Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pekný deň holky,
tiež sledujem diskusiu od začiatku a veľa vecí mi tu nesedí.
odobraté dieťa - podľa mňa nie je možné, aby niekomu len tak zobrali dieťa. Bez toho, aby nemal nejaké záznamy predtým..
Bránim sa - prevrátim aj zem, aby bolo dieťa čím skôr u mňa.
Kopa detí každé od iného otca - tak 2-3 krát to pochopím, že sa stane, ale 5 detí a niekoľko potratov?
Byt - to nemá cenu komentovať - ja to tipujem na messie syndrom. Že sa deťom venujú, to je o. k.,ale príde mi to ako nejaký prírodný štýl všetko, ako nejaký spôsob života /zámerne som sa vyhla slovu sekta/..
Toť vše, zdravím Kamču. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Já tohle ve městě nezažila aby byl jak prasea tady na dědině zapadá mezi ostatní
.Já teda rovnou sprchuju hned jakmile přijde z venku a převlíkám taky hned. Aby mi tu po baráku padal z něho bordel a vysypával písek s kapes to bych se za chvilku nehla od smetáku:-Dstačí pes
Jak sem ale koukala na fotky na fb tak si myslim že ona celá rodinka je dost zvláštní asi alternativní nebo jak se to dneska tomu říká. Za nás to byl sociální případ dneska jsou to ženy přírody
no vidíš a to mě tu kdosi přesvědčoval, že městská špína a ta vesnická je jedno a to samé ![]()
Ešte som zabudla, chlapček je milučký a držím mu päste, aby mal spokojný život. ![]()
A budem čakať nové info, lebo tu je klub Sherlocka Holmesa ako vidím. ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
@valkil to je sice hezká pohádka, ale že by teda zakladatelka učila i kamarádku když maj stejnej sloh?
Třeba to píše první ve wordu,a automaticky si opravuje chyby,následně ukládá,aby se do toho nezamotala
Třeba jde o úchylku,jak tahat lidi za nos
a když už se nerealizuje doma,tak aspoň na netu,to by tk odpovídalo ![]()
Příspěvek upraven 14.06.12 v 12:33
@dada1511 píše:
No, ale neřeš fotky ze zahrady, podstatné je, že dítě jelo jak čuně k doktorovi, přitom byl čas ho vykoupat - když to na rychlou nebylo, a fakt mě fascinuje, že dá nějaká matka spavé dítě, co zvrací spát
![]()
![]()
, místo aby letěla na pohotovost. Následně tam jede dítě je pomlácené, se starším zraněním, matka neví co se stalo
a jak čuně, - zanedbané!!!Zanedbané dítě! Takže i kdyby to pravda byla, ani bych se doktorovi nedivila
Příspěvek upraven 14.06.12 v 12:32
já je neřeším, ale řešila je tu nějaká uživatelka, jak má na zahradě ošklivý zapraný svetřík
to mi přijde jako zbytečná kritika
to ostatní jsem napsala už v příspěvku výše
@madi píše:![]()
Psala hned z kraje, že jsou očkovaní. Takže mela nebude.
@madi píše:
no vidíš a to mě tu kdosi přesvědčoval, že městská špína a ta vesnická je jedno a to samé
Ale záleží kde s dítětem chodíš, ve městech tomu v „centrech“ moc nedají, ale takové válení v kalužích ![]()
@valkil jenže právě ta kamarádka psala, že nemůže zakladatelku zastihnout, že jí ani nebere mobil. Takže u ní doma určitě být nemůže
Já to bohužel nemám dnes čas tak sledovat…
ale zase mi přijde, že některé děláte hned unáhledné závěry…
taky si říkám bůhví jak to je, ale spekulovat si teda netroufám!
některé jste fakt hrrrrrr to a pak zas hrrrrr to…
no a hlavně, že tady někdo chtěl dělat peněžitou sbírku že?
@dada1511 píše:
Ale záleží kde s dítětem chodíš, ve městech tomu v „centrech“ moc nedají, ale takové válení v kalužích
hele já to nechci vytahovat, jen jsem se tady jednou zmínila, že moje dítě občas vypadá hodně podobně, když přijde zvenku od zvířat a kdosi se tu na mě osopil, že jako městský dítě se může na pískovišti umazat úplně stejně… ale to sem nepatří, to neřeš ![]()
Mňa by zaujímalo nejakébližšie info, či niekto zisťoval, ako písali kočky, že idú volať do toho kojeńáku, možno tam by vedeli podať niečo konkrétnejšie.
Je mi toho chlapčeka ľúto. ![]()
Já si nemyslím, že si to zakladatelka vymyslela. Jen se do toho zamotala a neví, jak z toho ven. Spíš mi docela udivuje, jak s radostí odhaluje své soukromí, proč? abychom jí věřily? Posílat fotky dětí, svého bydlení???já bych teda dejme tomu místnost vyfotila, kdybych potřebovala poradit, jaký nátěr zvolit při malování. Ale abych někoho provedla jen tak svým bytem, když vypadá tak jak vypadá??? nebo své děti? Není na tom nic špatného, taky tu má někdo děti v profilech, ale rodinné fotky bych asi jen tak do takhle ožehavé diskuse neposílala. Můžou tě poznat sousedi, učitelky, nikdy nevíš, kdo koukne.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat