Pojďme se bát :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
13.9.13 16:35

@Cayse pohled to opravdu změní..myslím, že tahle metoda ti otevře oči v tom, že to co víš už dávno a nechceš to říct nahlas po ní řekneš a ani nevíš jak :jazyk:
těžký to bylo v tom, že jeden den mě podvědomí spustilo, že manžel je důvod neúspěchu..za týden, že spolu nebudeme..ze dne na den jsem ho nenáviděla..nemohla s ním spát. Hrozný to bylo, že v tak krátkém období člověk zjistil, že 18let bylo přežívání. Opět mě bylo řečeno, že kdybych poslouchala tělo a né rozum mohla jsem si pár let ušetřit :roll:
Nevím jestli to jde změnit..zkoušela jsem všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
13.9.13 17:08

@kamce povídej povídej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
13.9.13 17:39

@Cayse Jo tak reálný čas, kdy jsem se ho poukoušely odvolat, byl taky podstatně delší než nám přišlo, ale 5 hodin to teda nebylo. A náš byl hodný, prostě chtěl jen komunikovat a my už nechtěly. Nic u nás nepadalo apod. a i tak to byl strašný pocit. U vás to teda musela být síla.
Já třeba až po tom jsem zjistila, že kamarádka celou tu dobu brečela, měla kapesník co by se dal ždímat, slzy na stole a já si toho během odvolávání vůbec nevšimla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.9.13 20:25
@denisa 76 píše:
@kaseny88 rozumím a vím co tím chceš říct. Zkoušela jsem ten osud obejít, ale vždy mě to vrátilo na začátek tím, že ivf nevyšlo. Když jsem to s nima řešila tak mě bylo řečeno, že to co mám životně dané zkrátka nezměním. Možná to oddálím tím, že budu doufat, že se to změní třeba postojem k partnerovi, ale postupem času mě to opět vrátí tam kde mám být. U mě se to bohužel potvrdilo..vracelo mě to možná 5let, kdy mě došla jak fyzická tak psychická síla a kdy mě i došlo, že to asi opravdu nepůjde a nechala jsem se naprogramovat tak, abych dokázala jít přes mrtvoly.Co mě i pomohlo bylo, že mě neustále připomínali, že přijdou okamžiky, kdy musím poslouchat tělo a né rozum. V tu chvíli jsem začala cítit, že něco funguje a i když to někdy hodně bolelo zároven se mě i hodně ulevilo :* Takže na tvojí otázku co by se stalo když bych chtěla změnit osud ti odpovím, že nic..pořád mě to vracelo dokud jsem to nepřijmula :roll:

Ja si to taky myslim, ze to muzes jakoby obejit, ale stejne te to vrati na stejnou kolej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
13.9.13 21:34
@LLin píše:
@Happy22 no to vyvolávání pozor.my jednou jako puberťačky s kamarádkama vyvolávali princeznu Dianu, napadla nás, protože jsme věděli, že za života byla hodná k lidem…no ovšem asi se jí nelíbilo, že ji rušíme a to co následovalo bych nepřála nikomu zažít…nemohli jsme ji potom odvolat..byl to hrozný zážitek

A řekneš, co se potom dělo? Celkem by mě to zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.9.13 07:01

@kaseny88 přesně tak ;) Musím se občas tomu ale pousmát jak je člověk blbej, protože až ted vidí jak mě to vždycky vrátilo na začátek..věděla jsem proč, ale neudělala nic. Namlouvala jsem si, že je to blbost.Ale jak je vidět ne nadarmo se říká, že člověk má vždy a za všech okolností poslouchat své tělo. Je to sice dost bolestivé, ale vím, že pak už bude jenom dobře ;)
Jak často chodíš k té kartářce?? Známá byla několikrát u Kludské a nemohla si její výklad vynachválit a docela jí pomohla se postavit na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 09:55

Holky, slyšely jste někdy co mi dneska řekla kamarádka?…
Ve 2:44 v noci mě probudila šílená rána, psiska se spalise mnou a všichni jsme se lekli jak hrom. Jsem na domečku, samostatně stojícím a slyšela jsem to zřetelně, že to bylo buď uvnitř, anebo bezprostředně venku ve spojistosti s domem, či jak to napsat. Byla to rána, která se nedá k ničemu připodobnit, prostě zvuk, kterej mi nešel k ničemu „přiřadit“. Všechno jsem obešla, zkontrolovala a nic…Ráno mi říkala kámoška, že se může stát, když někdo umře, že se to stalo její mamce. Slyšely jste o tom taky od někoho, nebo je to blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
14.9.13 12:15

@kočička Evička já bych tomu věřila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 12:22

Tak záhada rány vyřešena…

před cca třemi týdny jsem si koupila „burčák“ z višní, prostě ovocnej kvasící nápoj, chuti výborné, klasika - s alkoholem jako burčák. Dovezla jsem to dom v dvoulitrové plastové láhvi, bylo toho uvnitř cca 1 litr. Před nějakým dnem jsem to vytáhla z ledničky (kde se evidentně zastavil kvasnej proces) a položila na zem, že to vyliju a zapomněla jsem to na té zemi (v garáži, takže jsem si toho nevšimla). Proces se teplem obnovil a v noci to bouchlo. Našla jsem to až teďka - všude červený fleky, rozstříkaný v okruhu cca tří metrů, koberec zatentovanej, skříně až ke stropu, prostě děsný a ta láhev leží 6 metrů odsud u vrat roztrhaná na kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 12:23
@Anabellka píše:
@kočička Evička já bych tomu věřila :think:

teď jsem dopsala rozluštění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.9.13 12:26

@kočička Evička To mě pobavilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
14.9.13 12:27

Holky jak tu píšete o tom, že vám děti vypráví o pánovi/paní, tak vám povím…že by mě asi štrejchlo. Zrovna nedávno jsem na to myslela, už tu podobná diskuse byla…kojila jsem v noci dceru a jak tak byla tma, myslela jsem na všemožné, až jsem se pak bála usnout. Ona spala jako andílek a maminka vykulená pod peřinou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.13 12:42
@eneerka píše:
@kočička Evička To mě pobavilo :lol: :lol:

já jsem z toho byla v noci úplně hotová, protože to byla skoro až detonace, jak když bouchne plyn, nebo něco podobnýho. Nejhorší bylo, že jsem našla ty strašný fláky červeniska, rozszříkaný všude a na všem, ale tu láhev né, takže jsem se vyděsila ještě víc, až pozdějc, po nálezu té flašky mi to došlo, co to bouchlo, brrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.9.13 13:01

Tak já mám zážítků až, až, ale ty jsem měla ještě když jsem bydlela u rodičů. Od té doby co tam nebydlím se mi zatím nic nestalo. Měla jsem pokojík v patře sama, nějakou dobu mi tam už nesvítilo světlo, protože jsem byla líná, si do něj koupit nové žárovky a používala jsem proto asi už měsíc jen lampu. Uprostřed noci se probudím, nebo spíše mě probudilo světlo, které najednou svítilo 8o v první chvíli mě to nijak nedocvaklo, protože jsem uslyšela, že se něco děje na dvoře (na proti přes dvůr má postaveno babička) a viděla jsem ji jak tam běhá po dvoře a v jejím baráku všude rozsvíceno, vzápětí jsem viděla i záchranáře a mě docvaklo, že s dědou je zle…Seběhla jsem dolů a už ho jen viděla v sanitce :( o pár dní později zemřel v nemocnici…Světlo samozřejmě po návratu do pokoje nesvítilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
14.9.13 13:13

@kaseny88 Mám podobný zážitek v domě u rodičů i s tím paralizovaným stavem. Vzbudila jsem se uprostřed noci a viděla na stěne hýbající se stíny. V šíleném strachu jsem chtěla vylítnout a rozsvítit, jenže…NEŠlo TO! byla jsem nehybná, jako bych ochrnula nebo jako bych byla zmagnetizovaná k posteli, nechápala jsem co se děje a najednou jsem viděla osobu sedící na mé židli u psacího stolu, ta na mě promluvila slovy „dnes má svátek jakub“ potom jsem slyšela hlas a říkal mé jméno a ať se vzbudím! Na to jsem sebou cukla a mohla se hýbat. Okamžitě jsem rozsvítila a do rána neusnula strachy, bála jsem se ještě pár nocí usnou jak to bylo šílený. Možná mi to někdo neuvěří, ale opravdu se mi to stalo a dodneška nevím, co to mělo znamenat. Tento paralizovaný stav se mi pak po čase stal ještě jednou, ale v mnohem menší míře, bez hlasů a osob. Vždycky jsem prosila bráchu ať spí semnou v pokoji nebo jsem šla já za ním. Velmi nerada jsem spávala nahoře sama… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová