Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kvaček píše:
@Z.jev máiš dobrý porfil na tuto debatu
@Z.jev už jsem si vzpoměla co to bylo o těch zrcadlech, něco o energii, že se tam usazují jak dobré tak zlé nebo tak nějak..
Ale tak ono toto spíš, že se toho někdo bojí, zatím neznám, někoho, kdo by opravdu měl špatnou zkušenost a něco tam viděl- kromě sebe ![]()
@kvaček Já jsem zase slyšela o lidech, kteří se pokoušeli uvidět v zrcadle svého anděla strážného - nevím přesně, jak se to dělá, ani to nehodlám zkoušet, ale co vím, tak musíš čučet do toho zrcadla potmě (nebo možná při svíčce
) nějakou dobu. No a některým se tam prý neukázalo nic pěkného ![]()
Strazni andele - ja s malym v koupelne, pred tim, nez jsem ho dala do vanicky jsem samozrejme peclive zkontrolovala zda ten „myci pultik a prebalovak“ na vane dobre sedi a jestli je vanicka tam kde ma byt. ok. dam maleho, ktery je schopny se cvachat pul dne do vany a on spustil takovy ryk, ze jsem ho okamzite vytahla a sekundu na to, ruplo neco v te kontrukci a vanicka se propadla. nechci ani domyslet co by se mohlo s malym stat. Andeli diky ![]()
No a jednou v noci muj nebyl Doma. spim a citim, ze si nekdo prileha, maly se zacal vrtet a tak ja rikam: to je fajn, ze jsi uz Doma, udelej prosim malemu mliko." zase citim, ze se nekdo pohl a stahlo mi „to“ celou deku. otevru oci a nikde nikdo..mliko zbylo na me ale nahnane jsem mela hrozne. brrr…
@svycarka Teda ale to mlíko ti to udělat mohlo, to by od něj bylo pěkný ![]()
@kvaček píše:
@Z.jev do toho bych nešla
Já taky ne, nikdy jsem takovéhle věci nepokoušela, ani vyvolávání duchů, Satana apod. ![]()
Mě by ale zajímalo, když se někdo o to pokoušel co zažil, jako, že se cítil divně, ale třeba, jestli něco viděl, jeslti se něco stalo, nebo tak nějak..
@Z.jev no to mohlo, nebo mi levitujici ditko presunout do postele, nebo se naucit davat dudlik..at se konecne prospiiiim
se mi to vtipkuje, ale nebyt vresticiho mimina z postele me nedostane nikdo.Pak uz se nikdy nic nestalo ![]()
@svycarka Zas na druhou stranu, sotva si to lehne, už po tom chceš mlíko, to se nediv, že se to naštvalo a stáhlo ti to deku
Dělám si z toho srandu, ale stát se to mě, asi se poseru.
No ty brďo-mám husinu! Teď jsem vás dočetla-a strašně mě to zajímá, ale strašně se bojim. Hlavně v noci-čůrání oddaluji co to dá
A zvlášť když jsem tady sama bez chlapa jen s dětmi. Doma jsem nic nezažila, ale přesto čas od času vykropím všechny kouty svěcenou vodou-pak se cítím líp! ![]()
@kaseny88 píše:
kdybys o tom nevedela, tak to taky ustojis…budoucnost je neviditelna, pac ji videt nemameale ja taky byla několikrát u kartářky, pac jsem zvedava baba a vse se mi podle ni plni…
já bych do toho nikdy nešla, protože jsem věděla co tyhle lidi dokážou. Ale musela jsem..byli jsme 17let bez dítěte a mě něco říkalo, že v tom bude něco jiného. Moje intuice mě nezklamala. Měla bych napsat bohužel, ale i přesto všechno čím jsem prošla musím říct díky bohu. Jedna moje úžasná kamarádka tady z mimča mě napsala, že někdy stojí vyměnit x let přežívání za třeba jeden rok štěstí a měla prvadu.Sice něco bolí jako svině tak, že nemůžu dýchat, ale nadruhou stranu se mě to vrací ve chvílích kdy poznávám něco co jsem nikdy nepoznala
Jak jsem psala je to něco za něco…
Ty znáš terapii myslím ted ten koučing?? Docela ráda bych poznala někoho kdo tím prošel a znala jeho pocity co mu to dalo.
@denisa 76 píše:
já bych do toho nikdy nešla, protože jsem věděla co tyhle lidi dokážou. Ale musela jsem..byli jsme 17let bez dítěte a mě něco říkalo, že v tom bude něco jiného. Moje intuice mě nezklamala. Měla bych napsat bohužel, ale i přesto všechno čím jsem prošla musím říct díky bohu. Jedna moje úžasná kamarádka tady z mimča mě napsala, že někdy stojí vyměnit x let přežívání za třeba jeden rok štěstí a měla prvadu.Sice něco bolí jako svině tak, že nemůžu dýchat, ale nadruhou stranu se mě to vrací ve chvílích kdy poznávám něco co jsem nikdy nepoznalaJak jsem psala je to něco za něco…
Ty znáš terapii myslím ted ten koučing?? Docela ráda bych poznala někoho kdo tím prošel a znala jeho pocity co mu to dalo.
nene neznam, ale je to zajimave…
@kvaček píše:
@Z.jev už jsem si vzpoměla co to bylo o těch zrcadlech, něco o energii, že se tam usazují jak dobré tak zlé nebo tak nějak..
Ale tak ono toto spíš, že se toho někdo bojí, zatím neznám, někoho, kdo by opravdu měl špatnou zkušenost a něco tam viděl- kromě sebe
ja to znam zase takhle, ze když si sedes před zrcadlo při uplnku, mas u sebe zapalenou svicku a ceses si vlasy, ma se za tebou zjevit duch a nebo ještě, když jis u toho jablko…no jednou jsem to zkousela asi na 5 sekund
mela jsem blby pocit, tak jsem to radeji nepokousela…
@kaseny88 píše:
nene neznam, ale je to zajimave…
to máš pravdu..co jsem četla tak je to člověk co má určitý dar..osobně si myslím, že vidí člověka osud a naučí se ho zpracovávat tak aby dokázal pomoct a neublížil. Přesně to ale popsat nedokážu ![]()
Jak jsem psala přímo terapie jako dobrý..když jsem cítila jak mě pustilo podvědomí ještě dobrý, ale jak mě vytáhla z hlavy obraz toho co mě čeká masakr motorovou pilou slabý odvar
Ale je fakt, že mě to pomohlo ukázat směr a šla bych znovu ![]()