Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kaseny88 píše:
no prave, ze me uz jen tak nejaky horor erozhodi
to se ti nedivím, mě teda taky ne, ale naposledy jsem viděla v zajetí démonů a to se jim teda povedlo
![]()
@LLin píše:
@kaseny88 jen jsem to zkusilaje mi jasné, že se rýpalové najdou, ale hlavně s nima nediskutovat.to je potom na dlouho a zbytečně to obrátí téma někam jinám, takže rýpaly ignorovat
@LLin píše:
to se ti nedivím, mě teda taky ne, ale naposledy jsem viděla v zajetí démonů a to se jim teda povedlo![]()
tak na to se podivam ![]()
@Happy22 no to vyvolávání pozor.my jednou jako puberťačky s kamarádkama vyvolávali princeznu Dianu, napadla nás, protože jsme věděli, že za života byla hodná k lidem…no ovšem asi se jí nelíbilo, že ji rušíme a to co následovalo bych nepřála nikomu zažít…nemohli jsme ji potom odvolat..byl to hrozný zážitek
@denisa 76 já nic vědět nechci
Já si pamatuju dodnes takový ten divný pocit uzkosti, strachu, když jsem se vzbudila..
ALe říkám, uderem toho 5 roku plus minus, to skončilo…
V zajetí démonů jsem viděla, pěkný horor, ale zas tak moc strašidelné to nebylo. Prý je to ale podle skutečné události, to trošku mění náhled na věc ![]()
@Lemuska píše:
A muzes napsat o co jde? Fakt te obdivuju, s vedomim toho co mne ceka bych zit nechtela. Ledaze bych vedela cisla sportky, ktera vyhrajoua kdo by nechtel.
Beha mi z toho mraz po zadech.
peru se s tím každý den a někdy mám chut si tu hlavu rozbít a zastavit to.Ve skutečnosti mě čeká něco po čem jsem strašně moc toužila, ale ted mě dochází, že to vůbec není prdel, protože to bude něco za něco
![]()
Samozřejmě, že můžu..koučingová a regresní terapie
U koučingové terapie jsem podstoupila neuro-lingvistické programování kdy tě zasáhnou do nevědomí a řídí tě tak jak to máš napsané v knize osudu
Ono není ani tak náročná ta terapie jako to, že všechno začne fungovat až postupem času. Nejhorší bylo, když mě upozornili na chvíli kdy se poseru.Asi 2měsíce jsem čekala co jako přijde a furt nic.Pak přišel den kdy jsem se fakt posrala..nečekaně..byl to den kdy jsem měla rozjeté ivf, břicho narvaný vejcema a něco mě řeklo, že to musím zastavit, protože s kým jsem na ivf je špatná volba. Měla jsem pocit, že chcípnu. Okamžitě jsem volala tomu kdo mě koučoval a prosila jí aby to zastavila. Odpověd byla ta, že osud nejde změnit a musím se tomu postavit čelem ![]()
@Margery právě, že to bylo podle skutečné události a zbytečně to nedramatizovali. a proto se to lidem, kteří jsou zvyklí na horory typu Mama Sinister a podobně může připadat málo strašidelný, ale těm co ví, jaké to je zažít něco takového na vlastní kůži, se to líbí ![]()
@LLin píše:
@Happy22 no to vyvolávání pozor.my jednou jako puberťačky s kamarádkama vyvolávali princeznu Dianu, napadla nás, protože jsme věděli, že za života byla hodná k lidem…no ovšem asi se jí nelíbilo, že ji rušíme a to co následovalo bych nepřála nikomu zažít…nemohli jsme ji potom odvolat..byl to hrozný zážitek
tak to teda kamaradi vyvolavali Hitlera…blbci
@denisa 76 píše:
peru se s tím každý den a někdy mám chut si tu hlavu rozbít a zastavit to.Ve skutečnosti mě čeká něco po čem jsem strašně moc toužila, ale ted mě dochází, že to vůbec není prdel, protože to bude něco za něco![]()
![]()
Samozřejmě, že můžu..koučingová a regresní terapieU koučingové terapie jsem podstoupila neuro-lingvistické programování kdy tě zasáhnou do nevědomí a řídí tě tak jak to máš napsané v knize osudu
Ono není ani tak náročná ta terapie jako to, že všechno začne fungovat až postupem času. Nejhorší bylo, když mě upozornili na chvíli kdy se poseru.Asi 2měsíce jsem čekala co jako přijde a furt nic.Pak přišel den kdy jsem se fakt posrala..nečekaně..byl to den kdy jsem měla rozjeté ivf, břicho narvaný vejcema a něco mě řeklo, že to musím zastavit, protože s kým jsem na ivf je špatná volba. Měla jsem pocit, že chcípnu. Okamžitě jsem volala tomu kdo mě koučoval a prosila jí aby to zastavila. Odpověd byla ta, že osud nejde změnit a musím se tomu postavit čelem
Jezisimarja!!! Drzim pesti at to ustojis!!!
@LLin píše:
@Margery právě, že to bylo podle skutečné události a zbytečně to nedramatizovali. a proto se to lidem, kteří jsou zvyklí na horory typu Mama Sinister a podobně může připadat málo strašidelný, ale těm co ví, jaké to je zažít něco takového na vlastní kůži, se to líbí
am teda radeji takove horory, trochu psychologicke k zamysleni a ne kraviny, kde lita satan po stromech
kolikrat si rikam, ze ten, kdo to zreziroval musí byt pekny tupec… ![]()
@LLin píše:
@kaseny88 tak to by mě nenapadlo ani v té pubertě
vis co, to jsou lidi, kteří si z toho delaji p*del a nevi, co vse s tim muzou způsobit… ![]()