Pojďme se bát :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10338
12.9.13 11:21

@sofia3 třeba to myslely tak, že přirozeně vám to nepůjde ;)někdy se ty předpovědi dají obejít. přeju vám, at to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
12.9.13 11:39

Tak já teda přidám další historku. :) bylo mi asi 10.byla jsem na víkend u sestřenice. byl večer a rodiče nám přišli oznámit, že si zajdou do restaurace na víno. zůstali jsme tedy samy doma. seděli jsme na zemi v jejím pokoji, který byl udělaný z půdy, jsme otočené směrem ke dveřím, které vedou ke schodišti do přízemí a hrajeme si. a najednou kolem dveří projde ženská v bílý noční košili!!!nejdřív jsme se vyděsily a zůstaly na dveře nevěřícně zírat. pak nám ale došlo, že už se asi teta se strejdou vrátili, tak jsme sešli dolů, ale nikde nikdo…vrátili se asi za dvě hodiny! asi nemusím říkat, že jsme do té doby seděly zavřené v pokoji a klepaly se strachy. má to takovou dohru, že asi měsíc potom jsme u babičky objevily fotoalbum, tak jsme v něm listovaly a našli jsme hodně staré fotky na kterých bylo schodiště u sestřenky v domě, jak z něho snášejí rakev 8o tak jsme se ptaly babičky o co se jedná a ona, že tam umřela nějaká naše praprateta…myslím, že ta žena kterou jsme tenkrát viděly byla ona.

Příspěvek upraven 12.09.13 v 11:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.9.13 11:43

Já si ještě pamatuju, že jako malá jsem jednou byla doma sama, nemocná, ležela jsem v posteli a měla puštěné rádio. Viděla jsem, jak někdo bere za kliku a otevírá dveře, myslela jsem, že se třeba taťka na mě přijel podívat, ale nebyl tam nikdo. Taky v tu chvíli přestalo hrát to rádio :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
12.9.13 11:53

@Z.jev já zase jednou ležela v sobotu ráno v posteli. mamka odjela pro něco ke snídani a mě se nechtělo vylézat. najednou slyším jak bouchly dveře, a jak si to někdo po koberci štráduje směrem k mému pokoji. říkám si, to už je tady? to bude průšvih, že jsem ještě nevylezla.tak jsem vyskoila z postele a jdu „jí naproti“.jaké bylo moje překvapení když byl celý barák prázdný a mamka se vrátila až za půl hodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.9.13 11:55

Holky asi se mi budete smát, ale já jak jdu vnoci okolo nějakého zrcadla, tak zavřu oči a nebo se nedivám..
Mám ze zrcadel špatný pocit- i vnitřní… Prý by vůbec neměly být v ložnici a když už, tak aby se vnich člověk neviděl.. Nevím přesně porč, někde to bylo.. Mě to spíš dělá divný pocit, ktřeba když jdu v 1 na záchod a než rozsvítím a dívat se do zrcadla..
Nemyslím na sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
12.9.13 11:59

@kvaček já to taky tak mám, za žádnou cenu se nechci v noci dívat do zrcadla. říká se že zrcadlo je bránou pro nadpřirozeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
12.9.13 12:01
@kvaček píše:
Holky asi se mi budete smát, ale já jak jdu vnoci okolo nějakého zrcadla, tak zavřu oči a nebo se nedivám..
Mám ze zrcadel špatný pocit- i vnitřní… Prý by vůbec neměly být v ložnici a když už, tak aby se vnich člověk neviděl.. Nevím přesně porč, někde to bylo.. Mě to spíš dělá divný pocit, ktřeba když jdu v 1 na záchod a než rozsvítím a dívat se do zrcadla..
Nemyslím na sebe :mrgreen:

já mám to samé… já nesmím mít zrcadlo v průchozí chodbě, mám ho až na chodbě u dveří a v ložnici bych ho vůbec nemohla mít - také s nich mám hodně špatný pocit a je mi nepříjemně když je i třeba jen šero a já mám jít kolem zrcadla, natož se do něj podívat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.9.13 12:03

@B.O.K. Team my i když někde jedem na dovolenou a nebo prostě k někomu spát a má třeba v ložnici skříň a na ní zrcadlo naproti postele, tka s emi hodně blbě spí.. Ani bych neřekla, že je to vsugerované, protože si to někdy ani neuvědomím, až když v noci nemůžu zabrat, budím se a mrknu a vidím stíny předmnou v zrcadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
12.9.13 12:04
@kvaček to já když někde jsme tak to zrcadlo zakrývám a nebo sundávám :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.9.13 12:41

Přidám příběh mojí babičky. Když měla před svatbou, tak se začla trochu bát toho závazku na celý život. A v noci se ji zdal živý sen, že ji nějaký pán, kterého neznala, uklidňoval, že děda je moc hodný a bude s ním šťastná. No ona se dostala pak poprvé do ložnice dědovy maminky a nad postelí na svatební fotce byl ten pán, co ji uklidňoval. Byl to už moc let mrtvý tatínek dědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.9.13 12:45

@sofia3 Já z tohohle důvodu bych si nikdy nenechala vyložit. Ale od kamarádek vím, že člověk si ten výklad vyloží pro sebe nejjasnější formou a ono to může být nakonec trochu jinak a přesto to na ten výklad bude sedět. Třeba to opravdu znamená, že jen prostě nepočnete s manželem přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.9.13 12:46

@kvaček Prý je to jenom proto, že když jsi rozespalá, můžeš se leknout svého odrazu a pak se ti blbě spí. Moje babička zas říkala, že se tam nemáš dívat, protože se může stát, že tam uvidíš Ďábla. Tak si můžeš vybrat :D

A jinak jsem si ještě vzpomněla na jednu věc, moje kamarádka viděla Smrt. V noci se vzbudila a tam, kde měli stůl stála postava s dlouhými bílými vlasy, byla vidět prosvítající lebka a celá prý jakoby zeleně světélkovala. Bylo to kolem čtvrté ráno, druhý den se dozvěděli, že v tu dobu umřela paní, co bydlela nad nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.9.13 12:50

@Z.jev Uff, z té smrti mě mrazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.9.13 12:51

A další, co mi vyprávěla babička, jednou u nich spala její kamarádka s manželem a babička jí večer říká - „pamatuj si, co se ti bude zdát, když se ti něco zdá někde, kde spíš poprvé, tak se to splní“. Druhý den se jí ptala, co se jí teda zdálo a ta kamarádka prý všude viděla kostlivce. Za týden její manžel umřel. Od té doby se modlím, aby se mi poprvé nic nezdálo :lol:
Pak mi taky vyprávěla o jedné paní, co měla těsně před svatbou, ale ten snoubenec si našel jinou a ta paní je proklela. Měli nehodu, on zemřel a jeho nová láska zůstala hodně znetvořená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.9.13 13:12

@Z.jev máš dobrý profil na tuto debatu :mrgreen:

Příspěvek upraven 12.09.13 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...