Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@M_Vladim
A pak si rovnou koupit akcie firmy Pampers.
Sice legrace, ale na základě skutečnosti.
![]()
@měsíční svit píše:
@Mausche Ahoj. Jeden čas, když jsem začala sexuálně žít, jsem to měla taky tak. Napíšu ti, jak se to u mně vyvíjelo. Masturbovala jsem tedy od raného dětství, s orgasmy nebyl nikdy žádný problém. Se sexem s muži jsem začala také velmi brzy, ale s nimi mi to moc nešlo, mít orgasmus. Jak jsem cítila, že už by to mohlo brzy být, nějak jsem se blokla a pak nic. Až pak před jedním sexem se mi chtělo trochu čůrat a chtěla jsem si raději před tím odskočit, ale tehdejší partner byl tak nadržený, že mě odejít nenechal a skočil na mně. (Já vím, docela sobecké). Ale tenkrát jsem měla s mužem org. poprvé a neuvěřitelně silný. No a od té doby ho mám téměř pokaždé. V poloze „na koníčka“ úplně pokaždé, pokud není on dříve než já. Během toho sexu jsem měla samozřejmě strach, že se počůrám, ale on mě prostě nenechal se z toho vymanit, až jsem jednu chvíli na to rezignovala s tím, že už je mi to jedno, dej se vůle Boží a maximálně jsem se uvolnila a užívala si to. A neboj, nepočůrala jsem se
. Prostě jsem se naučila překlenout ten určitý bod, který mě vždycky bránil a blokoval. Tak to zkuste taky, lehce plný močák a jít na to, třeba se to povede.
Dobrý - i jako možná cesta! ![]()
Příspěvek upraven 19.02.19 v 21:53
@měsíční svit píše:
Napiš nám sem rozměry, docela by mě to zajímalo. Ono to docela klame, jak je to v těch ženských rukách.
30 cm délka a šířka od 5,9 do 6.5 cm ![]()
No jasně, ono je to tam dost propojené. Když jsem někde venku, nebo někde kde dostanu chuť a nemůžu si „ulevit“
, dojdu se vyčůrat a většinou mě to přejde. S plným močákem se mi zvyšuje nadrženost
. Nevím, jak to mají ostatní ženy, ale kdykoliv jsem to řekla nějakému partnerovi, tak nechápal
. No a mě k tomu tenkrát přispěl asi i ten pocit jeho absolutní nadvlády nade mnou.
@M_Vladim píše:
Dobrý - i jako možná cesta!
@lepetit píše:
30 cm délka a šířka od 5,9 do 6.5 cm
Nooo
, tak to už je pěkný macek
, to už bych snad ani nechtěla. ![]()
@Mausche jaký přeucování? boha to je blbost
měla jsem vždy přes klitoris pak i ze sexu vaginalní? a mam je oba doteď a je iedno jak dlouho nemam přes klitoris nebo vnitřně. přes klitoris jen sama, vnitřně zas jen chlap. a je to propojený.klitoris a bod g je to stejný, jak u chlapů. penis, ten sval taky sahá dovnitř těla. nedělej z toho vědu a neanalyzuj to
@lepetit píše:
Hračka musí být hračka s velkým „H“. Pak přijde i vaginální orgasmus…
blbost, tím si tak můžeš projet ucpanou trubku
by ti to vylezlo krkem, to nema s orgasmem nic společnyho ![]()
@malá_holka píše:
blbost, tím si tak můžeš projet ucpanou trubkuby ti to vylezlo krkem, to nema s orgasmem nic společnyho
Každá to máme jinak… ![]()
@měsíční svit píše:
No jasně, ono je to tam dost propojené. Když jsem někde venku, nebo někde kde dostanu chuť a nemůžu si „ulevit“, dojdu se vyčůrat a většinou mě to přejde. S plným močákem se mi zvyšuje nadrženost
. Nevím, jak to mají ostatní ženy, ale kdykoliv jsem to řekla nějakému partnerovi, tak nechápal
. No a mě k tomu tenkrát přispěl asi i ten pocit jeho absolutní nadvlády nade mnou.
@M_Vladim píše:
Dobrý - i jako možná cesta!Taky to tak mám, ale nepoužívám
@měsíční svit píše:
Nooo, tak to už je pěkný macek
, to už bych snad ani nechtěla.
Zkusit se má v životě vsechno ne? A když se pořádně vzrušíš, tak by ses možná divila co zvládneš a jaký je to prožitek ![]()
@lepetit píše:
Každá to máme jinak…
Ééééééééééééééé? Ale ne, nechci to vědět, nechci to vidět!
![]()
![]()