@eva valoi píše:
@Mirii určitě sis všimla, že jsem se zakladatelky zastala ohledně bytu a ani jsem si nedovolila komentovat to, proč třeba malej má svetřík takovej a né jinej. Tohle vidím přesně tak, jak píšeš. Jsou lidé, kteří to neřeší.Jenže k odebrání dítěte opravdu nestačí obyčejnej úraz a 4 modřiny. Takže bud´ ten úraz nebyl jen tak obyčejnej a zakladatelka to zanedbala - kdyby okamžitě při přebrání dítěte zalarmovala policii, podala trestní oznámení a nechala dítě odvézt k lékaři, tak tahle diskuze třeba vůbec nebyla.
A nebo to všechno připravil a zařídil ex (nahráli mu pak vnější okolnosti, které tady byly mnohokrát zmíněny)
A nebo je to vše úplně jinak.

Taky to tak vidím. :( pořádek nedělá děti šťastnými ani drahé a krásné oblečení, ale moje dítě bylo s modřinou na hlavě na roční prohlídce a nikdo se nad tím nepozastavil.
Možná by nám zakladatelka konečně mohla napsat pravdu kvůli případným spekulacím. Jak to přesně ten den bylo. Já osobně bych takovýmu tátovi ani dítě nedala. Když si přestavím, dát svýho klučíka někomu, kdo s ním od narození není.

• načítám...
1332
14.6.12 10:30

Holky je tu nová diskuse, socialka v bytě. Je tam příspěvek nějaké Mařenky, a připadá mě to divné, nějak moc podobných situací.

• načítám...
22590
14.6.12 10:31
@29 píše:
@Mirii mě hlavně zaráží, že když má špatné zkušenosti s ex, že mu věřila, že mikrovlnka spadla vedle. Mě dítě doma zvracet a být potlučené a mít špatný vztah s ex, tak mu nevěřím. A letím k dr. hned, protože bych si myslela, že mikrovlnka spadla na dítě a že buran lže. :zed:

No prave, ale tohle je zase o hranici kterou zakladatelka ma nastavenou pro me a vetsinu jinych na spatnem bode. Pro nekoho hruza a pohotovost hned a pro ni jen nejaka bezvynamna drobnost :nevim: se kterou sla k DR jen pro klid duse ci co ja vim…

• načítám...
lucenka
14.6.12 10:33
@sthan píše:
Holky je tu nová diskuse, socialka v bytě. Je tam příspěvek nějaké Mařenky, a připadá mě to divné, nějak moc podobných situací.

taky mi to přišlo až moc podobné. Ale teď tu diskuzi nějak nemůžu najít

• Upravit
22590
14.6.12 10:34
@sophinka píše:
z pohledu matky bych za prvé nevěřila ex a za druhé kdybych si převzala potlučené dítě od hlavy a ž k patě, které by i zvracelo mazala bych na pohotovost rychlostí blesku

Nj, ale jde o to kdy si vubec vsimla ze je dite potlucene :roll: chapes co tim myslim, ne?

• načítám...
14809
14.6.12 10:36

@Mirii Jenomže nad bytovou kulturou či outfitem člověk může mávnout rukou a zaměřit se na vnitřní hodnoty. Ne tak ale v případě úrazu dítěte. Tam je těžko říct, že má zakladatelka jiné hranice a tolik to neřeší.

• načítám...
17565
14.6.12 10:36
no jo
@sthan píše:

no jo, je to fakt podivné
https://www.emimino.cz/…-byte-14889/

• načítám...
14809
14.6.12 10:37

@Mirii jenomže pokud by byl drobný úraz a zakladatelka si toho jak píšeš nevšimla, tak by to nebylo na kojenecký ústav, ne?

• načítám...
24379
14.6.12 10:38

Kde je ta diskuse? nemůu najít

• načítám...
sophinka
14.6.12 10:42
@Mirii píše:
Nj, ale jde o to kdy si vubec vsimla ze je dite potlucene :roll: chapes co tim myslim, ne?

je jasně psáno že při převlékání viděla že je potlučené a zvrací :
a malý potom celou hodinu hrozně brečel, zvracel a když jsem ho šla převlékat do pyžámka, všimla jsem si, že má na zádech modřiny a na hlavičce boule. Pak ještě, že má nateklý nárt s velikou modřinou.

• Upravit
1332
14.6.12 10:42

Je to v soc. dávkách. V sekci finance. Ted jsem si zadala na netu její jméno, zakladatelko nezlobse, ale jsem baba zvědavá a řekla bych, že se jedná o velmi inteligentní ženu se spoustou zájmů.

• načítám...
1332
14.6.12 10:43
  • načítám...
24379
14.6.12 10:43
@renč píše:
na začátku psala, že jí maminka zemřela a že se v té době právě sblížila s tím současným přítelem

víš kolik maji babiček :lol:

• načítám...
17565
14.6.12 10:45
@wildcherry píše:
víš kolik maji babiček :lol:

to je drsné, ale pravdivé :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení