Pojďme se bát :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
12.9.13 13:14
@kvaček píše:
@Z.jev máiš dobrý porfil na tuto debatu :mrgreen:
:mrgreen: Smrť je v pohodě, byla bych fakt ráda, kdyby si pro mě jednou přišel zrovna tenhle :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.9.13 13:16

@Z.jev už jsem si vzpoměla co to bylo o těch zrcadlech, něco o energii, že se tam usazují jak dobré tak zlé nebo tak nějak..
Ale tak ono toto spíš, že se toho někdo bojí, zatím neznám, někoho, kdo by opravdu měl špatnou zkušenost a něco tam viděl- kromě sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.9.13 13:30

@kvaček Já jsem zase slyšela o lidech, kteří se pokoušeli uvidět v zrcadle svého anděla strážného - nevím přesně, jak se to dělá, ani to nehodlám zkoušet, ale co vím, tak musíš čučet do toho zrcadla potmě (nebo možná při svíčce :think: ) nějakou dobu. No a některým se tam prý neukázalo nic pěkného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.9.13 13:31

Strazni andele - ja s malym v koupelne, pred tim, nez jsem ho dala do vanicky jsem samozrejme peclive zkontrolovala zda ten „myci pultik a prebalovak“ na vane dobre sedi a jestli je vanicka tam kde ma byt. ok. dam maleho, ktery je schopny se cvachat pul dne do vany a on spustil takovy ryk, ze jsem ho okamzite vytahla a sekundu na to, ruplo neco v te kontrukci a vanicka se propadla. nechci ani domyslet co by se mohlo s malym stat. Andeli diky :*
No a jednou v noci muj nebyl Doma. spim a citim, ze si nekdo prileha, maly se zacal vrtet a tak ja rikam: to je fajn, ze jsi uz Doma, udelej prosim malemu mliko." zase citim, ze se nekdo pohl a stahlo mi „to“ celou deku. otevru oci a nikde nikdo..mliko zbylo na me ale nahnane jsem mela hrozne. brrr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.9.13 13:32

@Z.jev do toho bych nešla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.9.13 13:35

@svycarka Teda ale to mlíko ti to udělat mohlo, to by od něj bylo pěkný :lol:

@kvaček píše:
@Z.jev do toho bych nešla :mrgreen:

Já taky ne, nikdy jsem takovéhle věci nepokoušela, ani vyvolávání duchů, Satana apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.9.13 13:39

Mě by ale zajímalo, když se někdo o to pokoušel co zažil, jako, že se cítil divně, ale třeba, jestli něco viděl, jeslti se něco stalo, nebo tak nějak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
12.9.13 13:41

@Z.jev no to mohlo, nebo mi levitujici ditko presunout do postele, nebo se naucit davat dudlik..at se konecne prospiiiim ;) se mi to vtipkuje, ale nebyt vresticiho mimina z postele me nedostane nikdo.Pak uz se nikdy nic nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.9.13 13:58

@svycarka Zas na druhou stranu, sotva si to lehne, už po tom chceš mlíko, to se nediv, že se to naštvalo a stáhlo ti to deku :lol: Dělám si z toho srandu, ale stát se to mě, asi se poseru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
12.9.13 14:32

No ty brďo-mám husinu! Teď jsem vás dočetla-a strašně mě to zajímá, ale strašně se bojim. Hlavně v noci-čůrání oddaluji co to dá :oops: A zvlášť když jsem tady sama bez chlapa jen s dětmi. Doma jsem nic nezažila, ale přesto čas od času vykropím všechny kouty svěcenou vodou-pak se cítím líp! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.9.13 15:10
@kaseny88 píše:
kdybys o tom nevedela, tak to taky ustojis…budoucnost je neviditelna, pac ji videt nemame 8) ale ja taky byla několikrát u kartářky, pac jsem zvedava baba a vse se mi podle ni plni… :lol:

já bych do toho nikdy nešla, protože jsem věděla co tyhle lidi dokážou. Ale musela jsem..byli jsme 17let bez dítěte a mě něco říkalo, že v tom bude něco jiného. Moje intuice mě nezklamala. Měla bych napsat bohužel, ale i přesto všechno čím jsem prošla musím říct díky bohu. Jedna moje úžasná kamarádka tady z mimča mě napsala, že někdy stojí vyměnit x let přežívání za třeba jeden rok štěstí a měla prvadu.Sice něco bolí jako svině tak, že nemůžu dýchat, ale nadruhou stranu se mě to vrací ve chvílích kdy poznávám něco co jsem nikdy nepoznala :oops: Jak jsem psala je to něco za něco…
Ty znáš terapii myslím ted ten koučing?? Docela ráda bych poznala někoho kdo tím prošel a znala jeho pocity co mu to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
12.9.13 15:12
@Z.jev píše:
@svycarka Teda ale to mlíko ti to udělat mohlo, to by od něj bylo pěkný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.9.13 15:24
@denisa 76 píše:
já bych do toho nikdy nešla, protože jsem věděla co tyhle lidi dokážou. Ale musela jsem..byli jsme 17let bez dítěte a mě něco říkalo, že v tom bude něco jiného. Moje intuice mě nezklamala. Měla bych napsat bohužel, ale i přesto všechno čím jsem prošla musím říct díky bohu. Jedna moje úžasná kamarádka tady z mimča mě napsala, že někdy stojí vyměnit x let přežívání za třeba jeden rok štěstí a měla prvadu.Sice něco bolí jako svině tak, že nemůžu dýchat, ale nadruhou stranu se mě to vrací ve chvílích kdy poznávám něco co jsem nikdy nepoznala :oops: Jak jsem psala je to něco za něco…
Ty znáš terapii myslím ted ten koučing?? Docela ráda bych poznala někoho kdo tím prošel a znala jeho pocity co mu to dalo.

nene neznam, ale je to zajimave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.9.13 15:34
@kvaček píše:
@Z.jev už jsem si vzpoměla co to bylo o těch zrcadlech, něco o energii, že se tam usazují jak dobré tak zlé nebo tak nějak..
Ale tak ono toto spíš, že se toho někdo bojí, zatím neznám, někoho, kdo by opravdu měl špatnou zkušenost a něco tam viděl- kromě sebe :mrgreen:

ja to znam zase takhle, ze když si sedes před zrcadlo při uplnku, mas u sebe zapalenou svicku a ceses si vlasy, ma se za tebou zjevit duch a nebo ještě, když jis u toho jablko…no jednou jsem to zkousela asi na 5 sekund :lol: mela jsem blby pocit, tak jsem to radeji nepokousela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.9.13 15:37
@kaseny88 píše:
nene neznam, ale je to zajimave…

to máš pravdu..co jsem četla tak je to člověk co má určitý dar..osobně si myslím, že vidí člověka osud a naučí se ho zpracovávat tak aby dokázal pomoct a neublížil. Přesně to ale popsat nedokážu :roll:
Jak jsem psala přímo terapie jako dobrý..když jsem cítila jak mě pustilo podvědomí ještě dobrý, ale jak mě vytáhla z hlavy obraz toho co mě čeká masakr motorovou pilou slabý odvar :jazyk: Ale je fakt, že mě to pomohlo ukázat směr a šla bych znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová