Pojďme se bát :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
12.9.13 09:29

@kvaček tak to jo. někdo chce třeba vědět proč. Ale nedivím se..někdy asi není dobré se do něčeho rýpat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
12.9.13 09:30

@kaseny88 to my jsem k tomu přistupovaly s úctou a respektem a stejně se to zvrtlo…vyvolávání totiž není hra…a už nikdy bych do toho nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.9.13 09:31
@Lemuska píše:
Jezisimarja!!! Drzim pesti at to ustojis!!!

ono, co se ma stat se stane, akorad ty to vis dopředu a mozna se podle toho budes taky tak chovat, aby to vedlo k tomu, co jsi videla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.9.13 09:34

@denisa 76 jej to bylo na tebe ten předchozí prizpevek…blbe jsem to označila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.9.13 09:34
@Lemuska píše:
Jezisimarja!!! Drzim pesti at to ustojis!!!

už je to lepší..bylo jenom těžký si říct, že 18let života bylo ničem. Až to přijde co má přijít tak mě zase povedou tak abych to ustála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
12.9.13 09:39
@kaseny88 píše:
ono, co se ma stat se stane, akorad ty to vis dopředu a mozna se podle toho budes taky tak chovat, aby to vedlo k tomu, co jsi videla…

tohle mě bylo řečeno. Pár let jsem jednala rozumem..oni mě donutili poslouchat tělo.
Jinak máš pravdu..to co jsem dřív přehlížela ted se dívám úplně jinak a je mě to dost nápomocný k tomu co vím, že jednou přijde. Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
12.9.13 09:39
@denisa 76 píše:
už je to lepší..bylo jenom těžký si říct, že 18let života bylo ničem. Až to přijde co má přijít tak mě zase povedou tak abych to ustála ;)

kdybys o tom nevedela, tak to taky ustojis…budoucnost je neviditelna, pac ji videt nemame 8) ale ja taky byla několikrát u kartářky, pac jsem zvedava baba a vse se mi podle ni plni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
12.9.13 10:18

Nějak se to tady zaseklo…to už se nenajde nikdo s nějakým strašidelným zážitkem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.9.13 10:29

Taky jsme v pubertě experimentovali s vyvoláváním důchů. Tahle diskuze mi úplně vrátily vzpomínky co jsem nějak vytěsnila. Když jsme teda zkoušeli nějakou známou osobnost, tak jsme vždycky vyvolali někoho jiného. :-) Boženě Němcové se prostě za náma nechtělo. :-)

Jednou jsme ale s kamarádkou měly problém ducha odvolat, nechtělo se mu. Jako medium jsem fungovala já, a kdyby nakonec neodešel, tak bych se asi zbláznila. Káždopadně to byla moje poslední zkušenost, už jsem nikdy neměla odvahu do toho jít. A to byl hodný, nic zlého nedělal, jen ten pocit, že tam pořád je a já ho vnímám byl hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
12.9.13 10:41

@lenasa taky nám nešlo jí odvolat, je hrozný jaká bezmoc to je, když víš že tam je s vámi-kvůli vám a nechce odejít a ty nemůžeš nic udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.9.13 10:48

@LLin I teď mi běhá mráz po zádech, když si vzpomenu. Jsem ráda, že tady to zažilo více lidí. Protože tohle jsou věci, které člověk nemůže nikdy vyprávět někomu, kdo to nezažil, protože prostě neuvěří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
12.9.13 10:50

Tohle si nechám na podvečer :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3429
12.9.13 10:56

Manželovi se dřív stávalo, že měl nějaké „vize“ nebo jak to nazvat. Jednou ho kvůli tomu srazilo auto, šel po ulici a najednou byl na úplně jiném místě, prostě viděl něco jiného, než co tam ve skutečnosti bylo :nevim:
Jednou se mu taky stalo, že byl na nějaké chatě, s jeho sestrou seděli v kuchyni u krbu a kecali, když se od toho krbu zvedl pohrabáč a začal tancovat po kuchyni. Viděli to oba, prý v tom baráku kdysi uhořela celá rodina. Ale je fakt, že v té chvíli asi nebyli úplně střízliví :lol:
S mojí babičkou se zase chodí loučit umírající, klepají na okna nebo se jí o nich zdá - v tom snu jí vždycky říkají, že odchází nebo že je jim už dobře. Nejhorší to bylo, když umřel děda, jakoby nemohl odejít, strašně dlouho se jí o něm zdávalo, v těch snech jí říkal, že se chce strašně vrátit domů, ale nemůže. V posledním snu jí řekl, že už musí jít a už nepřijde.
A taky mám kamarádku, která si asi taky zahrávala s nějakým vyvoláváním, od té doby se jí prý děly taky divné věci - v noci ji budily kostelní zvony nebo měla fotku s kamarádem se sklenkou v ruce a viděla, jak se na té fotce napil apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
12.9.13 11:11

My se s manželem snažíme už dlouho o dítě. Byla jsem u třech kartářek a všechny, nezávisle na sobě, mi sdělily, že potkám jiného partnera se, kterým budu mít ihned dítě. Že prostě nám není souzeno mít spolu dítě. Já mého manžela miluji a jsme spolu opravdu dlouho, nikdy bych jineho partnera ani nehledala. Je to blbý pocit to vědět. Ted jdeme do IVF a já nad tím pořád přemýšlím. A já blbá jsem k žádné kartářce jít neměla, ted me to jen stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
12.9.13 11:19

@Z.jev tak s tím pohrabáčem to je síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie