Podivný kamarád

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15105
6.8.12 20:59

:mrgreen: ták dobře, jdu si zamíchat lektvar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 21:00
@boball píše:
Zakladatelko, držím pěsti, pro lepší zítřky ;)

Díky, teď už snad bude jenom lépe, soud dopadl na jedničku, práce se mi rýsuje, s financemi vycházíme - toho jsem se bála asi nejvíc a už ani nejsem zalezlá doma :D

• Citovat
  • Upravit
15105
6.8.12 21:04

To, je dobře, stejně bůh ví, jak by to s těmi financemi nakonec dopadlo, když pořád jakoby investoval, čert ví, do čeho. :think: Užívej života, tenhle vztah za ty nervy nestál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 21:07
@boball píše:
To, je dobře, stejně bůh ví, jak by to s těmi financemi nakonec dopadlo, když pořád jakoby investoval, čert ví, do čeho. :think: Užívej života, tenhle vztah za ty nervy nestál ;)

To nestál, i když jsem z toho vyšla nakonec s tím nejúžasnějším pokladem na světě :srdce: A až mě bude zase nějaký pan dokonalý oblbovat, pěkně si tu diskuzi znovu celou přečtu a rovnou ho bacím lopatou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15105
6.8.12 21:08

Rovnou ho nemlat, někdy jsou i užiteční, praštit ho můžeš vždycky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 21:09

To je fakt, potřebovala bych vyčistit odpady a vymalovat kuchyň :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15105
6.8.12 21:13
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
6.8.12 21:17

Je skvělý, jak jsi na tom.teda opravdu před tebou smekam. :palec: :palec: a pobavila jsem se, potřebuju vymalovat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.12 21:25
@mucinka2 píše:
Je skvělý, jak jsi na tom.teda opravdu před tebou smekam. :palec: :palec: a pobavila jsem se, potřebuju vymalovat… :mrgreen:

Díky Mucinko, občas sice ještě zakňourám, že jsou všichni chlapi stejní, ale to se poddá časem :mrgreen: A na něj už nemyslím, což je hrozně osvobozující :)

• Citovat
  • Upravit
13903
6.8.12 21:30
@Anonymní píše:
To je fakt, potřebovala bych vyčistit odpady a vymalovat kuchyň :mrgreen:
:mrgreen: :palec: :palec:
Jde vidět, že jsi pořád optimista. To je dobře :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
7.8.12 09:28

Nemlať zájemce rovnou. Všichni stejní nejsou, neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.12 12:37

Tak se nám to všechno najednou prapodivně zvrtlo, nejsme schopní se domluvit jako lidé… Chjo :? :zed: Poslední dva dny jsem pod takovým tlakem, že bych se na to vyprdla. Umožňovala jsem mu malého vidět cca 5× v týdnu a i to je podle něj špatně a málo a je mu bráněno ve styku, pošlapávám jeho práva. Když jsem mu řekla, ať si podá návrh na úpravu styku, bylo mi řečeno, že ještě jednou něco takového řeknu, bude požadovat dítě do své péče. :cert: Kvůli malému se snažím držet, ale jinak to ve mně vře jako v kotli…

• Citovat
  • Upravit
853
14.8.12 13:08
@Anonymní píše:
Tak se nám to všechno najednou prapodivně zvrtlo, nejsme schopní se domluvit jako lidé… Chjo :? :zed: Poslední dva dny jsem pod takovým tlakem, že bych se na to vyprdla. Umožňovala jsem mu malého vidět cca 5× v týdnu a i to je podle něj špatně a málo a je mu bráněno ve styku, pošlapávám jeho práva. Když jsem mu řekla, ať si podá návrh na úpravu styku, bylo mi řečeno, že ještě jednou něco takového řeknu, bude požadovat dítě do své péče. :cert: Kvůli malému se snažím držet, ale jinak to ve mně vře jako v kotli…
…tak já po takový době vlezla na eMimi…dneska jsem si zrovna na tebe vzpomněla, jak válčíte…a ono se to zase nějak se!!! No, to mu nejspíš někdo dobře radí, ne? :roll: Jen vyhrožuje, neboj!!! Asi je ta ješitnost silnější, nedokáže překousnout odmítnutí /nebo porážku…no,jak to nazvat?/,tak jen kope kolem sebe…Drž se! Zase ho to přejde a bude klid :hug: Jo, má co chtěl!!! :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.12 13:38

No, nějak jsem ho nepochopila, „právník“ mu poradil, že mám povinnost mu dítě předat v místě, které si on určí. Tak přemýšlím, kde jsem udělala chybu, že si po celé té době, kdy se známe myslí, že jsem tak hloupá a všechno mu zbaštím a odkývu… A když to prý se mnou nepůjde po dobrém, tak to půjde po zlém. Jsem dostala ultimátum, že si mám vybrat :mrgreen: Chjo, to je jedna perla za druhou…

• Citovat
  • Upravit
26653
14.8.12 13:42

Teda, tak to je mazec.ja bych se ho neptala, šla na socku a podala si k soudu navrh na upravu styku.at jde někam, stejně to s nim už po dobrym nepujde.
achjoooo :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria